| Autor |
Други круг председничких избора |
laMuerte Drug clan
(3.1/10)

Član od: 10.05.2006. Ukupno poruka: 134 info
|
Pazi, tim iz snova! Tragicno glupi Todorovic, ekspert za groblja i grobna mesta Toma, i brat balkanskog kasapina, glavom i bradom Borislav Milosevic. Treba im jos samo ona nakaza sa glavom skobalja (skobalj je riba, drugi naziv mu je podust!),...kako se zvase...ah da Aleksandar Vucic.
A Medvedev se posluzio jednim monologom iz "Snatch"-a, pa im je rekao ovo:
"Dakle, ti si očigledno kobaja,
a ovi sa starne su jajca.
Postoje dva tipa jaja:
Velika hrabra jaja,..i mala pederska jaja.
Kobaje imaju pobudu i jasnu viziju,
ali nisu pametne.
Kad nanjuše cupi onda žele malo akcije.
I ti si pomislio da si nanjušio dobru staru cupi,
i poveo si svoja dva mala pederska jajašca
za dobra stara vremena.
Ali malo ste se zajebali.
Nema ovde cupi,
samo mrcina zbog koje biste poželeli da ste žena.
Smanjuješ se.
I tvoja dva mala jajašca se smanjuju s tobom. Vase ubrzano smanjivanje vodi u vase nestajanje".
|
31.01.2008. u 09:14 |
odgovor sa citatom
|
Jupiterijanac Persona
(1.37/10)

Član od: 17.11.2007. Ukupno poruka: 43 info
|
@ laMuerte
Pazi, tim iz snova! Tragicno glupi Todorovic, ekspert za groblja i grobna mesta Toma, i brat balkanskog kasapina, glavom i bradom Borislav Milosevic. Treba im jos samo ona nakaza sa glavom skobalja (skobalj je riba, drugi naziv mu je podust!),...kako se zvase...ah da Aleksandar Vucic.
A Medvedev se posluzio jednim monologom iz "Snatch"-a, pa im je rekao ovo:
"Dakle, ti si očigledno kobaja,
a ovi sa starne su jajca.
Postoje dva tipa jaja:
Velika hrabra jaja,..i mala pederska jaja.
Kobaje imaju pobudu i jasnu viziju,
ali nisu pametne.
Kad nanjuše cupi onda žele malo akcije.
I ti si pomislio da si nanjušio dobru staru cupi,
i poveo si svoja dva mala pederska jajašca
za dobra stara vremena.
Ali malo ste se zajebali.
Nema ovde cupi,
samo mrcina zbog koje biste poželeli da ste žena.
Smanjuješ se.
I tvoja dva mala jajašca se smanjuju s tobom. Vase ubrzano smanjivanje vodi u vase nestajanje".
Ne znam ko si , ni odakle si . Ali ako te ikada upoznam znaj da cu celu noc da ti placam pice za ovo. Ti si genije, majke mi. Ala si im rekao.
[ Poruku promenio Jupiterijanac dana 31-01-2008 ]
|
31.01.2008. u 09:31 |
odgovor sa citatom
|
1389

Član od: 21.01.2008. Ukupno poruka: 1 info
|
@laMuerte
a kad ce odza da odrzi miting podrske u varosi
hoce li kao i prosli put u predizbornoj tisini ili malo ranije
|
31.01.2008. u 10:29 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1025 info
|
1389 kakav ti je to siptarski grb leba ti???
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
|
31.01.2008. u 12:12 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 281 info
|
zaje8o se zaboravio da ofarba orla
|
31.01.2008. u 14:19 |
odgovor sa citatom
|
Purke Drug clan
(4.67/10)

Član od: 05.10.2005. Ukupno poruka: 86 info
|
Отишао Тома мало у Москву,да посети своју стару другарицу
Миру Марковић па му ту притекао у помоћ њен девер да му
бесплатно пружи преводилачке услуге, пошто ето Тома се
истрошио у овој изборној кампањи за блаћење и пљување
по противкандидатима. И синоћ стигао најбрже што је могао
на ТВ дуел само да стигне још једном да се испљује и излаже
пошто му је то једини аргумент.
|
31.01.2008. u 14:28 |
odgovor sa citatom
|
DraganaJadzic89 Persona

Član od: 18.10.2007. Ukupno poruka: 73 info
|
Zar uopste treba razmisljati... svim srcem! toma!
|
31.01.2008. u 15:51 |
odgovor sa citatom
|
DraganaJadzic89 Persona

Član od: 18.10.2007. Ukupno poruka: 73 info
|
Ja sam u prethodnom mom postu stavila sva velika slova "SVIM SRCEM! TOMA!", ali nije htelo tako da se prikaze?! Sad se pitam da li je to deo propagande DS-a i onih sto odrzavaju avaj sajt ili je stvarno u pitanju neki tehnicki problem?
|
31.01.2008. u 15:54 |
odgovor sa citatom
|
Teky Rekreativac
(1.68/10)

Član od: 22.11.2007. Ukupno poruka: 353 info
|
Joj sto jedes **** "mala"???!!! Ja ti pricam jedno a ti radis drugo??!!! Svaka cast laMuerte!!!! Objasnio si im neke stvari!!! Kakav Toma, kakvi bakraci, to su sve gluperde, i lazljivci!!!! Ma svi su isti!!! Mislim, lelemudi!!!!
31.01.2008. u 16:09 |
odgovor sa citatom
|
PedroDelaRossa Siva eminencija
(5.79/10)

