Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Politika
Moderator: Coachenko

Nova Varos Online Forum Index >> Politika >> Predsednicki izbori u januaru

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 sledece strane >> )
Autor Predsednicki izbori u januaru
fenix
Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008.
Ukupno poruka: 315

info
ja predlazhem da tema bude dzhena.... dzhejmison, naravno...

09.01.2008. u 20:23 odgovor sa citatom  
Pavlovic
Rekreativac

Član od: 06.01.2008.
Ukupno poruka: 9

info
Gospodin Coachenko na veoma prizeman nacin govori i napada jednog od komentatora i mislim da bi moderator trebao da preduzme odredjene mere!A sto se tice napada na Cedu od istog,evo nekih podataka.Cedomir Jovanovic je bio predvodnik cuvenih demonstracija 96/97 u trajanju od tri meseca kada je prvi put ozbiljnije ugrozen S(Z)lobodan Milosevic.Nakon toga Zoran Djindjic primetivsi u njemu nevidjenu energiju i zelju za promenama poziva ga da se prikljuci DS-u.Na izborima 2000. Ceda je sef izbornog staba DOS-a.Svi dobro znamo kako je na tim izborima prosao Sloba,a DOS osvaja ubedljivu pobedu.Djindjic ga postavlja za sefa poslanicke grupe u skupstini Srbije i Ceda prakticno postaje najblizi PREMIJEROV saradnik i covek od poverenja.Danas je Cedomir predsednik najprogresivnije politicke partije u zemlji-LIBERALNO DEMOKRATSKE PARTIJE.Sto se obrazovanja tice Jovanovic je zavrsio fakultet Dramskih Umetnosti mnogo pre nego sto je postao funkcioner vlade,a radio je kao novinar u mnogim beogradskim redakcijama,izmedju ostalog u NIN-u.I pored pokusaja da se kriminalizuje i oblati,Cedomir Jovanovic je na sudu dobio svih 5 slucajeva sto najbolje govori da ni ovakvo Kostunicino pravosudje nije uspelo da pronadje tamnu mrlju u njegovoj karijeri.Ja se nadam da ce progresivni deo drustva videti u Cedi pravog borca za drugaciju Srbiju.
 10.01.2008. u 12:48 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Nemojte zameriti Coachenku, on je takav tip osobe koja jednostavno vreba gresku kod drugih da bi se malo prikazao, izkazao i pokazao koliko je iskompleksiran

PS: Jedino cete ga tada naterati da pise -Sada znate stretomicin za Cokija.

Pisite kao ON!!!

[ Poruku promenio Sablja dana 10-01-2008 ]
 10.01.2008. u 13:19 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 570

info
Citat:

Dana 2008-01-09 12:01, Johnny_taraba_9 je napisao:

Sto mi ga zavuche...

Ma jok, bre, nista licno! Samo su mi interesantni klinci koji ovde, sa svojim dubokumnim "analizama", nastupaju kao da su otkrili toplu vodu, a u stvari radi se o stvarima za koje svi rodjeni posle 90. i sa TV-om u kuci znaju. A uz to su poptpuno slepi za onu drugu stranu...

Citat:
Persian_Ghost: Eh, nemoj da pocnem o Kostunici, Nikolicu, Seselju i tako tim obrazovanim ljudima.

Decko, pogledao sam nekoliko tvojih postova i stepen tvoje nepismenosti apsolutno te diskvalifikuje za bilo kakav komentar o necijim intelektualnim kapacitetima i politickim ideologijama.

Citat:
Cedo mozda jeste glup covek, ali on sigurno ima dobre namere za Srbiju i srpski narod.

Ceda mozda jeste, ali ti jesi sasvim sigurno.

Citat:
P.S. Zbog cega ti moj Srbine koristis live-proxy? Dovoljno je Asmira da pitaju gde zivis, kad si otisao i cime se bavis.. Cuvaj ledja!

'Ajde, razmisli malo zasto koristim ponekad live proxy. Mozda Asmir da ti kaze? On o meni zna taman koliko i ti o fluktuacijama berzanske ekonomije na Madagaskaru. I nije lepo da me kao logisticar bele Al-Kaide upozoravas na opasnost... Smatrace te izdajnikom, a to za tebe nije dobro.

Citat:
Pavlovic: Gospodin Coachenko na veoma prizeman nacin govori i napada jednog od komentatora i mislim da bi moderator trebao da preduzme odredjene mere...

