| Autor |
Ко је нови председник Србије? |
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1089 info
|
U varosi koliko ja znam radikali....Ali boli me racku...Ja sam od pocetka bio za mog coveka Bokija Tadica i ostao do kraja uz njega do njegove pobede....Nego mi nema cecenka bilbosa i ostalih da se jave....hahahahhahahaha....
SRBIJA DO TOKIA!!!
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
Hip Hop Magic!!!
http://www.euro-rap.com
|
04.02.2008. u 00:32 |
odgovor sa citatom
|
Dobroljid Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006. Ukupno poruka: 1498 info
|
Srbija ko nokia!
|
04.02.2008. u 00:39 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
Žao mi je što je strah pobedio, i što će se strahovlada nastaviti.
Ali,dobro je sto se sada samo 50,5% glasaca , plaše Radikalne stranke i sto se probudila svest u Srpskom narodu.
Sledeci izbori(ako Narod otvori oci) bice 85% za radikale.
Zaigrace mečka i pred Evro-Americkim Puppet-om zvanim Boris.
-Boris,pre svega nije Srpsko ime.I neznam zasto se beloglavi naduvenko u emisiji "Suceljavanja" ili kako li je vec zovu, hvali ko mu je bio otac.
I zasto je stalno pominjao Vojvodu Šešelja,Srpsku krunu zlatnu.Kakve veze ima Toma i Vojvoda? Clanovi su iste stranke,nothing else.
Vojvoda bi pobedio sa 95 : 5 samo da se nije dobrovoljno i bez razloga predao Americkom sudu ,koji oni zovu medjunarodnim. Sud koji sudi Srbima u Hagu ,jeste sud protiv Srba i sud protiv Boga.
Ako je boris (namerno malim slovom), stvarno legalno pobedio,smatram da je pobedio zahvaljujuci njegovoj umešnosti da plaši narod.
U zadnjih osam godina ,otkada su oni na vlasti,standard zivota Srba opada.Obecavali su kule i gradove,obecavaju i sada,obecavace i ubuduce.
Srbi ce jos dugo osecati posledice Josip Brozove politike,nazalost.
Glavom i dugom bradom Bilby
|
04.02.2008. u 03:31 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 911 info
|
Ovaj Bilby stvarno lepo pise i pametno, dabome!!! nego, ne valjda se tudjoj muci smejati... nije lepo...
|
04.02.2008. u 07:58 |
odgovor sa citatom
|
boslo

Član od: 31.01.2008. Ukupno poruka: 4 info
|
Boris Tadic.
Have a nice day.
|
04.02.2008. u 08:32 |
odgovor sa citatom
|
Jupiterijanac Persona
(1.37/10)

