Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Politika
Moderator: Coachenko

Nova Varos Online Forum Index >> Politika >> Predsednicki izbori u januaru

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 sledece strane >> )
Autor Predsednicki izbori u januaru
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 695

info
Citat:

Dana 2008-01-14 19:06, Sablja je napisao:
Tomislav Nikolic je negde rekao da ne treba da udjemo u evropsku uniju, u fazonu nije nam potrebna. Ako on pobedi sledi nam embargo i sankcije.

Radikali su posao promene imidza poverili lobistickoj firmi „Kvin Gilespi end asosijejts“ koja u Vashingtonu vazi za jednu od najmocnijih zbog izuzetno bliskih veza sa sadashnjim i nekadashnjim predsednicima Amerike, Dzordzom Bushom (opa!) i Bilom Klintonom (jos jednom opa!!!), tako da je nedavno u "Utisku nedelje" (verovatno pod komandom Amera) izjavio da zeli da Srbija sto pre postane clanica Evropske unije i (100% pod komandom Amera) porekao da se zalaze da Srbija postane Ruska provincija
Zanimljivo, priznacete

Citat:
Druga stvar, racuni su i dalje evropski ali su plate socijalne
Takodje je rekao da ce povecati broj zaposlenosti i radnih mesta u srbiji.

Dobro, tu ga razumem. To svi obecavaju. Dodao bih josh da su racuni zapadno-evropski (ili barem srednje-evropski) a plate socijalne po SS-u

Citat:
Videcemo.
Dosta smo gledali...hocemo odmah promene jer ZIVOT JE ZAKON
 14.01.2008. u 21:19 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3488

info
Upravo sam dobio kompliment od drugarice, bio bih odlican politicar jer vesto izvrcem teme i skrecem sa istih.
 14.01.2008. u 21:45 odgovor sa citatom  
vlasto68
Persona
(1.22/10)

Član od: 16.12.2007.
Ukupno poruka: 1

info

Ја вас заиста не разумем... Ред би био, а и одговорност према своме граду, да овај сајт заиста уљудите. Ово је тужније од варошке политике, а мислио сам да од ње нема ништа горе.
Но види... Има и горе...
 14.01.2008. u 22:15 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Citat:
Pavlovicu, nemam nameru uopste da polemisem s tobom o drzavnickim kvalitetima Cedomira Jovanovica. Moj prethodni komentar o njemu bio je isprovociran Dzonijevim povrsnim postom o (ne)obrazovanosti Tomislava Nikolica i radikala uopste.

Inache, moj post se odnosio iskljucivo na obrazovanje gospodina Nikolica i kao takav, priznaces, morao je biti povrshan, tj. morao je biti skladan njegovom (ne)obrazovanju. I pored toga sto ne podnosim SRS ja postujem njene odredjene clanove, ali necu sada o tome.
Citat:
Tvoja konstatacija o mom prizemnom obracanju ucesniku foruma samo govori o tome koliko si ti, kao jedan, ocigledno, ostrasceni LDP-ovac neobjektivan i pristrasan diskutant. Zasto? Pa, glavni novinar Cedomira Jovanovica, Petar Lukovic, svoju novinarsku karijeru izgradio je na jednom omalovazavajucem i nipodastavajucem stavu prema svojim neistomisljenicima (link), a opste je poznato da svi LDP-ovci u Peru gledaju kao u svetog Petra srpske zurnalistike. Znaci, kada Petar Lukovic ili Biljana Srbljanovic prave sprdnju sa srpskim patrijarhom ili podrugljivo govore o nacionalnom opredeljenju Emira Kusturice onda je to u redu, ali kada malo ostrijim tonom odgovorite na te izlive dusevne patologije onda je to prizemno. Ovo se, naravno, nije odnosilo na Dzonija.

