| Autor |
Predsednicki izbori u januaru |
Lesa Moderator

Član od: 15.06.2002. Ukupno poruka: 388 info
|
Pa šta ako vodi? Nadaj se da ćete da pobjedite. Mada u ovoj zemlji sve je moguće. Glasajte za SSS!
|
16.01.2008. u 00:10 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 707 info
|
Decko, vidim da se radujes vodjstvu radikala. Predpostavljam da bi Tomina pobeda izazvala vrhunac radosti kod tebe... Na tvoju zalost to se nece desiti.
Toma moze da pobedi u dva slucaja koja su, blago receno, nerealna. Prvi je da vec u prvom krugi sakupi 50%+1glas (prilicno nezamislivo, zar ne?).
Druga opcija je da u drugom krugu, gde ga ceka Tadic, pridobije Kostunicine DSS-ovce, ali sa obzirom da je Kostunica najavio podrsku Tadicu ova opcija takodje otpada. Treba uzeti u obzir i Cedine glasace. Naime, on je rekao da nece podrzati Tomu u drugom krugu...nadam se da sam mozes zakljuciti kome pripisujemo njegove glasache .
Sada je vec izvezno da Tadica ceka novi mandat. Misim da je u ovom trenutku tako i najbolje za Srbiju.
ZIVOT JE ZAKON 
|
16.01.2008. u 01:14 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 903 info
|
CeSiD: Podrška Koštunice određuje pobednika u drugom krugu izbora
Autor: E.B. | 16.01.2008 - 08:44
Predsednički kandidat SRS Tomislav Nikolić osvojiće najviše glasova u prvom krugu predsedničkih izbora, a ishod drugog kruga zavisi od podrške premijera Vojislava Koštunice, saopštili su juče predstavnici CeSID-a na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljeno najnovije istraživanje o predstojećim predsedničkim izborima.
„Još se ne zna kako će se Koštunica ponašati i da li će podržati nekoga u drugom krugu izbora, tako da je teško prognozirati rezultate, ali na izborima će pobediti onaj kome podršku da Vojislav Koštunica“, ocenio je Srećko Mihailović.
Prema podacima istraživanja koje je rađeno od 25. do 31. decembra prošle godine na uzorku od 1.502 ispitanika u Srbiji bez Kosova i Metohije, na izbore neće izaći 33 odsto birača. Predstavnik CeSID-a Đorđe Vuković napomenuo je da su ti podaci rađeni pre nego što je DSS podržala Velimira Ilića i pre nego što je Nenad Čanak podržao Tadića, te da su zbog toga moguća manja odstupanja. Istraživanje je pokazalo i da je građanima EU manje važan prioritet u odnosu na Kosovo i Metohiju.
Kandidat od do
Tomislav Nikolić 1.150.000 1.375.000
Boris Tadić 1.050.000 1.175.000
Ćedomir Jovanović 150.000 250.000
Milutin Mrkonjić 200.000 250.000
Velimir Ilić 200.000 400.000
|
16.01.2008. u 09:35 |
odgovor sa citatom
|
Korisnik_178 Svemirski pitomac
(1.62/10)