Član od: 17.11.2007. Ukupno poruka: 43 info
|
Citat:
Dana 2008-02-04 03:31, bilby je napisao:
Ali,dobro je sto se sada samo 50,5% glasaca , plaše Radikalne stranke i sto se probudila svest u Srpskom narodu.
-Boris,pre svega nije Srpsko ime.I neznam zasto se beloglavi naduvenko u emisiji "Suceljavanja" ili kako li je vec zovu, hvali ko mu je bio otac.
I zasto je stalno pominjao Vojvodu Šešelja,Srpsku krunu zlatnu.Kakve veze ima Toma i Vojvoda? Clanovi su iste stranke,nothing else.
Vojvoda bi pobedio sa 95 : 5 samo da se nije dobrovoljno i bez razloga predao Americkom sudu ,koji oni zovu medjunarodnim. Sud koji sudi Srbima u Hagu ,jeste sud protiv Srba i sud protiv Boga.
Ako je boris (namerno malim slovom), stvarno legalno pobedio,smatram da je pobedio zahvaljujuci njegovoj umešnosti da plaši narod.
U zadnjih osam godina ,otkada su oni na vlasti,standard zivota Srba opada.Obecavali su kule i gradove,obecavaju i sada,obecavace i ubuduce.
|
Na cemu si reci molim te.
Ja bas ne volim radikale ali uvek pisem sva radikalska imena velikim slovom, proveri.
A to sto Boris nije srpsko ime, pa sta. Ja znam radikale koji su madjari pa zar su manje radikali od Srba. Zasto si tako ostrascen covece.
Prozivaju Borisa da je Crnogorac po ocu, a sta je sa Vucicem? A Seselj je iz Hercegovine
a to nije Srbija. Ne mozes tako da gledas covece. A ako bas hoces da se radujes , mogu da se opkladim da je ovo najveci broj glasaca koji je ikada srs imala i koji ce ikada imati. Zivi bili pa videli. A o 85% mozes ne da sanjas. Da u Srbiji izadje 99,9 % biraca opet ne bi radikali imali vecinu a sada cu ti reci i zasto. Radikali su disciplinovani biraci i kada Toma kaze svi na glasanje, samo smrt moze da spreci radikala da ne glasa. A ostali ako ikada izadju njihov glas nije radikalski. A to sto spominjes Broza, blizi su radikali Brozu i njegovoj politici od demokrata.
[ Poruku promenio Jupiterijanac dana 03-02-2008 ]
|
04.02.2008. u 08:46 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 911 info
|
@Jupiterijanac, opusteno jer to je Bilby nas covek! Njega ni kenguri vise ne svataju ozbiljno, od kako su skontali da ih laze iz dana u dan i da se plasi svega sto nije njemu, zivom ixanu (sto bi moj drug Puric rekao), poznato. polako videces...
@Bilby pa gde si ti? nije te bilo odavno? nedostajao si mi, nisam se odavno ismejao nekome... aj pa tako1
|
04.02.2008. u 09:33 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1089 info
|
Citat:
Dana 2008-02-04 03:31, bilby je napisao:
| Ne mlati leba ti vi ste sad svoje rekli sve sto ste imali i kraj....!!!
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
Hip Hop Magic!!!
http://www.euro-rap.com
|
04.02.2008. u 11:56 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1748 info
|
Radikali su zakon, jednom opozicija zauvek opozicija
|
04.02.2008. u 12:10 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

Član od: 28.07.2007. Ukupno poruka: 328 info
|
Toma,Toma. jes da nuje dobio ali je bolji
|
04.02.2008. u 12:46 |
odgovor sa citatom
|
Nikadel Drug clan
(3.1/10)

Član od: 28.04.2007. Ukupno poruka: 838 info
|
Predsednik Republike
Položaj predsednika Republike
lan 111.
Predsednik Republike izražava državno jedinstvo Republike Srbije.
Nadležnost
lan 112.
Predsednik Republike:
1. predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu,
2. ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom,
3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto
sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,
4. predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i
zakonom,
5. postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu
predloga Vlade,
6. prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika,
7. daje pomilovanja i odlikovanja,
8. vrši i druge poslove odreene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja,
unapreuje i razrešava oficire Vojske Srbije.
Naje*ali smo :/
|
04.02.2008. u 21:28 |
odgovor sa citatom
|
YoYo Persona
(1.88/10)

Član od: 05.04.2007. Ukupno poruka: 309 info
|
U Varosi je u gradu pobedio Boris,a po selima Toma.A svi znamo ko je pobedio...
|
05.02.2008. u 11:20 |
odgovor sa citatom
|
zikomirovic Persona
(1.12/10)

Član od: 28.07.2007. Ukupno poruka: 328 info
|
Ali stvarno ko je sad u varoshi predsednik????
|
05.02.2008. u 11:55 |
odgovor sa citatom
|
a_Dzo Rekreativac
(1.47/10)

Član od: 16.09.2007. Ukupno poruka: 337 info
|
ljudi prichaj te shta ocete, ali pogledajte stvarnost radikali imaju sve vishe i vishe glasova!!!!
a shto se tiche bokija tadica mislim da je pocheo da laze i to debelo!! chovek pricha da otkako je on na vlasti da je zaposhljeno 1000000 ljudi! mozda je pogreshio u brojci i u tome shto su otpushteni toliki ljudi a ne zaposhljeni!
Boze pomozi ako nisi nekom obecao!!!!!
|
05.02.2008. u 21:45 |
odgovor sa citatom
|
Johnny_taraba_9 Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007. Ukupno poruka: 707 info
|
Citat:a_Dzo:
a shto se tiche bokija tadica mislim da je pocheo da laze i to debelo!! chovek pricha da otkako je on na vlasti da je zaposhljeno 1000000 ljudi! |
Jes' da je poceo da laze ali ne ovoliko...nego priznaj ti nama na chemu si? 
|
05.02.2008. u 21:49 |
| |