U svakom slucaju cestitam svima koji su uspeli da nabave gratis patike, trenerke i tako to
Takodje cestitam Srbiji jer je ponovo obezbedila celovecernji termin na CNN-u, BBC-u kao i svim vecim svetskim televizijama, ceo svet je mogao da nas vidi u dobrom, starom svetlu...eh...
"otvarac kao onaj koji je otvorio, a ne kao poklopac"
Nije fer.Oni dobise dzabe patike i trenerke a mene ce da oderu kad ih budem kupovao.Da sam znao poso bih i ja u Bg na rasprodaju KO PRE STIGNE NJEGOVO JE.
Stvarno su preterali. Pa gdje ces paliti ambasadu covece, samo jos gori uticaj da stvaras. Srbija u EU, nema sanse.. Zao mi je sto ce normalni ljudi opet da se napate, lozaci da ginu a svijet da nas mrzi. BRAVO!
Ahaha, da dobro si to rekao. Ali sta sad. Uradjeno, gotovo...stoka nije mogla da se obuzda...a tek kako Toma zari narod. Pa mi bi do kraja ovog dana bili na Kosovu ali u uniformama.
Pricah sa ortakom, danas ga jedan pajser iz cista mira udario pesnicom...sta da je taj isti izvadio noz ili pistolj. Napominjem da je bio sa devojkom...
E braco srbi ovakvu pozorisnu scenu nista trebali prikazati vetu,stramota i tragedija za srbiju.odazovite se pameti kako kosovo to njebilo vredno da napravite takav skandal,makar ovde na severu su vas podrzali kad su demokrati pobedili i kazem sebi hvala bogu da je i dole krenulo na bolje,ali taj narod odozdo nemoze bez skandala.prodajete se za patike i trenerke da imate isa u glavi takve stvari se nebi desavale,vraca se milosevicevo vreme o evropi sanjajte,i laku noc.to je bio veeeliki minus za srbiju sramota.
Znamo Merane, ali ovaj Miting je **ružna reč** bio. Realno znao sam da ce se to desiti, vlada je dozvolila rusenje beograda, policija je bila u masi...prema tome. Nek sve ide dodjavola necu vise da se nerviram zbog gluposti.
Traze se talentovani mladi glumci za najnoviji film Emira Kusture: "Lepe Ambasade ,lepo gore". Srpski prijatelji Ameri ,obezbedili Finansiranje celog projekta. Zivotna sansa za Sabljonija,koji moze da obezbedi ulogu, pozitivca,vatropirca koji sa rucnom pumpom "brentača", gasi Ambasadu "demokratske" USA"-e.
Samo se pitam gde je bila policija da spreci sve te nerede ili je kostunjavi to namerno dozvolio. Mislim jadno je na ovakav nacin braniti Srbiju i Kosovo, ponavljam, tim svim huliganima je mesto iza resetaka!
Zao mi je sto kostunjavi ima poslanicki(premijerski) imunitet inace bi i njega trebalo u APS. Njegovi govori i izlaganja su doprineli svemu ovome. Covek koji gura Srbiju sve dublje i dublje u propast. Covek od koga se gadim, zlo jedno. Nekada sam mislio da od S.Milosevica i njegovih kompanjona nema gorih, medjutim..............................APSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Bilo je zandarmeraca,pandura pa cak i vojske,ali treba zaustaviti masu od nekoliko stotina hiljada ljudi!! Jedino im je uspelo da ih rasteraju suzavcem a bilo je i sukoba. Gledao sam uzivo!!! Mada na kraju svega izivio se narod,no mi zao shto ne stigoh da i ja uzmem kakvu garderobu ili telefon,sve pokupishe,cak su i kompjutere nosili. VRH.
moje lichno mishljenje je da su demonstracije bile sjajne....
malo politichkog kenjanja, malo lomljenja, paljenja, razbijanja
izloga, malo shibanja sa murijom, i da ne zaboravimo najvecju
rasprodaju u delta sportu ikada.... sve u svemu ja sam se extra proveo...
jedino shto nisam nashao broj....
За све ово је крив Коштуница јер је његова највећа жеља била да се организује овај митинг.
Уместо да смирује ситуацију и гнев код народа он га још више потпаљује и хушка заједно са Николићем, њега не треба ни спомињати, зна се какав је идиот. Нахушкао је народ против САД, ЕУ и целог света само да би придобио још који политички поен јер му се рејтинг срозао. Уместо да каже праву и једину истину овом народу он га напаљује и прича му небулозе, он је највише одговоран.
Процењена штета само у оквиру имовине града Београда износи 8,2 милиона динара, без штете на амбасадама, продавницама и осталим објектима који су уништени.
Нека ми само неко каже да је ово нормално, да не говоримо о штети која је учињена ионако пољуљаном угледу Србије у свету.Све лажне патриоте из СРС и ДСС могу после овога само да се покрију и да ћуте.
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika
www.novavaros.com sajta i autora tekstova.
Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati
usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen
pored sadržaja teksta.
Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.