| Autor |
Predsednicki izbori u januaru |
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Voja je kralj pa ti misli sta hocjes:) Video si, nista mu ne mogu...niti da ga osude niti da ga puste, jer znaju kakvo je pravo stanje u zemlji Srbiji. Eeee samo njegov povratak je otezan jer ga sa granice docekuju momci u crnom i opakim torbicama
Seselj je Isus za ovu zemlju ali Srpski izrodi misle drugacije.
|
05.01.2008. u 21:51 |
odgovor sa citatom
|
Pavlovic Rekreativac

Član od: 06.01.2008. Ukupno poruka: 9 info
|
Vadikali su osramotili ovaj narod!Oni ne postoje vise kao znacajna politicka snaga ni u Crnoj Gori,ni u Republici Srpskoj.Nadam se da ce im se to uskoro dogoditi i u Srbiji.U prvom krugu glasam za Cedu,a u drugom za onog ko prodje od proevropskih kandidata.
|
06.01.2008. u 18:44 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 965 info
|
Citat:
Dana 2008-01-05 21:51, Sablja je napisao:
Voja je kralj pa ti misli sta hocjes:) Video si, nista mu ne mogu...niti da ga osude niti da ga puste, jer znaju kakvo je pravo stanje u zemlji Srbiji. Eeee samo njegov povratak je otezan jer ga sa granice docekuju momci u crnom i opakim torbicama
|

[ Poruku promenio Humanbeing dana 06-01-2008 ]
|
06.01.2008. u 18:51 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:Frankie:
Slazem se sa tobo Johnny.....
Mada dobio bi Tadic i u prvom krugu ali ga Ceda malo zahebava,uze mu pola glasova....
Imali smo priliku juce da ga vidimo i cujemo....
Jes da je kasnio mnogo,ali....
|
Kod nas je kasnio dva sata ali vredelo je cekati ga. Bez sumnje najbolji govornik na domacoj politickoj sceni, a i shire
Citat:
Pavlovic:
Vadikali su osramotili ovaj narod!Oni ne postoje vise kao znacajna politicka snaga ni u Crnoj Gori,ni u Republici Srpskoj.Nadam se da ce im se to uskoro dogoditi i u Srbiji.U prvom krugu glasam za Cedu,a u drugom za onog ko prodje od proevropskih kandidata. |
Dobra taktika
Citat:
kad nego postuje gde mu mesto nije...btw...Sablja:
Seselj je Isus za ovu zemlju ali Srpski izrodi misle drugacije. |
Kad bi logichki posmatrao ovaj iskaz, on bi bio okarakterisan kao tacan u slucaju da se na njegovom pocetku stavi negacija.Dakle:
netacno: Seselj je Isus za ovu zemlju ali Srpski izrodi misle drugacije
tacno: Seselj nije Isus za ovu zemlju, ali srpski narod misli drugacije!
|
06.01.2008. u 19:19 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Eh, obicno narod koji zivi u Srbiji nije svestan da su mu oci zamazane neistinom. Da recimo Dzoni ili Raja zive u Rusiji ili Australiji skontali bi pravu situaciju. Ovako dozvoljavate da vam reklame bombarduju mozak.
Zivite u divnom uverenju
A to sto sam rekao da je Sheshko Isus za Srbiju je bila Ironija. Isus je Kopile razapeto na krstu 
|
06.01.2008. u 20:14 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007. Ukupno poruka: 921 info
|
Ene? A kako to da ti znas pravu situaciju zemlje(tj. verovatno mislis da znas, inace ne bi pisao, sta vec, etc) s obzirom na to da ne zivis ni u Rusiji a ni u Australiji?
[ Poruku promenio Brain dana 06-01-2008 ]
|
06.01.2008. u 23:20 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
@Brain: Prichah sa likom koji se davno odselio iz ove jaruge u Rusiju 
|
06.01.2008. u 23:23 |
odgovor sa citatom
|
Crash Persona
(2.03/10)

Član od: 07.12.2007. Ukupno poruka: 15 info
|
Izbori na najveću Srpsku slavu u Srbiji Šešelj vojvoda
|
07.01.2008. u 00:32 |
odgovor sa citatom
|
LesaForever Persona
(6.8/10)

Član od: 26.09.2007. Ukupno poruka: 18 info
|
quote] Citat:
Dana 2008-01-06 18:51, Humanbeing je napisao:
Citat:
Dana 2008-01-05 21:51, Sablja je napisao:
|
[ Poruku promenio Humanbeing dana 06-01-2008 ]
|
http://www.youtube.com/watch?v=DS-xBponDQo
|
07.01.2008. u 03:42 |
odgovor sa citatom
|
LesaForever Persona
(6.8/10)