Naravno da se nije odnosilo na mene

Kako si zakljucio da je gospodin Pavlovic ostrasceni LDP-ovac? On je jedan od (sada vec) mnogobrojnih simpatizera LDP, koji ruku na srce nema ostrascene "fanove"...takav termin mozes da dovedesh u vezu sa simpatizerima recimo SRS ili DSS. To su oni koji u publici povicima (krikovima) "Tako je", "Bravo majstore" iniciraju kratkotrajne ali mnogobrojne aplauze od kojih se govornik nalozi i pocinje da pljuje...

Pomenu i ove novinare...Biljana Srbljanovic me nervira i nju necu da komentarishem...ali Petar Lukovic je legenda.
Sad, ne mogu da kazem da nisi u pravu kad kazes da je on Chedin glavni novinar...jeste ...pogledaj njegov blog na LDP-ovom sajtu. Stvarno je genijalan, svidja mi se njegov smisao humor. Zameram mu sto je previse subjektivan...ali to se i ocekuje od novinara njegovog kalibra. I ne bih se slozio da se njegova karjera zasniva na pljuvanju neistomisljenika, pogledaj njegovu biografiju...za koga sve nije pisao taj chovek.

ZIVOT JE ZAKON
 14.01.2008. u 22:29 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Citat:

Dana 2008-01-14 22:15, vlasto68 je napisao:

Ја вас заиста не разумем... Ред би био, а и одговорност према своме граду, да овај сајт заиста уљудите. Ово је тужније од варошке политике, а мислио сам да од ње нема ништа горе.
Но види... Има и горе...

Postovanje Vlastu 68. Imas pravo ali ovakav nam odgovara kakv jeste Politika je ista iz kog god grada ona bila Sve je to iz iste price prijatelju Vlastimire.
 14.01.2008. u 22:35 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 486

info
Citat:

Dana 2008-01-14 21:19, Johnny_taraba_9 je napisao:

Radikali su posao promene imidza poverili lobistickoj firmi „Kvin Gilespi end asosijejts“ koja u Vashingtonu vazi za jednu od najmocnijih zbog izuzetno bliskih veza sa sadashnjim i nekadashnjim predsednicima Amerike, Dzordzom Bushom (opa!) i Bilom Klintonom (jos jednom opa!!!), tako da je nedavno u "Utisku nedelje" (verovatno pod komandom Amera) izjavio da zeli da Srbija sto pre postane clanica Evropske unije i (100% pod komandom Amera) porekao da se zalaze da Srbija postane Ruska provincija
Zanimljivo, priznacete

Pa, sta zelis da kazes? Firmu su angazovali i Bus i Klinton, pa glasaci demokrata ne mogu glasacima republikanaca da kazu da su nedosledni ili obratno. To je profesionalni, poslovni, odnos koji nema veze sa politickim stavovima i ideoloskim opredeljenjima. Das pare, dobijes uslugu! U cemu je problem...? Lose zakljucujes - To je isto kao kada bih ja rekao da si ti pritajeni radikal ili nedosledni LDP-ovac jer si simapatizer Kube, Chea i Kastra, posto LDP, nedavno, jedini nije glasao za "Deklaraciju Narodne skupštine Republike Srbije o neophodnosti okončanja sankcija i izolacije Republike Kube" koju su predlozili radikali. Tvoj odnos ili tvoji razlozi zbog kojih volis Kubu nisu isti kao radikalski razlozi za predlozenu Deklaraciju, pa ako necu da budem zlonameran, ja ti to necu amputirati. Kapis?
 14.01.2008. u 22:52 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 486

info
Citat:

Dana 2008-01-14 22:29, Johnny_taraba_9 je napisao:

Inache, moj post se odnosio iskljucivo na obrazovanje gospodina Nikolica i kao takav, priznaces, morao je biti povrshan, tj. morao je biti skladan njegovom (ne)obrazovanju. I pored toga sto ne podnosim SRS ja postujem njene odredjene clanove, ali necu sada o tome.

