| Autor |
Срећан рођендан ђенерале! |
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
Онда ћемо и Насера Орића да сврстамо у исти кош? Или он пак није лош човек?
|
15.03.2008. u 16:28 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007. Ukupno poruka: 924 info
|
Naravno da hocemo.
|
15.03.2008. u 16:35 |
odgovor sa citatom
|
Eldina Drug clan
(2.03/10)

Član od: 21.04.2006. Ukupno poruka: 47 info
|
Ako je i Oric kriv,neka i on ispasta.Ali njega jos ne trazi HAG,covek normalno zivi i sam kaze,ako sam kriv ja cu odgovarati.Ne krije se kao pasce od Mladica toliko godina.IIIIIIII ko je glavni krivac?Budite realni kad vec komentarisete na ovu temu.
|
15.03.2008. u 17:47 |
odgovor sa citatom
|
Vamp Persona
(2.13/10)

Član od: 18.01.2007. Ukupno poruka: 461 info
|
Nema glavnog krivca,svi su krivi! Jebali su nam sve po spisku,svojim glupim idejama o etnickom ciscenju!
|
15.03.2008. u 20:41 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1678 info
|
Citat:
Dana 2008-03-15 16:28, Osvetnik je napisao:
Онда ћемо и Насера Орића да сврстамо у исти кош? Или он пак није лош човек?
|
I njega u isti kos!
|
15.03.2008. u 21:53 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
Е па ово је нешто ново. Онда по том питању немамо шта више да причамо.
|
15.03.2008. u 23:59 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1678 info
|
Pa imali bi, ali bi to bilo uzalud znajuci da svojeg djenerala i dalje obozavas znajuci sta je sve uradio. Netreba dliti ljude po imenu, vec po delima.
|
16.03.2008. u 00:20 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
Потпуно се слажемо добри мој и помало поштени Асмире. Али да би се неко идентификовао па макар то било и у Хагу потребно је и то име а код српских имена се обавезно накачи и националност а кривица се свали и на цео Српски род. Да ствар буде још гора створи се слика да су само Срби лоши, да су само они убијали, клали, прогањали... А гле ли ироније имамо ситуацију да су управо ти исти Срби нација са највећим бројем избеглица, највећим бројем мртвих, рањених и несталих на овом простору. Да ли си ти спреман да признаш да је Сребреници претходила српска Сребреница (ово не наводим као оправдање, чисто да се зна), да признаш да Насер Орић и остали муслимански генерали који су проливали српску крв требају у Хаг? Да ли ћеш да признаш да су животиње (и опет нека опросте животиње на поређењу) и остали муслимански "бранитељи" ножем и свиленим гајтаном? Па да се онда нађемо ту негде око истине да видимо ко се и по чему разликује и колико.
|
16.03.2008. u 00:34 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Mayhem, Whitesnake, Hladno pivo otkazase nastup za Castle fest u Smederevu, ko zna da li ce biti i Legasija na Uscu u Beogradu i mozda cak i nece biti Exit festa u Novom sadu zabog ovih debila koji su palili ambasade za vreme velikog mitinga. Zbog par chobana pripisashe celoj Srbiji da je takva.
Mislim da je to to. Zbog ovog pajsera od djenerala ispade da je cela Srbija chetnichko divlje drustvo.
16.03.2008. u 00:49 |
odgovor sa citatom
|
Brain Drug clan
(2.94/10)

