| Autor |
Predsednicki izbori u januaru |
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 335 info
|
kad ce 20.01 da prodju ovi .ebeni izbori?
da se odmorimo malo,ne moze chovek vishe ni tv na miru da gleda!!
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
12.01.2008. u 22:04 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

Član od: 15.06.2002. Ukupno poruka: 382 info
|
quote] Citat:
Dana 2008-01-12 21:43, izvidjac je napisao:
Citat:
Dana 2008-01-12 12:55, Lesa je napisao:
Kaко мислиш испред грађана. Да нас сазовеш и кажеш: "Е људи ја се сад кандидујем!". Није ми ово баш најјасније.
|
ma ja to sa gradjanima, njima ce biti jasno.... ma sta god ovaj smile znacio...
|
Ууууу и ти си мени сад спустио. Свака ти част. Ја сад испадох љакса. И то изгледа онај твој са брда што је претворио сваки дан у понедељак. Баш ти хвала. А овај смајли је значио да не желим да те увриједим што си ти неписмен, капиш? Не још. Е јбг. Eво подебљо сам ти ријеч коју си неправилно употријебио а ево ти и цртица _______________________ па напиши како треба.
12.01.2008. u 22:24 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
kada sam napisao za smile mislio sam na moj smile, jer nisam bio siguran sta znaci. slab sam sa smile-ovima... sto se pronadje?
|
12.01.2008. u 22:27 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

|
Мојне се ти правиш много глуп, написо си да ће грађани да схвате, а ја сам рекао да нисам схватио што значи да ту не спадам. Ајде иди узми граматику за 5. па мало вјежбај. Пошто то ови моји са брда знају. Али ти си грађанин, то теби не треба, битно је да живиш у центру Вароши.
|
12.01.2008. u 22:31 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
da, ako ti je tako lakse...
mada mi nije bila namera da te diram, jer kako i vidis posle mog posta stoji , to je moj prvi smile na forumu. nego, stvarno si sa brda? cisto onako pitam! pozz za tebe odoh leci, umoran sam.
|
12.01.2008. u 22:34 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
"Eво подебљо сам ти ријеч коју си неправилно употријебио а ево ти и цртица _______________________ па напиши како треба."
Gde ti je zarez posle reci upotrijebio? Sta to znaci "ljaksa"? Mi iz centra grada to ne koristimo...
Sada stvarno odoh da spavam!
|
12.01.2008. u 22:38 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