Član od: 08.01.2008. Ukupno poruka: 88 info
|
Citat:
Dana 2008-01-16 01:14, Johnny_taraba_9 je napisao:
Decko, vidim da se radujes vodjstvu radikala. Predpostavljam da bi Tomina pobeda izazvala vrhunac radosti kod tebe... Na tvoju zalost to se nece desiti.
Toma moze da pobedi u dva slucaja koja su, blago receno, nerealna. Prvi je da vec u prvom krugi sakupi 50%+1glas (prilicno nezamislivo, zar ne?).
Druga opcija je da u drugom krugu, gde ga ceka Tadic, pridobije Kostunicine DSS-ovce, ali sa obzirom da je Kostunica najavio podrsku Tadicu ova opcija takodje otpada. Treba uzeti u obzir i Cedine glasace. Naime, on je rekao da nece podrzati Tomu u drugom krugu...nadam se da sam mozes zakljuciti kome pripisujemo njegove glasache .
Sada je vec izvezno da Tadica ceka novi mandat. Misim da je u ovom trenutku tako i najbolje za Srbiju.
ZIVOT JE ZAKON
|
Stvari ce ostati iste kao shto su i bile, manje vishe.. Samo je Koshtunica zaeban chichica, ja njemu nevjerujem
|
16.01.2008. u 11:59 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
Citat:
Dana 2008-01-15 14:10, Johnny_taraba_9 je napisao:
Osvetnice, druze moj. Vec smo apsolvirali to za njegovo obrazovanje, ali kad si vec pomenuo vishu, moram ti dati link da ne zivis vise u zabludi. Evo ti link za njegovu biografiju.
|
Неко каже једно, неко каже друго. Коме веровати? Бле92? Нешто ми се не да. Знам шта све причају па ми се коси са здравим разумом. Али и да је тако. И да има средњу школу, то је човек који је по мени политички зрео, сваки његово говор је смирен, пун аргумената, без трунке страсти (овде говорим о Николићу, не свим радикалима Вучић је већ нешто друго)... Ево ти реци искрено да ли ти он у својим говорима делује глуп, необразован, политички незрео(остави по страни његове идеје са којима се не слажеш гледај његово политичко деловање).
Немам времена да ти искоментаришем све цитате. Ал ево за онај који је везан за глуму. Тома можда зна аматерски да глуми, ал мој имењак је завршио драматургију на ФДУ. Он је школован за оно што ради (а по мени добро глуми са циљем да обмане народ и мислим да му изузетно добро иде).
Него да се вратимо на школу. Ако је то главни аргумент за или против хајдемо онда на следећим изборима сви да гласамо за СПС, да нам Дачић буде премијер. Он је био ђак генерације на ФПН-у.
И још једна ствар за крај. Можемо ми до сутра да се расправљамо да ли је Чеда урадио ово или Николић оно када су били мали. Ако пођемо са тог становишта свакоме ћемо наћи нешто (хтели ми то да видимо или не) због чега не би требали да гласамо ни за једног од кандидата. Али државу неко мора да води, држава мора да постоји. Ми овде гласамо за политику, за тежње којима онај кога бирамо стреми, за пут којим нас један од кандидата води. Хајде да се манемо ових прљавих оптужби и да причамо о програмима, о животу, о Србији у којој би хтели да живимо, шта би променили. Хајде да овај форум не буде налик на митинге свих председничких кандидата чијих се сат и по говора може свести у 2 реченице (Пут или странпутица. Пола пута или циљ. Или пак Косово у Србији, Србија усправна. Или Србија као најбољи у њој. Живот је закон)
|
16.01.2008. u 19:27 |
odgovor sa citatom
|
Korisnik_178 Svemirski pitomac
(1.62/10)

Član od: 08.01.2008. Ukupno poruka: 88 info
|
Citat:
Osvetnik:
Неко каже једно, неко каже друго. Коме веровати? Бле92? Нешто ми се не да. Знам шта све причају па ми се коси са здравим разумом. Али и да је тако. И да има средњу школу, то је човек који је по мени политички зрео, сваки његово говор је смирен, пун аргумената, без трунке страсти (овде говорим о Николићу, не свим радикалима Вучић је већ нешто друго)... Ево ти реци искрено да ли ти он у својим говорима делује глуп, необразован, политички незрео(остави по страни његове идеје са којима се не слажеш гледај његово политичко деловање).
|
Vidim da se prepirete pa sam hteo i moje misljenje malo da ubacim.To shto se tice Nikolica to si upravu, glup nije sigurno niti je prevarant kao shto su DSS-ovci.
Shto je ocigledno je da Nikolic nece da mu EU govori kako da vodi drzavu i slicno, nije ni chudo da je njegova partija nejveca jer je covek patriot.
Samo je problem u tome shto ce ekonomija da propadne, mozes zamisliti kad EU zatvori vrata pa kad nam uvedu jedan embargo zato shto Mladic josh nije isporuchen Hagu. Mislim da se narod toga i plashi, inache bi on josh davno bio predsednik Srbije, bez ikakve sumnje. Situacija je takva, on tu sad nemoze nishta..
@Joni taraba,
Cheda je realan ali narod nece jednog mladica da ima kao predsednika. Ova nova generacija ce glasati za njega, nasa generacija manje vishe. Sa druge strane decko ima i losu reputaciju, neznam sad koliko je i sta je uopshte tachno shto govore o njemu poshto vidim da neki tvrde jedno a neki drugo.
Ista stvar je i ovde u dijaspori gde ljudi podrzavaju Karica kao postenog radnika koji je u Srbiji poznat kao lopov! Pricha da mu je to Koshtunica namestio i sl.
Sam mislim i da jeste tako, jer je sam objavio da ce sa vratiti u Srbiju kad neko drugi bude na vlasti.. Ja stvarno neznam koliko je shta tachno, niti me interesuje toliko.
Uvek ce biti da neko laze, sad ko kome veruje to je drugo pitanje..
|
16.01.2008. u 21:01 |
odgovor sa citatom
|
Pavlovic Rekreativac