Član od: 24.01.2007. Ukupno poruka: 924 info
|
Ja prva to priznajem. Da su monstrumi, ne zivotinje, vec hladnokrvni monstrumi svi oni koji su na bolestan nacin ubijali neciju decu, majke, oceve i ostale nevine ljude, sve one koji su se samo nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme. Taj rat bio nesto najgore sto nam se ikad dogodilo, predstavljao je prekretnicu u daljem razvoju odnosa, a posledice osecamo svi. Mrzeti nekog ko je druge nacionalnosti, koji se razlikuje od tebe samo po tome sto naizgled veruje u nesto drugo, je apsurdno i totalno glupo. Jer svi smo mi ljudi od krvi i mesa. I kao takvi bi trebali da premostimo sve te razlike i da ono sto se dogadjalo pre 10 godina, prepustimo istoriji, sto zapravo i jeste, i da ne velicamo, da se ne ponosimo ljudima koji su nam sadasnji zivot ucinili dosta tezim.
|
16.03.2008. u 00:51 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3488 info
|
Ljudi su isti od krvi i mesa, dokazali smo i to. A sto se tice istih, vidis kako su mislili na buducnost svojih potomaka. Nasledili smo proklestvo, nista drugo.
[ Poruku promenio Sablja dana 15-03-2008 ]
|
16.03.2008. u 00:53 |
odgovor sa citatom
|
Dragomir Drug clan
(5.58/10)

Član od: 28.08.2006. Ukupno poruka: 73 info
|
Koliko je muslimana srpskog porekla, ubila njegova vojska?
|
16.03.2008. u 04:08 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

Član od: 19.12.2005. Ukupno poruka: 882 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 00:34, Osvetnik je napisao:
Потпуно се слажемо добри мој и помало поштени Асмире. Али да би се неко идентификовао па макар то било и у Хагу потребно је и то име а код српских имена се обавезно накачи и националност а кривица се свали и на цео Српски род. Да ствар буде још гора створи се слика да су само Срби лоши, да су само они убијали, клали, прогањали... А гле ли ироније имамо ситуацију да су управо ти исти Срби нација са највећим бројем избеглица, највећим бројем мртвих, рањених и несталих на овом простору. Да ли си ти спреман да признаш да је Сребреници претходила српска Сребреница (ово не наводим као оправдање, чисто да се зна), да признаш да Насер Орић и остали муслимански генерали који су проливали српску крв требају у Хаг? Да ли ћеш да признаш да су животиње (и опет нека опросте животиње на поређењу) и остали муслимански "бранитељи" ножем и свиленим гајтаном? Па да се онда нађемо ту негде око истине да видимо ко се и по чему разликује и колико.
|
Osvetnice, ti zivis u legendama iz Osmanskog carstva, cim ti pominjes svileni gajtan... i taj svileni gajtan se koristio kada bi neki cinovnik iz turke vojske pogresno postupio u ratovanju, Sultan bi ga kaznjavao smrcu svienim gajtanom! on nije bio za neprijatelje u ratu... aj priznaj mi da li bi voleo da si ziveo u doba Turaka, da malo osetis tog vremena, kada su oni doneli sapun na ovo podrucje? sada ne bi morao da budes Osvetnik, nego nesto kao Zahvalnik...
|
16.03.2008. u 08:36 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
i zaboravih reci, naravno da cemu u isti kos (citaj zatvor), sve oni koji su ubijali i zlocine cinili... samo daka bi ih poredjali u vrstu, bojim se da bi jedna bila mnooogo duza... mada to sada i nista ne znaci, najvaznije je da nam oni ne budu heroji vec niko i nista... bjede...
|
16.03.2008. u 08:38 |
odgovor sa citatom
|
JA_JA_JA

Član od: 09.03.2008. Ukupno poruka: 39 info
|
Citat: Izvidjac Osvetniku (ovi nikovi me podsecaju na viteza Koju...nebitno ): "aj priznaj mi da li bi voleo da si ziveo u doba Turaka, da malo osetis tog vremena, kada su oni doneli sapun na ovo podrucje? sada ne bi morao da budes Osvetnik, nego nesto kao Zahvalnik..." |
Gledaj, kada ti neko donese sapun i uz to te izlaze najvecem "zulumu" u nasoj istoriji ne mozes mu biti zahvalan ni pod tackom razno! Harac, kuluk, DANAK U KRVI...o kakvim sapunima se ovde radi???...Dozovi se sebi!!! Sapun koristi ceo svet a mi ostadosmo unakazeni. Ebo te sapun, ne radi se ovde o tome. Zaista se divim tvojoj imbecilnosti i moci zakljucivanja.
Zamisli ovo, dodje tebi neki gost u posetu. Donese ti kilo "rahatluka" i kavu. Ubijeti ti zenu, decu ti povede kuci, prisvoji ih...sta ces ti uraditi? Ispratiti ga i zahvaliti mu za ebenu kavu...naravno da neces. Mozda i nisam nasao adekvatno poredjenje jer sam jos po utiskom sapuna...
|
16.03.2008. u 11:34 |
odgovor sa citatom
|
izvidjac Moderator