|
A đe je tebi, zemo, veliko slovo ne računajući ovaj prethodni, tvoj do sad najpismeniji post. To ljaksa sam upotrijebio onako jer i korišćenje takvog slenga se negdje smatra odlikom "građana". Pohvalno je što ti to ne koristiš. A cijela ova priča je o tome koliko je debilna ta podjela na ljude "sabrda" kako mi kažemo i kvazi građane i da ja jesam sa brda isto kao i svi doduše moji su sišli relativno davno prije 70 godina ćale i majčin deda sišo, ne'š vjerovati sa brda varoške kasabe u gradić Goražde prije jače od 100 godina.
|
12.01.2008. u 23:01 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 286 info
|
ulazi tako "ljak-sa "u kafic skonto malo shatro i vice konobaru :"e te-bra daj mi jedno vo-pi",a konobar ce:"moze dno-hla?",a ljak-se:"necu daj mi HAJNEKEN!!!!!
|
12.01.2008. u 23:59 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:
Dana 2008-01-10 20:08, Johnny_taraba_9 je napisao:
ZIVOT JE ZAKON!
|
Predsednički kandidat Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je politika premijera Vojislava Koštunice vratila građanima Srbije "Miloševića u lice".
On je rekao da kao što se nekada borio protiv politike Slobodana Miloševića tako se danas bori protiv politike premijera Vojislava Koštunice koga je optužio da "Srbiju vraća u prošlost, a građanima oduzima budućnost".
On je upozorio nadležne na obavezu prema Haškom tribunalu i pozvao na hapšenje begunaca, Ratka Mladića i Radovana Karadžica, ali i na vraćanje budućnosti Srbije kojoj je mesto u EU.
Podsetivši na politiku Zorana Đinđića, Jovanović je upitao gde je ubijeni premijer u kampanjama drugih političara koji govore o boljem životu, budućnosti i uspehu.
"Oni zaobilaze Zorana Đinđića, a pred nas guraju Miloševića i haškog optuženika Vojislava Šešelja", rekao je Jovanović.
Optuživši sve predsedničke kandidate da lažu, Jovanović je rekao da jedan čovek ne može da promeni Srbiju, ali da može da je uništi i kao primer naveo Miloševića.
Jovanović je podsetio na izjave političara da je "Kosovo srce Srbije" i upozorio da pameti više nema jer je otišla tamo gde je "život zakon".
On je naglasio da svi znamo istinu o Kosovu koja je "teška", ali i da je sada mnogo veća obaveza prema ljudima koji žive na Kosovu.
"Život mora da bude zakon svakog od nas. Oni koji nas ne razumeju danas, razumeće nas sutra. Dosta je više onih velikih politika posle kojih je naš život tako mali I besmislen. Dosta je više tih velikih i slavnih 20 godina koje su prošle, jer u njima nema ničeg velikog i slavnog. Danas Srbija nije onakva kakvi su ljudi u njoj, a zemlja koja ne liči na svoje ljude u njoj je loša zemlja jer u njoj nema srećne budućnosti. Mi imamo obavezu prema svojoj deci, prema samima sebi da vratimo smisao u život i stvorimo bolju budućnost"-rekao je Jovanović.
Predsednik Demohrišćanske stranke Srbije Vlada Batić rekao je da je "Čedomir Jovanović jedini autentični naslednik politike Zorana Đinđića" i upozorio da je Srbija poslednja zemlja na putu za EU i da 80 odsto studenata nema pasoše.
ZIVOT JE ZAKON!
|
13.01.2008. u 00:04 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 335 info
|
koji je ovo narkoman!!!
zamislite(samo zamislite, nishta vishe)!
Predsednik Srbije Cheda J.(zamisao) sedish kuci, dolazi poshtar, trazi tvoju babu da joj uruchi penziju, baba se pojavljuje,poshtar vadi vagicu i digitron, racuna babi koliko sleduje i meri par grama belog!!!!
Shto bi bile dobre penzije!!!!!
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
13.01.2008. u 00:31 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:koji je ovo narkoman!!! |
Sta ti znas svega ti. Cuo si negde ili te njegovi podocnjaci navode na takav zakljucak?
Citat:zamislite(samo zamislite, nishta vishe)!
Predsednik Srbije Cheda J.(zamisao) sedish kuci, dolazi poshtar, trazi tvoju babu da joj uruchi penziju, baba se pojavljuje,poshtar vadi vagicu i digitron, racuna babi koliko sleduje i meri par grama belog!!!!
Shto bi bile dobre penzije!!!!! | Vrlo zanimljivo. Stvarno...odakle tebi sve ove ideje? Baba, penzija i koka imaju veze isto koliko jastuk, mish i Alpska orogeneza.
|
13.01.2008. u 00:42 |
odgovor sa citatom
|
Korisnik_178 Svemirski pitomac
(1.62/10)

Član od: 08.01.2008. Ukupno poruka: 88 info
|
Ja cu da glasam za Coachenka
|
13.01.2008. u 00:51 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
Citat:
Dana 2008-01-12 23:01, Lesa je napisao:
A đe je tebi, zemo, veliko slovo ne računajući ovaj prethodni, tvoj do sad najpismeniji post. To ljaksa sam upotrijebio onako jer i korišćenje takvog slenga se negdje smatra odlikom "građana". Pohvalno je što ti to ne koristiš. A cijela ova priča je o tome koliko je debilna ta podjela na ljude "sabrda" kako mi kažemo i kvazi građane i da ja jesam sa brda isto kao i svi doduše moji su sišli relativno davno prije 70 godina ćale i majčin deda sišo, ne'š vjerovati sa brda varoške kasabe u gradić Goražde prije jače od 100 godina.
|
To "ljaksa" si upotrebio jer te neko zvao tako, aj priznaj! sala mala...
Lepo je to sto su tvoji sisli "sabrda", ali stari kazu deveto koleno tek se racuna gradjaninom. he he he ne Gorazde je lep gradic, bio sam par puta, ozbiljno ovo mislim.
Ne delim ja ljude odakle su, nego kako se ponasaju u novoj sredini. Nikada nije moglo i nece moci da seljak u gradu zivi po seoskom obicaju. I nikada nece opanak znati da gazi asvalt, jer nije za to napravljen, kao i necija noga za cipelu. Da razjasnimo ovo, nikada i niti ce kada biti problem u seljaku koji zivi u selu, ja mislim da su to sve ljudi koji najpostenije zaradjuju i jedu svoj hleb. Ali oni koji posle dva dana u gradu osecaju se gradjani, a ne znaju to da manefetuju na iole normalan nacin, oni su veliki problem. Oni se ne zovu seljaci, vec seljacine, jer im je mozak podesen na tu frekfenciju. eto...
|
13.01.2008. u 10:19 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 606 info
|
Nemojte ljudi ovako oko politike. Znam ja da smo svi mi pod tenzijom i da smo tvrdoglavi, neki manje neki vise, ali jesmo. Ja sam predao zahtev za drzavljanstvo jos 2006. godine i nista od toga. Meni to samo govori da neko nije zainteresovan za mene. Do tada niti mogu da glasam, niti bih glasao i da mogu. Da glasam za promene, kojih smo toliko videli... Ili nismo?
Seljaci... Ne znam u koju klasu mene svrstavate, ne znam u kojoj bih vise voleo da budem, ali znam da me u Beogradu gradjani starosedeoci gledaju cudno. A ja ne pljujem u autobusu GSP-a, ne laktam se, ne vicem po ulici, ne bacam smece gde mi se svidi i vecinu vremena idem nasmejan... Nesto tu ne stima. Ja bih rekao da je problem seljaka sto zeli da bude kao gradjani, pa se nadje u sredini, pokupi njihove najgore osobine misleci da su "kul". Jos uvek ne znam kako da odredimo ko su koji...
|
13.01.2008. u 11:22 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