Član od: 06.01.2008. Ukupno poruka: 9 info
|
Ceda je vec napravio veliki uspeh.Uspeo je da uvede svoju partiju koja je nova na politickoj sceni u parlament,i to na prvim izborima na kojima je ucestvovao!Samo oni koji se bave politikom znaju koliko je to tesko.Covic je nekoliko puta pokusavao,ne vredi.Vuk Draskovic takodje ne moze da predje cenzus.Na ovim izborima Ceda ce napraviti novi napredak.Predvidjam da ce na svakim sledecim izborima dobijati sve vise glasova,dok ce ostali padati.ZIVOT JE ZAKON!
|
16.01.2008. u 21:36 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Sme li Ceda da kroci u Novi sad? Ako ne sme zasto?
|
16.01.2008. u 21:40 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 539 info
|
Citat:
Dana 2008-01-16 21:36, Pavlovic je napisao:
Ceda je vec napravio veliki uspeh.Uspeo je da uvede svoju partiju koja je nova na politickoj sceni u parlament,i to na prvim izborima na kojima je ucestvovao!Samo oni koji se bave politikom znaju koliko je to tesko.Covic je nekoliko puta pokusavao,ne vredi.Vuk Draskovic takodje ne moze da predje cenzus.Na ovim izborima Ceda ce napraviti novi napredak.Predvidjam da ce na svakim sledecim izborima dobijati sve vise glasova,dok ce ostali padati.ZIVOT JE ZAKON!
|
Evo, i umni Pavlovic veli da je Ceda vec pobedio. Pa onda jos jedan od klasicniih LDP-ovskih sofizama, Ceda kao da je s neba pao i odma' u Parlament, zna narod ko je Bogom dan za Srbiju. A namerno previdja cinjenicu da je Ceda sa svojom DOS-ovskom vrhuskom skoro sve do forimiranja LDP-a zario i palio politickom scenom Srbije, i da je sav politicki rejting stecen jos tad. Ispada da je njegova isfabrikovana popularnost plod drzavotvorne politike LDP-a, a ne ostrascene DOS-ovske bastine, koja srecom odumire, i sabiranja svog politickog sljama Srbije u LDP-ovski korpus: LSVM, SDU, GSS, DHSS, FHP, Zene u crnom... I opet ce na ovim izborima biti samo ispred autsajdera Pastora, Karicke, Dobricanina i Risticevica.
|
16.01.2008. u 21:52 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 337 info
|
poshto uskoro pochinje predizborna tishina, hocete li i vi ucutati?
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
16.01.2008. u 23:26 |
odgovor sa citatom
|
Histrion Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007. Ukupno poruka: 817 info
|
Kad bi mi zauzali klupe u lokalnoj skupshtini(Narodna Seljachka Stranka),za pochetak ,mi bi doprineli razvoju sporta,shirenju tradicionalnih vrednosti kroz folklor,gusle...) i tako bi uspeli da mladez maknemo sa ulice i da ih pretvorimo u korisne chlanove drushtva.Ulagali bi prvenstveno u selo,a to bi se brzo odrazilo i na nash grad jer,realno govoreci 80 posto ljudi odavde ima chvrstu vezu sa selom i od njega zavise .Dosta je bilo Beogradskih stranaka i ulaganja i Beograd.Stavimo tachku na migracije sa juga u Beograd.Recimo "NE" Beogradizaciji.To je koren velikih nedaca koje tresu ovu zemlju.Dosta je glasanja za manje zlo,glasajte za vas!!!Glasajte za Narodnu Seljachku StranKu!!!!
|
17.01.2008. u 01:56 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 903 info
|
Goppodine iznad mene, mislio sam da ste vi iz Narodne Alkoholicarske Stranke!
|
17.01.2008. u 12:45 |
odgovor sa citatom
|
FARAON Astronaut
(2.23/10)

