Ova Yowana007 sa emo W ima bas gadan trip sa komunikacijom sa drugima. Ako mene pitate a nadam se da necete svakako bih odgovorio da je Mala zesce iskompleksirana, nadam se sreco da je to zbog cega si takva osnovni razlog sto nemas sise, u prevudu: Ravna si kao Vojvodina.
Ubica penzosa (werowali ili ne} :
Ova Yowana007 sa emo W ima bas gadan trip sa komunikacijom sa drugima. Ako mene pitate a nadam se da necete svakako bih odgovorio da je Mala zesce iskompleksirana, nadam se sreco da je to zbog cega si takva osnovni razlog sto nemas sise, u prevudu: Ravna si kao Vojvodina.
Matori tebe niko nista nije pitao. Idi se prosipaj na nekom drugom mestu a mene ostawi na miru da nebi proshao kao Fenix. Ti si jedna retardirana seljachina, a uz to si i vulgaran i prost. Ja tebi nista nisam rekla a ti me napadsh. Sada ce neki da te podrze ali nemoj da se lozis jer su oni gori od tebe
@Fenix
Sta se prawish blesav ko sa Marsa da si pao. Secas se kako sam te ponizila malopre na onoj temi, josh si ti lepo priznao da se osecas ponizeno a sad kao ne znash kako si se proweo...e shabane shabane
i zar tema nije novopechena lazhna drzhava Kosovo
koje nam dushmani oteshe i prisvojishe, a ne iskompleksiranost
male jovanice....
da se vratim na temu, na ovaj agresorski chin treba odgovoriti
svim raspolozhivim pravnim sredstvima (poshto vojna nemamo)....
p.s. spamujem, il' mi se chini?
Matori tebe niko nista nije pitao. Idi se prosipaj na nekom drugom mestu a mene ostawi na miru da nebi proshao kao Fenix.
Primecujem da si ti jedina koja se prosipa na ovoj temi, verujem da te ima na jos nekim mestima posto vidim da si i popularna. Kako je to Fenix prosao, a kako cu to ja proci? Zanima me.
Ti si jedna retardirana seljachina, a uz to si i vulgaran i prost.
Ovo "retardirana Seljachina" je odgovor na moje pogadjanje u slabu tacku. Ostalo je vec poznato.
Sada ce neki da te podrze ali nemoj da se lozis jer su oni gori od tebe
Теби да певам - теби, тиранко!
А дух ми мори отров и гнев;
Увреда твојих жаоци јетки
Потпаљују ми племенит спев.
Милионима народи пиште,
Милион груди просипа крв -
Милионима пале кућиште,
Милион људи гмиже ко црв.
И милиони долазе смерно
Јевропи гордој на холи суд:
"Не може више, раја не може
Сносити јарам, мучити труд!
Тиран нас гази, срамоти жене,
Усева наших отима плод.
Пресуди, смерна, да л' живот може
У таквом игу несрећни род?...
Изгинућемо!...
"Па изгините!"
Подсмеха твога горди је збор.
"И гинућемо, гинути славно -
Ил' мачем пресећ Гордијев чвор!
Изгинућемо - али слободни,
Јер Србин неће да буде роб!
Тамо далеко, на светом гробљу,
Потражићемо живот ил' гроб!"
da brojite godine u nazad nisam pogresio.imali neki sto je nesto tako reko u novije vreme
p.s. sad ce verati serati po mojim postovima ko pas po govnima
Chechenko, "prijatelju", ti stvarno hoces da pogines, i to od "neprijateljske" ruke!!! Identitet ti se otkrio, i sad vise nema vracanja, sam si sebi grob iskopao!!!! Nije Enis jedini koji te ceka, ima tu jos kandidata!!!!
Ljubav je velika slagalica, a ti si onaj delic koji nedostaje...
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika
www.novavaros.com sajta i autora tekstova.
Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati
usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen
pored sadržaja teksta.
Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.