|
@izvidjac: E šale su ti stvarno super. Ali kad bi se zezali. A ako se tako računa ko je građanin onda si i ti "sabrda" kao i svi mi.
|
13.01.2008. u 11:29 |
odgovor sa citatom
|
Korisnik_178 Svemirski pitomac
(1.62/10)

Član od: 08.01.2008. Ukupno poruka: 88 info
|
Bio sam u mogucnosti da upoznam neke "sabrda" koji su bili veci gradjani od tih koji su se rodili u sred grada.. Nebi trebalo da se svadjate oko toga
|
13.01.2008. u 12:28 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
"Ja bih rekao da je problem seljaka sto zeli da bude kao gradjani, pa se nadje u sredini, pokupi njihove najgore osobine misleci da su "kul". Jos uvek ne znam kako da odredimo ko su koji..."
Sa ovim se potpuno slazem, ja ne mislim da odredjeni ljudi koji su rodjenu u gradu, a imaju osobine nekulturnog coveka, da su bolji od onih koji su dosli sa sela(a takodje nekulturni)! ili obrnuto... Mrzim kada podjem ulicom i vidim ponasanje "odredjenih" na glavnoj ulici, koje ne prilici ni zivotinjama. Svi smo mi bili mladi i neizivljeni, ali vreme je nekima da se promene...
@Lesa, nemam nameru da se raspravljam oko necega sto je meni jasno. Tebi ako nije i ako zelis da se sa nekim raspravljas oko necega za cim zudis (ako zudis), onda pronadji nekog sa slicnim potrebama. Ja nisam zaintersovan i ne zelim raspravku sa tobom, smatram te ok likom ko god da si! Posto vidim da ti mene "znas", onda bi trebao da znas jos neke stvari o meni. Ako ne, onda postoje privatne poruke. Cudi me ti kao moderator pises ovoliko offtopic postova. Ako ti je lakse da, ja sam iz grada Nova Varos, sa planine "Zlatar" i jako sam ponosan na to. Nisam "sabrda", ako mislis na okolna sela. Mada imam veoma dobre prijatelje koji zive na selima, koji su ono sto jesu uvek i bilo gde, DOBRI LJUDI! nista vise nije ni vazno... eto...
|
13.01.2008. u 14:02 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

|
Što se stalno vataš za sitnice aman ti bog? Jesam oftopikovo al dešava se. Evo sad ti pišem private. Ua polikita i svi polikitičari.
|
13.01.2008. u 15:11 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
I tako kolega moderatoru, ja ne smem da oftopikujem a ti smes. C c c.
Lepo Mordred rece ocu Arturu: "Jedan zakon za narod(kraljevstvo), a drugi za sebe" 
|
13.01.2008. u 15:55 |
odgovor sa citatom
|
YASMINA Persona
(1.42/10)

Član od: 16.07.2007. Ukupno poruka: 188 info
|
ZIVOT JE ZAKON!
|
13.01.2008. u 16:47 |
odgovor sa citatom