Član od: 25.03.2007. Ukupno poruka: 797 info
|
Nama treba predsednik koji ce da kaze:
-PDV je iskljucen kada su u pitanju sve kompjuterske komponente!
Od rodjenja na mozgu furam fabricka greska.
|
17.01.2008. u 15:27 |
odgovor sa citatom
|
Pavlovic Rekreativac

Član od: 06.01.2008. Ukupno poruka: 9 info
|
Za Sablju:Ceda je upravo u Novom Sadu imao najposeceniju konvenciju,i to u velikoj sali SPENS-a.Ceda je svakako pobednik ovih izbora,dobio 5%,6% ili 25% glasova.Trebalo je izdrzati sve te iskonstruisane napade zute stampe i crnih politicara.I kazem,a provericemo to u buducnosti,na svakim sledecim izborima dobijace sve vise,a ostali sve manje.Pozdrav.
|
17.01.2008. u 17:55 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Citat:
Dana 2008-01-17 15:27, FARAON je napisao:
Nama treba predsednik koji ce da kaze:
-PDV je iskljucen kada su u pitanju sve kompjuterske komponente!
|
Daj bre odrase vise sa ovim PDV-om. Dinkic the Pametni, spalim mu testise. Na sve PDV!!!
Znaci Tomislav ako pobedi AKO, nema PDV-a na racunarske komponente (hardver), a na ostatak ce da povecaju isti.
Mrzim politicare i politiku.
|
17.01.2008. u 18:23 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
[ Poruku promenio Osvetnik dana 17-01-2008 ]
|
17.01.2008. u 18:41 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 982 info
|

|
17.01.2008. u 19:43 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 539 info
|
Korektna analiza:
Cedina palanka
|
17.01.2008. u 22:38 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 707 info
|
Citat:Ових дана се на разним телевизијама врти спот у чијем фокусу је млада жена која показује слике својих кумова, комшија, тетке, пријатеља, њихових рођака и познаника …Од нас се очекује, кад то чујемо и видимо, да од стида поцрвенимо и брже боље да пожуримо како би на време уз не скривени понос, заокружили број испред имена споменутог кандидата. Oд гледалаца се очекује да више не размишљају својом главом већ да се угледају на „многе“ који су се већ одлучили. Јер, „све што је претежно лично, индивидуално, непожељно јe… као чиста негација паланке“. |
Sad bi mi trebali da zakljucimo da su Chedina ciljna grupa neki praznoglavci, ili bolje reci imbecili koji ce eto tako, reda radi, otici na izbore i zaokruziti broj ispred njegovog imena. Zanimljivo...
Pa teze je Chedi prikupiti 10 glasacha sa ovakvim stavovima nego Tomi 1000 sa onakvim.
Realno
Na svu srecu, primetio sam da se na ovom sajtu ljudi kunu u SRS sto do nekle (ali samo do nekle) opravdava Dragomira Andjelkovica koji jednostavno pishe ono sto se trazi.
Citat:Они (u LDP-u) су и дубоко аниндивидуално и анилиберално опредељени, а њихови ударци су усмерени посебно према свему ономе што је битно за очување националног идентитета. У томе вероватно имају и искрено одобравање и свесрдну подршку оних страних центара моћи којима је циљ да се дефинитивно покори наш, како им се чини, непокоран народ и да му се једном засвагда „испере мозак“ како би постао лојално „топовско месо“ за неке нове походе, у региону Средњег Истока... |
Ovaj Andjelkovic ima zaista interesantno tumacenje ideologije LDP-a. Pored toga sto je, po mojoj slobodnoj oceni, OSTRASHCENI radikal, on je i shovinista...mozak mu je ispran "svim onim sto je bitno za ochuvanje nacionalnog identiteta".
Jos ima obraza da kaze da Chedinu kampanju finansira Amerika (!?)...sta drugo da kazem osim "Napad je najbolja odbrana"...
P.S. Osecam da se Coachenko topio dok je chitao ove gluposti. Mani se ovog Andjelkovica, procitaj par tekstova od Radosha Ljushica, njegovog kolege 
|
17.01.2008. u 23:32 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 337 info
|
josh 12 minuta mozete da prichate o kandidatima!!!!!! hahahahahahah
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
17.01.2008. u 23:48 |