| Autor |
Kosovo nikada neće biti država |
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1467 info
|
[ Poruku promenio Dobroljid dana 24-02-2008 ]
|
25.02.2008. u 00:14 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

Član od: 09.09.2007. Ukupno poruka: 69 info
|
Hoces da kazes mladi junace, strance, da teritorija mora biti pribizno konveksna? Kada bi bacili pogled na teritoriju npr. nama susedne drzave Hrvatske, primetili bi da njen oblik nije cak ni priblizno konveksan, vec u obliku dobro savijene kifle. Njeno srce bi bilo negde u Sarajevu otprilike. A Sarajevo je u srcu Bosne i Hercegovine. Dolazimo do zakljucka da je tesko proceniti cije je to srce po tvojoj teoriji srcadi. A znamo da jedno srce moze kucati samo kod sijamskih blizanaca.
|
25.02.2008. u 00:16 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 294 info
|
e kapiras ko bosanac cim ti je sarajevo palo napamet!procitaj ponovo predhodni tekst pa lupaj glavom od zid da ako ukapiras.
na kosovo zivi oko 2 400 000stanovnika 88%albanaca,7%srba i 5%ostalih nacija.znaci arterije bi trebalo su do srca tj. ovih 7%.mala pomoc da te ne mucim puno
|
25.02.2008. u 00:32 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

|
Koliko sam shvatio lupajuci glavom u zid, ti onda nisi mislio na teritorijalno srce. Ciljas na narodno srce! Srce jednog naroda nije odredjeno trenutnim tokom arterija. Ono je odredjeno rodjenjem. Srce postoji i kad dobijes trigliceride. U Srbiji srce kuca i kad se operise! Evo link. Jasno je da nije lako jednom srcu u Srbiji prestati da kuca.
|
25.02.2008. u 01:47 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
evo ako ti je lakse da shvatis. ljudi kazu kosovo je srce srbije ,a i kazu kosovo je srpska matica pa kad je matica onda treba da su pcele u njoj a ne van.kako kod okrenes guzica pozadi.ne vredi zemljaci kad-tad kosovo bi se odvojilo ,sto pre lakse ga je prezaliti,naravno mora se puno obratiti paznja na nacionalne manjine i idemo u eu zajedno no zato ima ko da vodi brigu.jer takvo jedino resenje odgovara evropskoj stabilizaciji i pridruzivanju i nemojte lupati da srbija nije zrela za eu sto pre to bolje jer predstoji mnogo posla za nas.Sta su to bugarska i rumunija pametnije od nas a neka neko pogleda statistiku razvoja tih zemalja od kako su clanice eu
|
25.02.2008. u 12:14 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