Pavlovicu, zar ti ne znas da smo SVP i ja drugari? Za informacije o Cedi - hvala, nismo sa tim bili upoznati i to ce mnogo, bar u mom slucaju, uticati na promenu misljenja i na Cedinu, sada vec sigurnu, izbornu pobedu.

Citat:
Ja se nadam da ce progresivni deo drustva videti u Cedi pravog borca za drugaciju Srbiju.

Ja se nadam da se ti neces vise ovako glupirati na forumu...

Citat:
Sablja: Nemojte zameriti Coachenku, on je takav tip osobe koja jednostavno vreba gresku kod drugih da bi se malo prikazao, izkazao i pokazao koliko je iskompleksiran

Sabljo, ja znam da si ti kivan na mene jos od one sistematizacije tvojih gluposti sa TOP5. I ja ti ne zameram... Irelevantno je ljutiti se zbog toga. Ti samo pokusavas da budes zanimljiv, dok u medjuvremenu obaras NASA-ine portale i upadas u elektronske arhive CIA-e. Mada, pazi, to je kriminal, mogu ti zbog toga suditi u procesu Ausvic, da zaglavis zatvora. Mlad si jos da tako zavrsis, ljudi u tim godinama imaju jaku tendenciju za zivotom.

P.S. Shavite ovo ozbiljno i nemojte da se smejete da nebiste posle plakali, da ne bude niste upozoreni.
 10.01.2008. u 15:56 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
Eh, vidi se koliko si neupucen u svet Cyber Kriminala

Svako ko je provalio Bil Gejtsu u sistem, povukao koji milion dolara, provalio source kod za operativne sisteme nije osudjen nego je pozvan u njegovu firmu i zaposlen.

Kao sto rece "Meni njegov zatvor nista ne znaci, hocu tog momka kod sebe u firmi. Takav potencijal mi treba."

Znaci nije se covek nasao uvredjen sto je neko pametniji od njega, za razliku od nekih budza

Nisam kivan opusteno, razumem zajebanciju a tu zaista jesam lupao ko maksim po diviziji[tamo gde me citiras].

E da i kad smo kod citata, stavi ih pod navodnike i u zagradi (Copyrighted by Sablja) Ti biseri nisu Freeware, ne za tebe

PS: Srbija nema Cyber COP-ova, jer nemaju ni jedan svoj server. Sve zakupljeni ruteri

PS2: Ti poznajes SVP-a? Ja poznajem Ivana pa sta

10.01.2008. u 16:02 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

Član od: 15.06.2002.
Ukupno poruka: 402

info
Е Сабља заборавио си плеј стејшн 3? Мада ја гласам за вии. и човјече кад ћеш већ једном престати да се примаш?

10.01.2008. u 17:42 odgovor sa citatom  
fenix
Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008.
Ukupno poruka: 315

info
daj bre ljudi manite se politike...
glasajte za najbolju ribu, ili josh bolje
za CS.....xexexexe

10.01.2008. u 17:44 odgovor sa citatom  
a_Dzo
Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007.
Ukupno poruka: 337

info
politika dole, zene gore!

Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!

10.01.2008. u 18:22 odgovor sa citatom  
Omca
Astronaut
(2.94/10)

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 812

info
za narodnu seljacku stranku jer svaka ptica svome jatu leti
 10.01.2008. u 18:24 odgovor sa citatom  
Persian_Ghost
Rekreativac

Član od: 25.11.2007.
Ukupno poruka: 21

info
Citat:

Coachenko je jednog dana napisao:
Decko, pogledao sam nekoliko tvojih postova i stepen tvoje nepismenosti apsolutno te diskvalifikuje za bilo kakav komentar o necijim intelektualnim kapacitetima i politickim ideologijama.

Citat:

Ceda mozda jeste, ali ti jesi sasvim sigurno.

Citat:

'Ajde, razmisli malo zasto koristim ponekad live proxy. Mozda Asmir da ti kaze? On o meni zna taman koliko i ti o fluktuacijama berzanske ekonomije na Madagaskaru. I nije lepo da me kao logisticar bele Al-Kaide upozoravas na opasnost... Smatrace te izdajnikom, a to za tebe nije dobro.

Citat:

P.S. Shavite ovo ozbiljno i nemojte da se smejete da nebiste posle plakali, da ne bude niste upozoreni.

Dovoljno je ovaj zadnji citat da procaitam.

10.01.2008. u 19:48 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006.
Ukupno poruka: 346

info
Citat:

Dana 2008-01-10 16:02, Sablja je napisao:
Svako ko je provalio Bil Gejtsu u sistem, povukao koji milion dolara, provalio source kod za operativne sisteme nije osudjen nego je pozvan u njegovu firmu i zaposlen.

