| Autor |
Predsednicki izbori u januaru |
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:
Ciro bdat:
NIKOLA... svaka cast za ovo,ove radikale ne bi trebalo postaviti ni na celo javnog WC... |
Pi jbt od kad mi se nisi obratio sa "Nikola"... pi sto se napatih sa kvotovanjem...
[ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 08-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 00:04 |
odgovor sa citatom
|
blade Persona

Član od: 01.11.2007. Ukupno poruka: 70 info
|
Cini mi se od 7. razreda osnovne!
|
09.01.2008. u 00:07 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Nemojte pogresno da me shvatite, ali ja zaista mrzim religijske praznike jer nad Crkvom vlada Politicka shapa.
Juce i prekjuce mi je bila svadja u kucji. Bog ovo, Bog je ono...Sine pokajse, sine izaberi pravi put...
Znaci nervira me to neverovatno!
I ima da u sobi naslikam obrnuti Krst i Pentagram!!!
[ Poruku promenio Sablja dana 08-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 00:14 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 487 info
|
Citat:
Dana 2008-01-08 23:42, Johnny_taraba_9 je napisao:
Evo, zainteresovao me ovaj uvodni opisni deo o Tomi Nikolicu pa sam se potrudio da proceprkam net. Pogledajte sta sam nasao...
|
Momak, ako pretendujes na to da tvoji stavovi nose neku ozbiljnost i da zavredjuju paznju kao iole objektivni sudovi, onda prvo moras dobro da se informises! Ovo sto se napisao, osim sto je odraz zakasnele pubertetske manifestacije urodjene biseksualnosti, ispoljene kroz vlaznjikavo reagovanje na pomen Cedinog imena, je i plod tvog neznanja.
Prvo, posto naglasavas da si maloletan, verovatno si bio mali kada su u postpetoktobarskoj Srbiji bile aktuelne kopije Cedinih svedocanstava iz srednje skole, gde se videlo da je bio jedan od najgorih ucenika svoje generacije, redovno na popravnim ispitima. Pazi, nije Ceda Cvorak nego Ceda Jovanovic. Ej, tvoj Ceda pa ponavljac!
Na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirao je tek kada je postao potpredsednik Republicke Vlade (2003), pa i dan-danas od bolje obavestenih Beogradjana mozes cuti kako je Cedica pre nekoliko godina molio Verana Matica da ne objavljuje da je diplomirao tek kada je trebalo da postane potpredsednik Vlade Srbije. Covek je inace '71. godiste pa sad zakljucite koliko je studirao i kako je diplomirao! Inace, kao dramaturg iza sebe nema nista sto je stvorio na profesionalnom planu i jedino stalno zvanicno zaposlenje koje je imao je narodni poslanik! Dakle, covek koji u zivotu nista nije ucio i nista nije radio, a sve sto je stekao stekao je po politickoj osnovi.
Sto se tice Tomine izjave neposredno pred Djindjicevu smrt... Da li znas za Djindjicevu izjavu s kraja devedesetih kada je rekao da ubiti Seselja ne bi bilo steta i da njega niko ne bi zalio? Ne znas, a seres...!
Ovo ti govorim kao neko ko ima prilicno indiferentan i kritican stav prema radikalima i da nije ove insomnie ne bi ni to radio! To preterano svrsavanje na Cedu je rezultat tvojih godina i vremenom ce te proci! I zapamti jedno, Ceda je svoj politicki zenit imao, ekstremisti uopste najvece domete imaju u smutnim vremenima kakva su bila u postmilosevicevskoj Srbiji. Za pocetak kreni od ovoga.
P.S. Post mozda jeste dug, i ne morate ga citati jer se nisam trudio oko njega.
[ Poruku promenio Coachenko dana 08-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 04:23 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
svaka cast za kratku analizu, oni su vazda bili interesantni! mada po meni imaju jednu dobro stranu, a to je da po njima vidis kakav ne treba biti! pozz
|
09.01.2008. u 05:35 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
Ne bih ga glasao da je inzinjer, a ne samo tehnicar. he he Bar je po necemu slican Titu mozda mu to prodje. he he he uvek sam se pitao zasto su radikali toliko vulgarni? secam se scena kada su Seselja inosili iz skupstine, bas je bilo "zanimljivo"(jadno)!
[ Poruku promenio izvidjac dana 08-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 05:39 |
odgovor sa citatom
|
Jupiterijanac Persona
(1.37/10)