Član od: 26.09.2007. Ukupno poruka: 18 info
|
Citat:
Dana 2008-01-04 21:49, loknica je napisao:
Da mogu...glasala bih,naravno za RADIKALE.........
|
http://www.youtube.com/watch?v=maJ563112lQ&feature=related
|
07.01.2008. u 05:31 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

|
Seselj je dokazao da je Obersal los fizicar:
Šešelj: Gde ste rođeni gospodine Oberšal?
Oberšal: 1936.
Šešelj: Ma, molim vas gospodine Oberšal, ja pitam gde ste rođeni, a vi mi odgovarate kada ste rođeni.
Oberšal: U Budimpešti, 1936.
Šešelj: Šta ste po nacionalnosti?
Oberšal: Građanin Sjedinjenih Američkih Država.
Šešelj: Ja vas ne pitam čiji ste građanin, jeste li po nacionalnosti Mađar ili ste neke druge nacionalnosti.
Oberšal: Poreklom sam Mađar, ali sam sada Amerikanac.
Šešelj: Amerikanac ste po državljanstvu, a po nacionalnosti ste Mađar. Nije to sada nešto naročito važno za nas, ali iznudih odgovor na to pitanje. Vi ste 1958. godine diplomirali fiziku, je li tako?
Oberšal: To je tačno.
Šešelj: A 1962. godine stekli doktorat sociologije?
Oberšal: To je tačno.
Šešelj: Je li to malo neobično da neko ko je diplomirao fiziku stekne doktorat sociologije?
Oberšal: Ne, uopšte nije neobično. Zapravo, moj savetnik koji je stvorio područje masovnih komunikacija, Pol Lazerspeld stekao je diplomu fizičara u Beču, a nakon toga je postao sociolog. Ja sam studirao kod njega. Dakle, tu nema ništa neuobičajenog.
Šešelj: Koje je uslove trebalo da ispunite da biste stekli doktorat sociologije?
Oberšal: Pa, morao sam da odslušam celi niz predavanja na univerzitetu Kolumbiji, od kojih neke i danas koristim kao veštak, u smislu analize sadržaja masovnih komunikacija. Morali smo, takođe, da položimo određene ispite. Morao sam da napišem doktorsku disertaciju, imao sam određenu obuku u vezi sa nekim naučnim projektima. Dakle, to su bili uslovi.
Šešelj: Koja je tema vaše doktorske disertacije? Kratko mi kažite, molim vas.
Oberšal: Tema moje doktorske disertacije jeste istorija socijalnog istraživanja u Nemačkoj, u drugom delu XIX veka i početkom XX veka.
Šešelj: Na studijama fizike imali ste i neke predmete iz matematike?
Oberšal: Da, naravno.
Šešelj: Gospodine Oberšal, da li znate šta je to imaginarni broj?
Oberšal: Da, naravno, mi ih zovemo funkcijama složenih varijabli, oni se koriste u nekim jednačinama. Sada smo sa filozofije nauke prešli na matematiku. Dr Šešelj, kamo idemo?
Šešelj: Evo, ja pokazujem da vi ne znate šta je imaginarni broj. Imaginarni broj je koren iz negativnog broja. Na primer, koren iz broja četiri je broj dva, a koren iz minus četiri ne može biti dva nego se piše u matematici 2i, imaginarno dva. Je li tako gospodine Oberšal? Jeste? Dobro.
Oberšal: Da, pa to sam i rekao.
Šešelj: Niste vi to rekli.
Oberšal: Kompleksni, složeni brojevi.
Šešelj: Vi to ne znate pa ste pokušali da izbegnete odgovor.
Oberšal: Ja sam to rekao.
Šešelj: Još jedno pitanje iz fizike. Znate li vi šta je to Avogardov broj?
Oberšal: Ne, ne znam.
Šešelj: Ne znate. A koji broj atoma ima u jednom gramu bilo kog elementa, mase, u jednom gramu mase bilo kog elementa?
Oberšal: Ne znam.
Šešelj: Ne znate. Dobro. Znači, vidimo da niste nikakav fizičar. To vas je onda oteralo u sociologiju, je li tako. Idemo dalje. Gospodine Oberšal?
Oberšal: Mogu li tu nešto reći sada?