|
pozdrav i tebi Ja_Ja-Ja,
kao sto vidis onaj gore post je bio adresiran na moj poznanika Osvetnika, koji se sveti za nesto ceo zivot a ne zna ni on za sta, to je nesto izmedju njega i mene. Ne znam sto si sebi dao/la za pravo da komentarises moj post upucen samo njemu? Ali ako ti je to bilo zadovoljstvo, neka si vala... E moj Osvetnice, vidis kakava su vremena dosla... pu...
|
16.03.2008. u 11:41 |
odgovor sa citatom
|
Coachenko Moderator

Član od: 29.12.2006. Ukupno poruka: 487 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 08:36, izvidjac je napisao:
Osvetnice, ti zivis u legendama iz Osmanskog carstva, cim ti pominjes svileni gajtan... i taj svileni gajtan se koristio kada bi neki cinovnik iz turke vojske pogresno postupio u ratovanju, Sultan bi ga kaznjavao smrcu svienim gajtanom! on nije bio za neprijatelje u ratu... aj priznaj mi da li bi voleo da si ziveo u doba Turaka, da malo osetis tog vremena, kada su oni doneli sapun na ovo podrucje? sada ne bi morao da budes Osvetnik, nego nesto kao Zahvalnik...
|
Kakvim se ti sapunom nesrecnice ponosis? Ti ovde dolazis nekome da kazes kako su Osmanlije donele sapun, sto bi trebalo otprilike da znaci - Niste znali guzicu da operete dok Turci nisu dosli. E pa 'vako onda: Poserem se ja i na tebe, i na tvoje Turke i na turski sapun, kojim svi zajedno mozete guzicu da mi izribate. Sta mislis, koliko bi sapuna trebalo da se opere sva ona nevina krv koja je ostala iza tvojih Turaka? Dok je bilo feudalnog leba bez motike moglo se vladati i rahatlucki ziveti, sve sa divana cibuk puseci. A kada su i vrapci na grani shvatili da od spahijsko-dahijskog sistema nema vise nista, koliko su ti tvoji Turci bili civilizovani i napredni, da im nije bilo Ataturka, izumrli bi k'o poslednji paraziti, sto su, inace, oduvek i bili. I u Turskoj bi onda, kao i ovde sto je, ostao tek poneki isprdak da podseca kako su u slavna vremena Turci prvi prali guzicu sapunom.
|
16.03.2008. u 12:40 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
|
16.03.2008. u 12:55 |
odgovor sa citatom
|
SukaPlayer Usual suspect
(3.35/10)

Član od: 14.01.2007. Ukupno poruka: 1025 info
|
Ja sam MUSLIMAN!!!
ALLAH,zdravlje,novac....pa sve ostalo....
|
16.03.2008. u 13:26 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

|
Citat:
Dana 2008-03-16 08:36, izvidjac je napisao:
i taj svileni gajtan se koristio kada bi neki cinovnik iz turke vojske pogresno postupio u ratovanju, Sultan bi ga kaznjavao smrcu svienim gajtanom!
|
Као Бајазит Јакуба?
Без љитње али баш сам се питао да ли вам ова неслога сад потиче од нас (општепозната чињеница да су Срби несложни) или од ове друге линије?
Citat:
Аj priznaj mi da li bi voleo da si ziveo u doba Turaka, da malo osetis tog vremena, kada su oni doneli sapun na ovo podrucje? sada ne bi morao da budes Osvetnik, nego nesto kao Zahvalnik...
|
Па не знам шта да ти кажем. Ја сам некако увек више волео купку од сапуна.
|
16.03.2008. u 14:06 |
odgovor sa citatom
|