Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Politika
Moderator: Coachenko

Nova Varos Online Forum Index >> Politika >> Други круг председничких избора

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 )
Autor Други круг председничких избора
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 286

info
Eh da je ostalo bratsvo i jedinstvo manje bi grobova bilo,dovoljno je bilo grobova da se ono stvori,i da se nastavalo Titovim putem ,ali kroz neki demokratski i diplomatski nacin bolje bi nam ptice pevale,no narod ovca jos prokleti balkanac.Krivica na tita sto se raspala jugoslavija itd.nidje veze samo izgovori da bi pojedinci dosli do odredjenih ciljeva.Hrvatska drzava postoji nekih 10-tak godina i ima dug prema svetu duplo veci nego cela bivsa Jugoslavija zbog cega se navodno najvise raspala.Djeco doce vam u glavu neke stvar dok malo steknete iskustva otputujete malo po svetu itd. ,ne pise sve na internetu
p.s. ite lezite prsnuce vam mozak
 02.02.2008. u 22:56 odgovor sa citatom  
a_Dzo
Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007.
Ukupno poruka: 335

info
vala jedva chekam da dodje sutra veche!!!! pricha bez pominjanja izbora zvuchi kao san!

Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!

02.02.2008. u 23:02 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3488

info
Mi smo u Snu jedne Svinje i cekamo trenutak kad ce se probuditi
 03.02.2008. u 00:36 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
quote]
Citat:

Dana 2008-02-02 19:00, Osvetnik je napisao:
Citat:

Нермин:

Martine zar nije lakse i bilje da budemo samo bezobrazni? sta nas boli za citanje, vazno je da smo dovoljno reciti za prozivanje, zar ne?

Наш народ има изреку "Ругала се шерпа лонцу"!

[ Poruku promenio Osvetnik dana 02-02-2008 ]

neko se tebi obratio? nesto si mi jak ovih dana, u svakom smislu... lepo, lepo..
 03.02.2008. u 12:39 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006.
Ukupno poruka: 346

info
За Нермина

Само сам ти рекао да се у својим постовима понашаш исто као и овај лик што је одговарао Мартину. А ти тумачи како хоћеш. И остави се ових претњи. Ако имаш шта да кажеш кажи овде аргументовано а не да ми нешто претиш кад не умеш да ми се супротставиш речима. Тако не можеш да ме ућуткаш кад причам истину.

За Мартина

Братство и јединство је било зезање. Видиш ли смајли?

А за ово друго. Ма некако ми не иде да оцењујеш било чије стање ума и не само ти него било ко. Ја онакве постове и не читам а камо ли да одговарам на њих. Каже Исус Христос:"Не суди да ти се не суди...".

Ал сад ево ја теби судим... Ево прекидам!

Поззззз!
 03.02.2008. u 16:17 odgovor sa citatom  
tufik
Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007.
Ukupno poruka: 301

info
Za Osvetnika
Kaka si ti budala hahahaha
 03.02.2008. u 19:05 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

info
За Џонија

Честитам!
 03.02.2008. u 22:52 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

info
I izgleda nacionalne manjine su pomogle Tadicevoj pobedi,ali mi nije jasno sta je to Nikolic obecao Ugljaninovim blokom te su svi glasali za Nikolica?Prosto ne mogu to da shvatim ako neko vise zna nek odgovori!
 03.02.2008. u 22:58 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

info
osvetnik primi moje saucesce vise srece sledecih izbora
 03.02.2008. u 23:00 odgovor sa citatom  
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 695

info
Citat:

Dana 2008-02-03 22:52, Osvetnik je napisao:
За Џонија

Честитам!

Hvala. Cestitao bih i ja tebi jer sam zaista ubedjen da je ovako najbolje za sve ( nemoj da pomislis da sam licemeran, nisam vec ti stvarno cestitam kao i svim stanovnicima ove lepe zemlje )

I jos nesto, moram priznati da me je Toma veceras prijatno iznenadio. Poneo se onako, bas drzavnicki. Svaka cast
 03.02.2008. u 23:09 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 882

info
Celoj Srbiji cestitam na pobedi!!! Ovom pobedom Srbija je potvrdila da u njoj zivi vecina ljudi zeljnih boljeg zivota, a ne legendi i prica. Cestitam jos jednom!