Šešelj: Ne možete tu nešto reći dok vam ja ne postavim pitanje, kada vam postavim pitanje onda može.
U veštačenju Oberšala kompjuter je izgleda odigrao ključnu ulogu. Šešelj: „Dobro, gospodine Oberšal. Kada ste vi vršili ekspertizu, niste ubacili u u pretraživač vašeg kompjuterskog programa odnos prema civilima, odnos prema ratnim zarobljenicima, odnos prema ženi i deci protivničke strane. Je li tako?”.
Oberšal: „Ne, sve što smo učinili, odnosno stavili u pretraživač bile su reči Srbin, Hrvat, Musliman, Albanac, naravno, na odgovarajućim jezicima. To je ono što smo mi pretraživali. Dakle, tražili smo delove teksta koji se bave političkim odnosima Srba i nesrba. Mi ništa drugo nismo tražili, nismo pretraživali po terminima poput deca, žene, vreme, starci, carine, poljoprivreda ili nešto slično. Mi smo tražili po ovim ključnim rečima”.
Šešelj: „Dobro, da ne gubimo dalje vreme. Da li ste, gospodine Oberšal, u izvodima iz mojih govora našli da se ja zalažem da se čine nehumana dela na prostoru Republike Srpske ili Republike Srpske Krajine? Bilo kakva nehumana dela?
Oberšal: Republika Srpska, Republika Srpska Krajina?
Šešelj: Niste. Nema ih zato i niste.
Oberšal: Ne, ne, mogu li ja nešto da kažem? Još jednom bi trebalo da pregledam ove konkretne izjave u vezi sa etničkim čišćenjem i da pogledam datume, da pogledam mesta kada su one date, da li se odnose na Republiku Srpsku i Republiku Srpsku Krajinu. Ja ne mogu napamet da pružim odgovor na to pitanje, a da prethodno ne konsultujem svoj izveštaj.
Šešelj: Vi ste ekspert, vi biste...
Antoneti: Samo trenutak. Kada je reč o toj temi, s obzirom na to da vam optuženi postavlja pitanja u vezi sa tim šta je eventualno rekao u svojim govorima ili šta je napisao, a kada je reč o krivičnim delima o zločinima koji se definišu statutom (tribunala, prim. ur.), ja sam pogledao vašu tabelu i postavio sam pitanje zašto tu niste dodali nešto preciznije odredbe. Na primer, deportacija, premeštanje stanovništva, silovanje, ubistvo, okrutno postupanje i onda biste obeležili krstićem odgovarajuće kvadratiće (u tabeli). Niste ni razmotrili mogućnost da takvu metodologiju usvojite.
Oberšal: Pa, mi smo unakrsno razmatrali jednu grupu i šta se sa njom događa. Na primer, etničko čišćenje se odnosi na različite narode. Da sam znao da će doći do unakrsnog ispitivanja u vezi sa tim... Ja nisam mislio da je važno koju konkretnu etničku grupu pominje dr Šešelj. Da mi je to bilo poznato mogao sam da se poslužim našim računarskim programom da obavim tu analizu. Jednostavno, nisam očekivao da će se od mene očekivati da o tome govorim.
Iako je u jednom trenutku nadmeno konstatovao da bi sve bilo drugačije da svedok „ima malo oštriju inteligenciju”, Šešelj mu je na kraju tog dana zahvalio, i to pošto je Oberšal rekao da nigde u njegovim tekstovima, javnim nastupima i pisanim tekstovima nije pronašao da se on zalagao ili podstrekavao na mučenja, ubijanje ratnih zarobljenika, za ubijanje žena i dece, uzimanje talaca, silovanja, uništavanje sakralnih ili obrazovnih objekata i pljačkanje imovine. Šešelj je Oberšalu rekao da mu je on veoma dragocen kao svedok optužbe, ali nije izdržao da ironično doda: „Meni je žao što pre tužilaštva nisam došao do vas”.
[ Poruku promenio Humanbeing dana 07-01-2008 ]
|
07.01.2008. u 14:52 |
odgovor sa citatom
|
bebanaman Persona
(1.78/10)