Da, recimo, pokojnog Djindjica pretpostavljas Nikolicu onda bih razumeo, jer je Zoran za Tomu kao intelektualac bio stratosfera, slicno kao Seselj za danasnje politicare. Ali da ga pretpostavljas Cedi koji 10-ak i kusur godina studirase, pa opet tu svoju rabotu ne mogase da zavrsi bez DS-a... Vidis trun u oku drugog, a balvan svoj ne vidis.

Citat:
Kako si zakljucio da je gospodin Pavlovic ostrasceni LDP-ovac?

Kada ti kao mladec jos u sazrevanju klices "Zivot je zakon" to jos i mogu da razumem. Ali kada se, sto rece jedan pametan ovde, mator konj lozi na isto, breee, onda je to ostrascenost.

Petar Lukovic je veliki profesionalac i ja licno protiv njegovog stila nemam nista. Ali ne moze, na primer, Tijanic biti prizeman i primitivan, sto neretko cujemo bas od LDP-a, zbog slicnog stila, ali drugacijih stavova. Moras biti objektivan...
 14.01.2008. u 23:10 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007.
Ukupno poruka: 839

info

[ Poruku promenio Nikadel dana 14-01-2008 ]
 14.01.2008. u 23:37 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
Citat:

Dana 2008-01-14 20:24, Sablja je napisao:
Meni nije jasno samo jedno. Zasto daju obecanja koja ne mogu da ispune?

Da bi ti glasao...
 15.01.2008. u 05:38 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
Kako su američki lobisti izmenili imidž kandidatu radikala
Nikoliću sugerisano da ne pominje Šešelja
Autor: Ž. Jevtić | 15.01.2008 - 19:53

Više ne pominjati da će Vojislav Šešelj biti sledeći premijer, ne govoriti da će bedž sa njegovim likom biti vraćen posle izbora i svu pažnju usredsrediti na pristalice DSS kao ciljnu grupu - glavne su preporuke koje je američka lobistička firma prosledila izbornom štabu predsedničkog kandidata radikala Tomislava Nikolića.

Nikoliću se savetuje da u potpunosti promeni svoj imidž, da postane mekši prema Kosovu i da ne iritira pristalice LDP i G17.
Prema saznanjima „Blica“, radikali su posao promene imidža poverili veoma uticajnoj američkoj firmi „Kvin Gilespi end asosijejts“ koja u Vašingtonu važi za jednu od najmoćnijih, zbog izuzetno bliskih veza sa sadašnjim i nekadašnjim predsednicima Amerike, Džordžom Bušom i Bilom Klintonom. Oni su za dnevne potrebe kampanje unajmili manju firmu „Laurus grup“. Obe firme su demantovale svoje učešće u kampanji.
U ****ji memoranduma Nikoliću, u koje je „Blic“ imao uvid, savetovano mu je kako da se ponaša, šta da govori, a šta da izbegava.
Kao glavnu grešku u kampanji lobisti navode pominjanje Šešelja. „Ne želimo da mediji i glasači raspravljaju o njegovoj prošlosti, a nemamo dovoljno vremena u ovom trenutku da omekšamo i njegov imidž“. Što se Nikolića tiče, tu su stvari nešto lakše. U dokumentu se konstatuje da je kampanja pokazala veliki napredak u omekšavanju imidža Nikolića, što se smatra ključnim faktorom za pobedu na izborima „jer novim likom kandidat radikala mora baciti u zaborav osećaj da će Srbiju odvesti u izolaciju...“

Osvetnice, jeli vam ovo Ameri savetuju da zaboravite vojvodu Seselja? pa necete valjda? obrati paznju na reci "meksi prema Kosovu"? ako ovu Nikolic usvoji i u kampanji ne bude reci kao Srbija do Tokija, ne damo Kosovi itd, pa sta ce on da prica? sa srednjom skolom... haj pa tako...