|
Pa ti sad govoris cas jedno cas drugo. Na sta tacno da se koncetrisem? Matica je Srbija. Nisam cuo da neko Kosovo oslovljava sa matica. Kosovo je srce, vec objasnjeno u prethodnom postu. A kako sto pre da se odvoji? Svako iole moralan zakljucuje da je to nepravedno. Dacu ti primer da sto bolje shvatis: Tvoje komsije iz zgrade te ucenjuju da ce pricati sa tobom ako jednu svoju sobu od stana dash coveku koji hoce nasilno da ti je otme. Bi li ti pristao i dao sobu da bi pricao sa komsijama?
|
25.02.2008. u 13:33 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
ko to moralan???znaci citav svet je nemoralan?lupas sinko shvatices jednog dana .jens stoltenberg premijer norveske najveci prijatelj srbije kaze da je najbolje za srbiju da se odvoji i naravno priznaje kosovo kao drzavu,sad ce i on ispasti neprijatelj srbije sto je norveska kao i premijer ulozoli najvise donacija i pomoci srbiji od svih odstalih zajedno a od srbije ama bas nikakvog interesa . premijer je odrastao u srbiji dok mu je otac bio ambasador u srbiji i iskreno voli tu zemlju ,a ne rusi prvo se izracunaju pa onda nesto urade.
|
25.02.2008. u 16:29 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
a i poredjenje ti je isto ko sto imaju veze pletenje i plivanje.granice kosova se znaju i neoduzima se nista od srbije vec ono sto je kosovsko,kosovo mora biti jedna multietnicka zemlja u kojoj ponavljam zivi 88%albanskog zivlja i sediste nemoze nikad biti beograd jer bi dolazilo do sukoba kao sto je i bilo.jedino da se vrati milosevic pa da protera jedno milion i po ljudi odatle kao sto je pokusao i onda bi to moglo funkcionisati
|
25.02.2008. u 16:36 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 539 info
|
Citat:
Dana 2008-02-25 16:29, enis-ljacga-new je napisao:
ko to moralan???znaci citav svet je nemoralan?lupas sinko shvatices jednog dana .jens stoltenberg premijer norveske najveci prijatelj srbije kaze da je najbolje za srbiju da se odvoji i naravno priznaje kosovo kao drzavu,sad ce i on ispasti neprijatelj srbije sto je norveska kao i premijer ulozoli najvise donacija i pomoci srbiji od svih odstalih zajedno a od srbije ama bas nikakvog interesa . premijer je odrastao u srbiji dok mu je otac bio ambasador u srbiji i iskreno voli tu zemlju ,a ne rusi prvo se izracunaju pa onda nesto urade.
|
Penis, mlati li, mlati... Kakve veze ima da li Stoltenberg voli Srbiju ili ne, da li je u Srbiji odrastao i sta je rekao da je najbolja za Srbiju? Pa, i Madlen Olbrajt je odrasla u Srbiji pa da li to znaci da je kao jedan od arhitekata bombardovanja '99. za Srbiju radila i mislila sve najbolje? Ti si, momak, prilicno glup, to sam primetio.
Vidi, najveci spoljnotrgovinski partner Norveske je EU. Norveska je treci izvoznika gasa i nafte na svetu, posle Rusije i S. Arabije. Zanmo koliko je EU zavisna od ovih sirovina, samim tim i od ruskog trzista. U politickim okolnostima kada EU i Rusija deluju sa suprotnih pozicija, Norveskoj je svakako u interesu da horski podrzi najmocnije zemlje EU u jednostranom priznanju Kosmeta, jer je to prilika za uspostavljanje novih ekonomskih odnosa na stetu Rusije. Norveska je nedavno otkrila novo nalaziste nafte u Severnom moru, a EU svakako odgovara orijentacija na druge, neruske, izvore ovih sirovina. I zasto Norveska ne bi gestom dobre volje izasla u susret vodecim zemljama EU, kada ce to debelo naplatiti. To nema bas nikakve veze s tim sta je dobro za Srbiju, nego sta je dobro za Norvesku. Razmisljas na nivou mentola...
Sta mislis - Ima li neke veze sto je Turska medju prvima priznala nezavisnost Kosmeta i sto je neki dan umarsirala u Irak?
|
25.02.2008. u 16:59 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
ma bre mentolu ti nevidis od tog kompiutera nista dalje, da bog da da si proputovao dalje od relacije pozeega-varosko selo.mislis ako si nacitan da si sposoban za nesto, jesi mudo marijanovo .neznam tacno ali vecina te naziva bolesnikom ,budalom i kako sve vec ,sto na varoskom forumu sto na ostalim gde god ti nesto napises.pa kretenu upitaj se malo sto je to tako i sta ti fali vidis da nisi nidje pristo sa takvom pameti leci se dan te je8o kad te scepam da ne lomim bolesnika vec da bijem ljudinu. ja da sam mentol i budala ko ti nebi imo prijatelja sirom sveta ,dok je tebi tastatura i google najveci prijatelji konjino
|
25.02.2008. u 17:34 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
i konjino uvek izbegavas ono u cemu je rec vec kreiras sam on sto zelis da bi se istakao sto znaci da patis od kompleksa nize vrednosti.olbrajtova velis a ? pa sta je to ona i njihova drzava ucinila za srbiju sem bombi i sto je ona zivela u srbiji da li znas crnjo kolko je para dobila srbija od norveske i kakav interes gradi prema srbiji.ispusio si ban na svim mogucim forumima jedino te ovde admini podrzavaju odlicno seljober do seljobera
|
25.02.2008. u 17:49 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 539 info
|
Penise, sto si otiso'o u toliku erekciju samo zato sto si isp'o sapke? Nemo' tako, ja o tebi uvek govorim istinu i samo istinu, a ti o meni ovde svasta naprica. Nego, kad ces da mi udaris onu keramiku u spajz sto smo pricali, batali ti (geo)politiku kad ti ne ide?
|
25.02.2008. u 17:58 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
pricas nesto za norvesku a ne znas ni dje se nalazi dok neupalis komp.a ne da nesto sudis sta je dobro za njih, a sta ne.prvo norveske vlasti i norvezani nerazmisljaju isto kao srpske i oni ne zele robovlasnicko drustvo.glup je onaj ko misli ako je njemu dobro a kolegi lose pa to mora puci kad tad i sta se desava od tog biznisa.nego udaricu ja tebi jednu vaspitnu, imas fore do leta da se izlecis u protivnom nepriznajem da si neuracunljiv.
|
25.02.2008. u 18:15 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3526 info
|
Imas fore do leta da se izlecis u protivnom nepriznajem da si neuracunljiv.
Ovo je jako bilo uverljivo. Poznavajuci Enisa mislim Coa da je ipak bolje da ga poslusas u suprotnom... 666 i 999.
|
25.02.2008. u 18:40 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1062 info
|
Citat:
Dana 2008-02-25 17:58, Coachenko je napisao:
Penise, sto si otiso'o u toliku erekciju samo zato sto si isp'o sapke? Nemo' tako, ja o tebi uvek govorim istinu i samo istinu, a ti o meni ovde svasta naprica. Nego, kad ces da mi udaris onu keramiku u spajz sto smo pricali, batali ti (geo)politiku kad ti ne ide?
| Tebi svi glupi koji ti kazu istinu za Kosovo za Bosnu za Srbiju....Znam ja da istina jako boli....
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
http://www.youtube.com/watch?v=jLlgYuZv5DA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fsm7IDfXxdw
|
25.02.2008. u 20:07 |
odgovor sa citatom
|
fenix Skriboman
(2.59/10)