Kao sto rece "Meni njegov zatvor nista ne znaci, hocu tog momka kod sebe u firmi. Takav potencijal mi treba."

Није истина из два разлога.

1. Онај који провали у Мајкрософт (а веома је и дискутабилно да ли има физичка веза мреже на којој развијају софтвер и интернета(из просто безбедносних разлога)) не мора да поседује знања која су Билу потребна (програмирање, познавање концепата оперативних система, графике, било чега што му користи у изради својих производа) па као такав му и није од користи

2. Ако је то учинио споља, замисли шта би тек могао са свог радног места у Редмонду. А ти Биле му још и плати за то.

Научих и ово на једном предмету на факултету: У нормалним земљама знање није нужно главни фактор код добијања посла већ читав низ карактерних и моралних особина који кандидата квалификују као одговорног и способног за обављање задатака.
 10.01.2008. u 19:48 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Citat:

Dana 2008-01-10 19:48, Persian_Ghost je napisao:

Dovoljno je ovaj zadnji citat da procaitam.

Ово је написао Сабља а не Цоаченко. Ево ти и линк.

10.01.2008. u 19:56 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

info
Ја се извињавам што написах претходни пост на овој теми али ваш модератор сам квари концепцију.

А ево мало и на тему:

10.01.2008. u 19:58 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 707

info

ZIVOT JE ZAKON!
 10.01.2008. u 20:08 odgovor sa citatom  
Sha_Ila__
Usual suspect
(2.99/10)

Član od: 25.02.2007.
Ukupno poruka: 1040

info
Najbolji izbor po meni je da niko ne izadje na izbore
 10.01.2008. u 20:24 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

info
Још да држава може без председника...

[ Poruku promenio Coachenko dana 06-04-2008 ]
 10.01.2008. u 20:28 odgovor sa citatom  
Lesa
Moderator

info
Земо, ај смањи ову слику горе, ја напишем један пост оф топик а кад остали лупају по неколико страна ником ништа и само сам се надевозо на пофрешну интерпретацију, а ево ти нешто на тему: све би ја то *овњивом мотком што пушта струју. Ја бих гласо за најсмјешнијег ал он се није кандидово између осталог што му избори падају на славу. Мислим стварно. Е шалу на страну нећу да вам кажем за кога би гласо јер је то приватна ствар.

10.01.2008. u 20:32 odgovor sa citatom  
Persian_Ghost
Rekreativac

Član od: 25.11.2007.
Ukupno poruka: 21

info

Citat:

Ово је написао Сабља а не Цоаченко. Ево ти и линк.

Gramaticka greska
 10.01.2008. u 21:52 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

info
A pa da svakom se desi. Kad ste besni onda ne vodite racuna o pravopisu i smislu reci, samo da se izivite. I to je bilo to. Gospodin Coa je to iskoristio kako bi me za dalje provocirao.

Ponekad valja nesto procitati i nauciti iz njegovog posta.

@Osvetnice: S'tobom nemam problema niti ih zelim. Izvinjavam se, dao sam Cokiju jos jedan post za analizu. (U vezi sajber kriminala, samo ako imas koristi i ako pazis da te ne uhvate dozvoljen je.) I da li ti je poznato ono "Samo haker moze uhvatiti hakera?" O da...Microsoft, je pun takvih.

Ja sam za Velimira Ilicja. U svakom slucaju. Nova Srbija, nadam se i uzdam u taj naziv...nada poslednja umire

Iiii stvarno, smanjite velicinu tih slika u postovima.

10.01.2008. u 22:07 odgovor sa citatom  
Korisnik_178
Svemirski pitomac
(1.62/10)

Član od: 08.01.2008.
Ukupno poruka: 88

info
Citat:

Dana 2008-01-10 13:19, Sablja je napisao:
Nemojte zameriti Coachenku, on je takav tip osobe koja jednostavno vreba gresku kod drugih da bi se malo prikazao, izkazao i pokazao koliko je iskompleksiran

Pisite kao ON!!!

Sto se tice politike on zna o cemu prica a kad je u pitanju zivot u celini, tu ti je on izgubljeni slucaj. Mator konj dosho ovde sa djecom od 18 godina da se dopisuje
 10.01.2008. u 22:16 odgovor sa citatom  
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 sledece strane >> )

Ova stranica generisana je za 0.357 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.