Član od: 01.07.2002. Ukupno poruka: 12 info
|
Tomo, cela Srbija je uz tebe, i srpska Vojvodina, i srpsko Kosovo i Metohija, i selo Debelja je uz tebe! A uz zutog su i madjari i shiptari i muslimani i hrvati i chedini i lopovi i glupi! Skupili se s koca i konopca. Sam protiv svih, viteze, sveka ti cast. A lepu Draganu da obavestim da decaci koji prave ovaj sajt nisu ni madjari ni shiptari ni muslimani ni hrvati ni chedini ni lopovi ni glupi a nisu ni zuti. Doduse nisu ni iz Debelje al necemo bas u detalje. Da prvi ostane prvi
|
31.01.2008. u 18:25 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

Član od: 28.07.2007. Ukupno poruka: 328 info
|
Joj ljudi shto volim jednu rec a to je:
LIVADA....
|
31.01.2008. u 18:33 |
odgovor sa citatom
|
boslo

Član od: 31.01.2008. Ukupno poruka: 4 info
|
Pregledao sam forume, pa dodjoh i do ovoga o politici.Upoznao sam dosta ljudi iz Nove Varosi, dobrih ljudi. Imam i prijatelja koji su tamo rodjeni. Sta da kazem o vasim komentarima i misljenjima? Mozda je najbolje da citiram Boru Corbu. Opisivao je utiske o Niksicu:"Dobar je taj Niksic, samo je malo daleko od grada."
"Ziveti slobodno, svetom se oriti,.."
|
31.01.2008. u 18:56 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Nasao si koga ces da citiras Slobo, taj Bora je pao na niske grane...vidi se da je prso skroz na skroz. Vise nema koga da ujeda, a cak i da ima nasli su mu nacin kako da mu zachepe ustashca
Pa zar nisi primetio da NJIHOVU pesmu PEVA!!! 
|
31.01.2008. u 19:48 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Poznato mi je sta su Radikali, sta je Sheshelj radio po Bosni za vreme rata...i ako ti lelemudi dodju na vlast ova Srbija ima da potone dosta ispod dna.
Najebasmo ko machicji niz sapunjavu dasku.
[ Poruku promenio Sablja dana 31-01-2008 ]
|
31.01.2008. u 20:02 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|

|
31.01.2008. u 20:07 |
odgovor sa citatom
|
laMuerte Drug clan
(3.1/10)

Član od: 10.05.2006. Ukupno poruka: 134 info
|
Dok sam jos studirao u Bg-u i ziveo na Karaburmi, bejahu to poslednji Milosevicevi dani. U svoj onoj euforiji, cujemo da na spratu ima jedan student radikal. Mi bas i nismo verovali da to moze da postoji pa krenemo nas nekoliko da proverimo. Ponesemo i aparat da ga slikamo, ako je istina.
Pokucamo na vrata 212, kad otvori momak.
„Zdravo“- rekosmo mi, „culi smo da ovde ima jedan student radikal pa smo hteli da se slikamo sa njim ako nije problem“. Covek se malo uplasio, da necemo da ga mlatimo, ali kad je video da smo istrazivackog duha, on pristane. Uzgred saznamo da se zove Aleksandar i da je iz Prijepolja. Studirao je nemacki jezik.
I dan danas imam tu sliku. I draga mi je. Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca. U istoj su kategoriji: “ Egzotika”.
Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.
|
31.01.2008. u 20:57 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 486 info
|
Citat:laMuerte: Dok sam jos studirao u Bg-u i ziveo na Karaburmi, bejahu to poslednji Milosevicevi dani. |
Kao i poslednji dani tvog studiranja u pokusaju...
Citat:U svoj onoj euforiji, cujemo da na spratu ima jedan student radikal. |
U nedelju nece biti nijedan, svi odose kuci.
Citat:Zdravo“- rekosmo mi, „culi smo da ovde ima jedan student radikal pa smo hteli da se slikamo sa njim ako nije problem“. Covek se malo uplasio, da necemo da ga mlatimo... |
Znaci, bilo je i toga... A ovde prodajes pricu o studentima siledzijama u jos uvek truloj Srbiji.
Citat:I draga mi je. Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca. U istoj su kategoriji: “ Egzotika”. |
Slika o kojoj je rec je ova:
S desna na levo, laMuerte i magarac.
Citat:Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam. |
LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama. Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici...
Pozdrav!
|
31.01.2008. u 23:05 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 839 info
|
Citat:
Dana 2008-01-31 15:51, DraganaJadzic89 je napisao:
Zar uopste treba razmisljati... svim srcem! toma!
|
Mudro zboriš.Samo tako nastavi.Ne daj da te zamlaćuju ostali.
Svim srcem! 
|
31.01.2008. u 23:17 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 486 info
|
Sad je u vesima na B92 u 23h isao prilog sa izjavam pristalica radikala sa zavrsne konvencije u Areni. Izabrani su zaista najgrdji likovi i najprostackije izjave, jednom recju sve sami sabani i sabnake. U prilogu sa zavrsne konvencije DS-a sa Trga republike emitovana su obracanja eminentnih licnosti i proslavljenih sportista. To je bio pokusaj neuspelog zataskavnja par kompromitujucih propagandnih snimaka DS-a. Ovi snimci su brzo uklonjeni sa zvanicnog sajta DS-a, ali su ipak nasli put do Mreze. Zbog ostavljanja linkova sa ovim snimcima, veceras je mnogo ljudi sa "demokratskog" foruma B92 banovano. Pogledajte:
http://www.youtube.com/watch?v=PmB5y9iKGDs
http://www.youtube.com/watch?v=oRj-2n77VlE
|
31.01.2008. u 23:19 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 695 info
|
Citat:Nikadel:
Mudro zboriš.Samo tako nastavi.Ne daj da te zamlaćuju ostali.
Svim srcem! |
Pajser
@Coa: Teze je naci dva zatucana DS-ovca nego dva obrazovana radikala 
|
01.02.2008. u 00:14 |
odgovor sa citatom
|