@Osvetnika: ko ti preti budalo jedna, ja sam ti rkeo da si se raspricao pred izbore kao da si bio siguran u neciju pobedu! a trebao si malo da sacekas, da vidis... he he he
Samo da mi je znati, ko ti je sada kriv? Budi i ti meni s' Bogom i andjeli Boziji...
 04.02.2008. u 07:48 odgovor sa citatom  
Jupiterijanac
Persona
(1.37/10)

Član od: 17.11.2007.
Ukupno poruka: 43

info
Dana 2008-02-02 19:27, Osvetnik je napisao:

Dana 2008-02-02 09:21, Jupiterijanac je napisao:

Odakle Seselju oruzje JNA za dobrovoljce na hrvatskom i bosanskom ratistu? kupio od Rusa mozda ili Iraka? Covece, da li treba da te podsecam da sam bio u ratu i video mnoge stvari sa druge tacke gledista.

Када би се ослободио мало предрасуда и погледао суђење Воји Шешељу чуо би да је СРС своје симпатизере регрутовала и слала у регуларне јединице наше војске (да не кажем ЈНА). Е сад ћеш ти да кажеш да не верујеш Шешељу, да он лаже али живи били па видели да ли ће успети нешто да докажу против њега а цео Хаг је стао против њега (чак и Асмир је ту негде близу а "доказе" им пружа и садашњи председник Србије иако му је Уставна обавеза да обезбеди одбрану свога држављанина. Ал он је "демократа" и "легалиста".

Још једном те питам како знаш да су ти што су били на ратишту и чинили та злодела били радикали. Јел им на челу пише СРС? Јеси ли им проверавао чланске карте? Радикали су чланови остали су симпатизери.

Ако би тако гледали сада је најмање 70% Србије нечији симпатизери. Да ли то значи да је ДС лош само зато што је овај човек што је данас убио другог човека на претходним изборима гласао за ДС. Е таква ситуација ти је била и на ратишту.

Поставио бих ти још једно питање пошто видим да осећаш ситуацију која је владала на ратишту. Зашто твој цењени кандидат када је ишао да обиђе меморијални центар у Сребреници није отишао да обиђе и села око Сребренице и да почаст и Србима који су зверски убијени у том рату (просто би било фер а и он је председник Србије)? Да ли то он раздваја жртве, потцењује сопствене или можда чак негира да је уопште било српских жртава тамо(а знамо да их је било)?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Postovani Osvetnice:

Seseljovcima na hrvatskom ratistu nije pisalo na celu da su radikali, to si u pravu. Ali nisu ni bili regularna jedinica tadasnje JNA, ne , oni su bili pljackaska horda i svugde su isli sa sve zastavama srs-a i vojvodom Seseljom na usnama a nazivali su se "beli orlovi" i deklarisali su se kao Seseljevi dobrovoljci, i niko ih nikad nije demantovao.
I njih su obilazi i bodrili zvanicni predstavnici srs-a. Ovo ti ne pricam napamet jer sam video mojim ocima.

Sto se tice Tadica, on nije moj kandidat. Ja samo glasam protiv radikala. A iskreno, nemam reci opravdanja za njegov neodlazak da se pokloni i srpskim zrtvama.
Ali svejedno daj da se okrenemo buducnosti. Dosta mi je proslosti. Moja porodica je izgubila sve posle drugog rata, a ja sam propustio mnogo jer sam i ja stigao u rat. Nisam otisao kao mnogi preko jer sam bio patriota. I sada sam patriota ali okrenut buducnosti a ne vekovnim granicama i Karlovcu - Karlobagu - Virovitici.
Prvo omirisi smrt i barut pa se divi patriotizmu srs-a. Lako je pozivati na oruzje, treba ga i nositi i upotrebiti a i doneti kuci t.j. preziveti. A ako je poziv na vekovne granice kao sto neki kazu samo propaganda onda je to licemerje.
Veruj mi da sam puno pregazio u zivotu i najeo se Gowana, i kao sto neko rece ja ne biram njega sto ga hocu nego sto Tomu necu. A to je na kraju i moje ustavno pravo.
S' postovanjem.