Član od: 04.01.2008. Ukupno poruka: 315 info
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
peticija da se zakljuchaju sve teme o kosovu, osim jedne.....
i da se zabrani otvaranje novih ovom "najvecjem srbinu"
ovde.... dobro bre choveche, pa imash li ti srca....?
|
25.02.2008. u 20:13 |
odgovor sa citatom
|
Verati Persona

|
Citat:
Dana 2008-02-25 16:29, enis-ljacga-new je napisao:
|
Sta predstavlja citav svet po tvojoj definiciji? Upotrebi kartu sveta, globus, ako ti je lakse. Videces tamo jedan ogroman kontinent, zove se Azija. Videces jos neke nove kontinente, stosta ces jos zanimljivog i novog videti. Na Antarktik ne obracaj paznju, tamo zive pingvini. Oni ne razumeju ljudske odnose, tako da ne znaju sta znaci biti nemoralan. Pogledas li dublje, ispod Antarktika, naici ces na zemljine slojeve, zatim zemljino jezgro, pa opet na zemljine slojeve i izaci na Arktik. Tamo zive beli medvedi, ali njih je sve manje.
|
26.02.2008. u 03:08 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
idi lezi! vidis koje je doba! poco si i da haluciniras!sta ce veseli iksan mora nesto lupati
|
26.02.2008. u 09:02 |
odgovor sa citatom
|
Torius Drug clan
(3.2/10)

Član od: 20.09.2005. Ukupno poruka: 139 info
|
@enis-ljacga-new Po tvojoj teoriji Republika Srpska je odavno nezavisna drzava , a da ne govorim o mnogim drugim drzavama sa separatistickim teznjama(znaci govorim o drzavama),a Kosovo nikada nije imalo taj status.
|
26.02.2008. u 16:19 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
republika srpska postoji od prilike kad si se ti rodio.te granice niko ne priznaje jer nikad pre nisu ni postojale-stvorene proterivanjem i ubijanjem nesrba sa kucnog praga od srpske strane posle rata 90-tih.i onda svet protiv srba sto im nisu dopustili da prave veliku srbiju a HAG je izmisljen samo da bi se srbi osudili.u bosni je pre rata zivelo negde oko 1/3 srba od ukupnog stanovnistva. sad zamisljena republika srpska ima oko 50%teritorije ali to je neostvarljivo. bosna je bila i ostace celokupna bivsa republika sada multi-nacionalna drzava ,to nije nikakva teorija nego treba sesti razmisliti i ne lupati.ja samo razmisljam kao i ostatak sveta ,dok vi imate neki svoj zamisljeni svet u masti neostvarljivoj.probudite se vec jednom i koracajte napred.na kraju se pitate sto vam je lose , kriv ovaj kriv onaj citav svet protiv srba,a u stvari ne vidite da ste protiv samih sebe.ja bih sutra nastavio da zivim u svojoj zemlji da osetim nesto normalno u njoj
|
26.02.2008. u 17:01 |
odgovor sa citatom
|