Član od: 17.11.2007. Ukupno poruka: 43 info
|
Pomalo smara ovo prepucavanje oko radikala. Ljudi, u Srbiji na zalost imamo nagativnu stopu prirastaja, sto je stvarno zalosno. Ali verovatno ste i primetili da radikali imaju uvek isti broj glasaca pa se realno moze ocekivati da ce izumreti postepeno. Jos ako uzmemo u obzir da ako se i budu razmnozavali (a uslov razmnozavanja je da nekog radikala, neka zena i zavoli tj. da mu se poda) njihova deca predju u redove demokratskih struja jer ce ih verovatno biti sramota da budu radikali izumiranje je dodatno ubrzano. Ja sam inace sin radikala i nisam (hvala Bogu) radikal a verujte mi da pamtim mnogo jer sam prevalio cetrdesetu godinu. Radikali, t.j. clanstvo u srs su jedina sansa da se polupismeni ljudi domognu vlasti i to oni znaju i zato su oni toliko i disciplinovani na izborima. Ko ne veruje neka pogleda obrazovnu strukturu radikala u vrhu te stranke.
Pozdrav svim anti radikalima bez obzira na stranacku pripadnost. Ja ne pripadam ni jednoj stranci osim onoj koja se zove " stop radikalima"
[ Poruku promenio Jupiterijanac dana 09-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 11:26 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:Coachenko:
Momak, ako pretendujes na to da tvoji stavovi nose neku ozbiljnost i da zavredjuju paznju kao iole objektivni sudovi, onda prvo moras dobro da se informises! Ovo sto se napisao, osim sto je odraz zakasnele pubertetske manifestacije urodjene biseksualnosti, ispoljene kroz vlaznjikavo reagovanje na pomen Cedinog imena, je i plod tvog neznanja. |
Sto mi ga zavuche...au 
|
09.01.2008. u 12:01 |
odgovor sa citatom
|
MARTIN Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002. Ukupno poruka: 300 info
|
Ma kakav Cedomir, Toma i ostala deca? Ma super su mi oni, sve sa clanstvom LDP i SRS i simpatizerima, ne zna se koji su bolji. Dve strane iste medalje, dve krajnosti. Da jedan od njih dvojice postane predsednik, pa da izvrsimo kolektivnu eutanaziju, onako skupa, svi gradjani Srbije. Ritualno, posto ce nam predsednik biti sektas.
Da je Nikola Seceroski ziv, glasao bih za njega, ovako mi jedino ostaje Marijan Risticevic, jer "ja sam seljak u srcu i dusiiiiiiiiiiii"!!!!!(Marijan i njegova opsta kultura....)
On je jedini spas za sve nas (volim i ja vas), a u drugom krugu glasam za Velju, posto necu za Mrkonjica (ma covek sve radi pre roka, nije dobro ni to). A mozda cu i za onog iz Nisa, kako se zvase- Jugoslav cini mi se, al nije ni bitno kako se zove, ako je dobar covek. Reformista, bre. Ej...... A svi reformisti su dobri (za sebe u prvom redu). Ko sisa narod, ako nisi dobar za sebe, nisi ni za koga, jel tako, braco moja?
E, a zaboravio sam na onu Milanku-Maru, pardon, Karicku, ma ona je najbolja. Bice predsednik dok se Bogi ne vrati, a onda ce njemu da preda funkciju. Ma nek ide na Kosovo pa nek bude predsednik opstine Pec, da bar bude zajedno sa svojim Bogijem.
Da li sam nekoga zaboravio?
Poenta price je da treba izabrati najmanje zlo.
Toliko.
[ Poruku promenio MARTIN dana 09-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 19:23 |
odgovor sa citatom
|
Persian_Ghost Rekreativac