[ Poruku promenio izvidjac dana 14-01-2008 ]
 15.01.2008. u 05:56 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
quote]
Citat:

Dana 2008-01-15 05:38, izvidjac je napisao:
Citat:

Dana 2008-01-14 20:24, Sablja je napisao:
Meni nije jasno samo jedno. Zasto daju obecanja koja ne mogu da ispune?

Da bi ti glasao...

Ko je rekao da cu u opste glasati???
 15.01.2008. u 13:21 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006.
Ukupno poruka: 346

info
Citat:

Osvetnice, jeli vam ovo Ameri savetuju da zaboravite vojvodu Seselja? pa necete valjda? obrati paznju na reci "meksi prema Kosovu"? ako ovu Nikolic usvoji i u kampanji ne bude reci kao Srbija do Tokija, ne damo Kosovi itd, pa sta ce on da prica? sa srednjom skolom... haj pa tako...

Ма где војводе Шешеља да се одрекнемо. Никада. Ни њега ни Бојовића, ни Мишића, ни Степе, ни Путника, ни Драже, ни капетана Драгана, ни Шљиванчанина, ни Младића... Ја се одричем Чеде Јовановића, оне уштве Наташе Кандић, Соње Бисерко и кучке Бучо (да не прочита ово има одмах да завршим у Стразбуру, у Хаг више не примају

Билби каже и да је ово мало. Па прошири коју десетину (или стотину) километара на све стране.

Није ми Тома отац па да ме вређа оно што пишеш да бих ти одговарао ал ми смета неправда и лаж (за разлику од неких на форуму и политици) па кад већ пишеш хајде пиши истину. Тома је завршио вишу школу. Истина нема факултет као наш Чедица. Али... Знаш ли који је Чедицин факултет? Драматургија на ФДУ. Драматургијааааааааааааааааааааааааааааа.

Никада нисам имао дилему за кога да гласам. Када се приближе избори само ослушнем кога највећи "пријатељи" мога народа највише пљују...

[ Poruku promenio Osvetnik dana 15-01-2008 ]
 15.01.2008. u 13:41 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

info
Osvetnice, druze moj. Vec smo apsolvirali to za njegovo obrazovanje, ali kad si vec pomenuo vishu, moram ti dati link da ne zivis vise u zabludi. Evo ti link za njegovu biografiju.

Tomina biografija, u stvari, sad ces ti reci da ova nije verodostojna jer dolazi sa 92-ojke, a poznato je kakav stav srpski radikali imaju o njoj...zato cu ti dati link teksta jedne velike radikalke, Jovanke Marovic. Na pomen SRS ova novinarka pocinje da vlazi, znaci neverovatna je, radikalka od glave do pete ali nije imala obraza da pomene vishu...zamisli.
Nasao sam jos neke zanimljive stvari u ovom tekstu:
Citat:
Jedan od najozbiljnijih kandidata za predsednika Srbije odrastao je u radnickim barakama, a kasnije je kao gradjevinski tehnicar radio na prugama i putevima, u konfekciji "22. decembar" i na Gradskom groblju - gde do danas nije raskinuo radni odnos

Citat:
"Da se ozbiljnije bavio glumom, ni Ckalja ne bi mogao da mu primirise", prica dugogodisnji Tomin kolega iz preduzeca "22. decembar".

Citat:
Biografija politicara kome analiticari daju najvece sanse na predsednickim izborima delom lici na onu Josipa Broza Tita. Otac Radomir bio je VK puskar u Zavodima, a majka Zivadinka Ruza domacica.

Citat:
Primljen je kao gradjevinski tehnicar da vodi investiciono ulaganje i izgradnju Bozmana. Na konkursu je te 1990. godine ucestvovalo 12 kanidadata, ali je izabran bas Nikolic.
Njegove kolege danas pricaju da je "bio pravo osvezenje kada je o idejama rec": ukinuo je preprodaju grobova i uveo neke inovacije na radnim mestima.