Član od: 31.01.2007. Ukupno poruka: 145 info
|
Pa i Voja je pogresio kod Avogadrovog broja.Avogadrov broj predstavlja koliko ima atoma u 1 molu a ne gramu nekog elementa,koliko se ja secam.
|
07.01.2008. u 15:01 |
odgovor sa citatom
|
Persian_Ghost Rekreativac

Član od: 25.11.2007. Ukupno poruka: 21 info
|
Citat:
Srbin, Hrvat, musliman, Albanac
|
Rajicu, iznenadjujes me..
|
07.01.2008. u 15:03 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

|
Tekst sam iskopirao s nekog foruma. Ako hoces, ispravicu.
|
07.01.2008. u 15:09 |
odgovor sa citatom
|
bebanaman Persona
(1.78/10)

Član od: 31.01.2007. Ukupno poruka: 145 info
|
Pa nisi ti pogresio.Mozda je to i rekao.Niko nije nepogresiv.
|
07.01.2008. u 18:24 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 839 info
|
www.glasajza.org pa vidite ...
|
08.01.2008. u 00:12 |
odgovor sa citatom
|
Lesa Moderator

Član od: 15.06.2002. Ukupno poruka: 378 info
|
Citat:
Dana 2008-01-07 18:24, bebanaman je napisao:
Pa nisi ti pogresio.Mozda je to i rekao.Niko nije nepogresiv.
|
Рекао мало слово, а како се то ради?
|
08.01.2008. u 13:05 |
odgovor sa citatom
|
Pavlovic Rekreativac

Član od: 06.01.2008. Ukupno poruka: 9 info
|
Srbi definitivno moraju da se okrenu buducnosti,modernizaciji,obrazovanju.Mnogo smo zaostali na tom polju.Naravno,ne treba zaboraviti znamenite pretke,ali to se "na leba" ne maze.Vidim da u anketi "glasaj za" Ceda odlicno stoji i to me raduje.Jedino sam iznenadjen da Mrkonjic ima zavidan broj glasaca,ali to je verovatno neki vas "lokalni specijalitet" posto znam da je na lokalu predsednik opstine Socijalista(mislim na Novu Varos).
|
08.01.2008. u 14:25 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Evo, zainteresovao me ovaj uvodni opisni deo o Tomi Nikolicu pa sam se potrudio da proceprkam net. Pogledajte sta sam nasao.
Citat:Rođen je 15. februara 1952. u Kragujevcu. Po zanimanju je gradjevinski tehnicar (znaci nema ni vishu)! U Kragujevcu je studirao na Pravnom fakultetu, ali je školovanje prekinuo i zaposlio se.
Karijeru je započeo u Građevinskom preduzeću "Žegrap". Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio je u Majdanpeku, Priboju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše Jugoslavije.
U firmi "22. decembar" bio je šef investicija 12 godina, a dve godine i tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu. | I tako covek bez skole vec dva puta zamalo (nadam se) postaje predsednik Srbije.
Bio je shef investicija 12 godina, obezbedio je ja mislim i svoje unuche... Menjao je radna mesta (i to kakva) kao carape. I evo dokle je dogurao. Vala i ovi radikali...pored toliko intelektualaca forsiraju ovog tehnicara... No dobro...
Citat:Iako je Vojislav Šešelj u svom testamentu, kako je rekao, zakleo radikale da nikada, ni pod kojim uslovima i ni po koju cenu, ne sklapaju savez sa "izdajnicima Borisom Tadićem i Vojislavom Koštunicom", njegov zamenik Tomislav Nikolić je to prekršio, jer je, da bi bio izabran za predsednika parlamenta, ostvario saradnju sa DSS-om.
Za novog predsednika Skupštine Srbije haški optuženik Vojislav Šešelj je najveći intelektualac koga je ikada upoznao. On mu je savetovao koje knjige da čita kako bi postao uspešan političar. | Da, on je tako citajuci knjige postao uspesan politicar. Pa Vojo sta si mu savetovao da cita..."Alisu u zemlji cuda", "Pepeljugu"...ili sta vec...
Citat:I političku logiku preuzeo je od svog idejnog vođe, pa je postao poznat po kontroverznim izjavama o svojim političkim protivnicima.
"Ako neko vidi Zorana Đinćića, recite mu i da je Tito pre smrti imao problem sa nogom", rekao je Nikolić svojevremeno na stranačkom skupu (jadno, zar ne). | Ovo je bilo nisko...secam se ove izjave, nemam reci. JAD!
Citat:U decembru 2003. u Utisku nedelje ponovio je svoj stav o ubistvu Slavka Ćuruvije: "Nije mi žao što je ubijen, šta sad?" | Pa sad nista
Citat:Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića:
Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša?
Nikolić: Potpuno.
Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite?
Nikolić: Zašto? |
Olja je kraljica...
Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna." | Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem.
Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ
|
08.01.2008. u 23:42 |
odgovor sa citatom
|
blade Persona

Član od: 01.11.2007. Ukupno poruka: 70 info
|
Nikola svaka cast za ovo,ove radikale ne bi trebalo postaviti ni na celo javnog WC,kad im je kandidat za predsednika covek koji ima zavrsenu srednju skolu,a i ostali clanovi ne razlikuju se mnogo od njega,a takve je najlakse ubediti u nesto,jer svi idu za njim, kao voda za motikom!Ljudi ne mogu da verujem,da ovakva stranka moze postojati jos negde u svetu, osim u Srbiji,ovo je sramota nase zemlje,jer jos nigde niko nije dospeo ispoljavanjem nacionalizma i mrznje!!!
|
08.01.2008. u 23:58 |
odgovor sa citatom
| |