Član od: 25.11.2007. Ukupno poruka: 21 info
|
Citat:
Dana 2008-01-09 04:23, Coachenko je napisao:
Momak, ako pretendujes na to da tvoji stavovi nose neku ozbiljnost i da zavredjuju paznju kao iole objektivni sudovi, onda prvo moras dobro da se informises! Ovo sto se napisao, osim sto je odraz zakasnele pubertetske manifestacije urodjene biseksualnosti, ispoljene kroz vlaznjikavo reagovanje na pomen Cedinog imena, je i plod tvog neznanja.
Prvo, posto naglasavas da si maloletan, verovatno si bio mali kada su u postpetoktobarskoj Srbiji bile aktuelne kopije Cedinih svedocanstava iz srednje skole, gde se videlo da je bio jedan od najgorih ucenika svoje generacije, redovno na popravnim ispitima. Pazi, nije Ceda Cvorak nego Ceda Jovanovic. Ej, tvoj Ceda pa ponavljac!
Na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirao je tek kada je postao potpredsednik Republicke Vlade (2003), pa i dan-danas od bolje obavestenih Beogradjana mozes cuti kako je Cedica pre nekoliko godina molio Verana Matica da ne objavljuje da je diplomirao tek kada je trebalo da postane potpredsednik Vlade Srbije. Covek je inace '71. godiste pa sad zakljucite koliko je studirao i kako je diplomirao! Inace, kao dramaturg iza sebe nema nista sto je stvorio na profesionalnom planu i jedino stalno zvanicno zaposlenje koje je imao je narodni poslanik! Dakle, covek koji u zivotu nista nije ucio i nista nije radio, a sve sto je stekao stekao je po politickoj osnovi.
[ Poruku promenio Coachenko dana 08-01-2008 ]
|
Eh, nemoj da pocnem o Kostunici, Nikolicu, Seselju i tako tim obrazovanim ljudima. Cedo mozda jeste glup covek, ali on sigurno ima dobre namere za Srbiju i srpski narod. Seselj, Nikolic pa i Kostunica vrlo dobro znaju da stvari koje oni srpskom narodu obecavaju nikako ne mogu da ostvare. Seselj, da je bio toliko mudar kao sto mnogi misle, velika Srbija bi cvetala. Njegova "besmrtna ideologija" koja je dovela Srbiju i srpski narod u propast mora biti kaznjena! On jeste patriot, ali to mu sad nevredi..
P.S. Zbog cega ti moj Srbine koristis live-proxy? Dovoljno je Asmira da pitaju gde zivis, kad si otisao i cime se bavis.. Cuvaj ledja!
|
09.01.2008. u 19:57 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1450 info
|
Bash ste wooow!
|
09.01.2008. u 20:05 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 335 info
|
je8la vas politika i politichari!!!!!!!!!!!!!!
bolje prichajte o zenama!!!!
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
09.01.2008. u 20:09 |
odgovor sa citatom
|
fenix Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008. Ukupno poruka: 315 info
|
necju da glasam....ionako nema efekta...
|
09.01.2008. u 20:10 |
odgovor sa citatom
|
fenix Skriboman
(2.59/10)

|
ja sam za zhene!!!!!!!!
|
09.01.2008. u 20:11 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

|
onda ajmo na temu o zenama!
|
09.01.2008. u 20:12 |
odgovor sa citatom
|
fenix Skriboman
(2.59/10)

|
mislish, dunja? xexexexexexexe
|
09.01.2008. u 20:14 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1450 info
|
Citat:
fenix:
necju da glasam....ionako nema efekta...
|
pa da
dodje mu lakse ubediti nekoliko ljudi da glasa za ono sto ti hoces, negoli otici na izbore
dok je tako,ne vredi glasati, nema efekta
los je sistem glasanja. da li postoji bolji nacin za izbor predsednika?
[ Poruku promenio Tanasko dana 09-01-2008 ]
|
09.01.2008. u 20:16 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

|
moze i dunja, ali sam za neku noviju temu! ona je zastarela, nema novih deshavanja!!!
|
09.01.2008. u 20:18 |
odgovor sa citatom
|
fenix Skriboman
(2.59/10)

|
podrzhavam.... ipak moram da glasam za josh jedan klip by dunja.... xexexexe
|
09.01.2008. u 20:18 |