Ceo tekst Jovanke Marovic, mozete procitati ovde.
 15.01.2008. u 14:10 odgovor sa citatom  
Pavlovic
Rekreativac

Član od: 06.01.2008.
Ukupno poruka: 9

info
Coa se ovog puta malo vise potrudio,ali na zalost ona moja ISTINITA o kritizerima Cede Jovanovica opet se pokazala tacnom.Ne znaju pa to ti je!Trebalo bi Coa da posetis neki skup LDP-a,da vidis da su to normalni ljudi,od krvi i mesa,mladi,stari,studenti,univerzitetski profesori,penzioneri...Nisam clan LDP-a,simpatizer jesam i nikada nisam bio OSTRASCEN.Juce sam bio na zavrsnoj konvenciji u Sava Centru,to je bilo velicanstveno.Mnogo pozitivne energije,poznatog sveta, medju kojima glumci Olivera Jezina,Seka Sabljic,Bora Todorovic...reziser Milutin Petrovic,Biljana Srbljanovic,majka Zorana Djindjica-Mila Djindjic...Prepun Sava Centar i nada da ce za ovu zemlju doci srecniji dani.
 15.01.2008. u 15:59 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 606

info
Bio sam i ja u Sava Centru. Jos dok smo prilazili glavnim vratima videlo se da ce to biti pravi spektakl. Ljudi se slivaju sa svih strana. Januar, a opet, svi su veseli, nasmejani, niko se ne obazire na hladnocu. Pricaju o ocekivanjima i nadaju se da ce videti ono sto im se svidja. Stari, mladi, jos mladji, prijatelji, komsije, studenti, profesori univerziteta, ozbiljni, sasavi... svi zele da vide najbolje. Dolaze u parovima ili u velikim grupama - niko nije sam. Polako ulazimo unutra. Nalazimo nasa mesta, osmi red - ni bilizu ni daleko, potaman. Mozemo cak da opruzimo noge. Pogledam oko sebe, sala je prepuna. Cetiri hiljade ljudi, nijedno mesto nije ostalo nezauzeto. Kada su se svi smestili salu je prekrio veo tisine. Vise puta proneo se gromoglasan aplauz prateci gestove aktera, na sta smo se svi jezili. Bilo je fenomenalno. Po zavrsetku, polako smo se uputili ka vratima. U srcu ce nam zauvek ostati uspomene na taj dan. Jer tog dana gledali smo Gospodara Prstenova.
 15.01.2008. u 18:54 odgovor sa citatom  
YASMINA
Persona
(1.42/10)

Član od: 16.07.2007.
Ukupno poruka: 187

info
Dzaba ljudi mozemo mi ovde da pricamo sta hocemo al pobedice onaj koji ima najvise glasova
 15.01.2008. u 19:09 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Mislis za koga se najvise dalo glasova. Opet narod je taj koji glasa
 15.01.2008. u 19:14 odgovor sa citatom  
Pavlovic
Rekreativac

Član od: 06.01.2008.
Ukupno poruka: 9

info
Moram priznati da me Bracko odusevio!To je pravi tekst.Decko ima smisao za humor.Odmah da dodjes u LDP.Pozdrav.
 15.01.2008. u 20:38 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 378

info
Еј Брале, овај те врбује, ал не дај се. Дођи код нас у ССС - странку Средњег свијета. Добићеш једну виловњакињу гратис. И лембаса за годину дана. И кућицу у Округу. И 200 Шмаугових златника. Ето па можемо још да се договоримо. А шта ти ови ЛДП-овци (Леворуки десноноги патуљци) нуде - ништа. Шлихтају се, даће ти можда неку стару шјекиру и шупљикаву верижњачу. Ето размисли, па јави.

15.01.2008. u 21:06 odgovor sa citatom  
Nikadel
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007.
Ukupno poruka: 839

info
http://glasaj.net/
www.glasajza.org
Na oba sajta Srpska radikalna stranka vodi.
 16.01.2008. u 00:08 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.232 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.