[ Poruku promenio Jupiterijanac dana 04-02-2008 ]
 04.02.2008. u 12:04 odgovor sa citatom  
Osvetnik
Drug clan
(5.58/10)

info
Citat:

Dana 2008-02-04 07:48, izvidjac je napisao:

@Osvetnika: ko ti preti budalo jedna, ja sam ti rkeo da si se raspricao pred izbore kao da si bio siguran u neciju pobedu! a trebao si malo da sacekas, da vidis... he he he
Samo da mi je znati, ko ti je sada kriv? Budi i ti meni s' Bogom i andjeli Boziji...

Бар си до сада могао да видиш и да прочиташ да ја увек причам оно што мислим и што сматрам да је истина без обзира на то ко има већину. Ни сада не сматрам да је Борис бољи од Томе, али резултате прихватам јер је то била воља већине за разлику од министра Дула који је рекао да он изводи народ на улице без обзира који буду резултати избора. Чак је се и Тома видно разочаран резултатом избора појавио пред камерама и честитао Тадићу победу доказујући тако да опис демократски у називу странке аутоматски не повлачи и политику коју та странка спроводи или не спроводи.
 04.02.2008. u 18:03 odgovor sa citatom  
fenix
Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008.
Ukupno poruka: 315

info
Citat:

Dana 2008-02-01 13:49, Johnny_taraba_9 je napisao:
@Fenix
Zasto ti uopste pises na ovoj temi? Bez veze si napao coveka a da pritom ni sam ne znas zbog cega.
@Martin
Slazem se sa ovim tvojim razlozima, doduse, sa nekima manje sa nekima vise. Mislim da ne treba mesati muzicki ukus u sve ovo. Lepo je to so je cela estrada (ali ona prava estrada, od ugleda) podrzala Tadica ali ukoliko pobedi, njihova zasluga ce biti minimalna. Ipak, lepo je znati da je ceo srpski jet-set jedinstven

Evo jedne slike koja nam govori sve (citaj:nista)

pa napao sam ga jer je bio sukob mishljenja....
evo npr. tebi cju sad da kazem da mi popushish qrac i
ti cjesh napasti mene, jer cje, nadam se, docji
do sukoba mishljenja....xexexexexe....
shalim se naravno, pozzzz

04.02.2008. u 18:16 odgovor sa citatom  
fenix
Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008.
Ukupno poruka: 315

info
quote]
Citat:

Dana 2008-02-01 19:39, MARTIN je napisao:
Citat:

Dana 2008-02-01 13:41, fenix je napisao:
i da: nisam ti prijatelj, rekao sam verovatno na lekovima
i kreten bez uvrede....

A jel me mozda hoces za neprijatelja? Ma ne boj se, nisam ja ratoboran.I nije me lako uvrediti. I zasto su svi koji racionalno razmisljaju, po tebi, "verovatno na lekovima"? Ili "kreteni bez uvrede". Kako da se ne uvredi neko kome kazes da je kreten? Mnogo si kontradiktoran u svojim izjavama, opet kazem prijatelju, jer mislim da svi treba da budemo braca i prijatelji. Uzmi citaj nesto i prosiruj vidike. Pa onda dodji ovde i napisi nesto smisleno i racionalno, pa cemo o tome analiticki da raspravljamo. A ne ovako bez argumenata.
P.S. Res, non verba "verovatno" znaci-Dela a ne reci. Da sledecci put znas sigurno,a ne "verovatno". Ostaj mi zdravo. I knjigu u sake.

ma necju te za neprijatelja...;.. a ostatak me mrzi da komentarishem,
a i zabole me za tvoje mishljenje..... p.s.hvala na prevodu....

04.02.2008. u 18:21
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 )

Ova stranica generisana je za 0.228 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.