| Autor |
Срећан рођендан ђенерале! |
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1680 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 00:34, Osvetnik je napisao:
Потпуно се слажемо добри мој и помало поштени Асмире. Али да би се неко идентификовао па макар то било и у Хагу потребно је и то име а код српских имена се обавезно накачи и националност а кривица се свали и на цео Српски род. Да ствар буде још гора створи се слика да су само Срби лоши, да су само они убијали, клали, прогањали... А гле ли ироније имамо ситуацију да су управо ти исти Срби нација са највећим бројем избеглица, највећим бројем мртвих, рањених и несталих на овом простору. Да ли си ти спреман да признаш да је Сребреници претходила српска Сребреница (ово не наводим као оправдање, чисто да се зна), да признаш да Насер Орић и остали муслимански генерали који су проливали српску крв требају у Хаг? Да ли ћеш да признаш да су животиње (и опет нека опросте животиње на поређењу) и остали муслимански "бранитељи" ножем и свиленим гајтаном? Па да се онда нађемо ту негде око истине да видимо ко се и по чему разликује и колико.
|
Prvo pogledaj stvari sa drugog aspekta, prvo zamisli da sam ja Kinez i da sam neutralan. Ja neznam toooliko o ratovima na nekadasnjim prostorima balkana, to priznajem. Istinu znaju samo generali koji su davali naredjenja, ja, niti ti neznamo sta je ustvari pravo bilo. Previse su se price prepricale da bi dosle do istine. Nazalost.. Ko je kriv, bio on Srbin ili Bosanac zasluzuje smrtnu kaznu, slazemo li se? Tacno je to da vi Srbi imate malo goru reputaciju, ali govorim o istini, govorim ko vise hoce da ide ka istini.
Secas se onda kad si dosao sa onim snimkom gde je grupa mudzahedina ubila nekoliko srpskih vojnika, gde im je osekla glavu kao kaznu. Ako su ti vojnici silovali, ubijali civile i sl. onda su oni tu smrt zasluzili. A ako nisu cinili zlocine onda nisu zasluzili smrt, vec samo su trebali da ih zarobe i da izvrse zamenu. Onda te iste mudzahedine treba kazniti, takodje smrtnom kaznom. Zar ne?
Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon. Ti su nastradali, vecina je se razocarala u svoje djenerale. Moras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. To sam i sam cuo kad je jedan srpski nekadasnji vojnik doso da tuzi protiv seselja, uzgred je rekao kakko je djeneral rekao da ga ni kucni ljubimci ne interesuju do jednog odredjenog grada (neznam sad tacno kojeg). Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas?
P.S. Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo.
P.S2 Ako je kriv, neka odgovara.
|
16.03.2008. u 14:15 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 08:38, izvidjac je napisao:
samo daka bi ih poredjali u vrstu, bojim se da bi jedna bila mnooogo duza...
|
Свакако би једна била дужа. Ал видиш то зависи и од тога ко прави врсте и колоне (остаде ми од МатЛаба ). Ја бих волео када би те врсте направио Бог лично. Ал... Сад питање и чији бог.
|
16.03.2008. u 14:20 |
odgovor sa citatom
|
Osvetnik Drug clan
(5.58/10)

Član od: 15.08.2006. Ukupno poruka: 346 info
|
Citat:
Dana 2008-03-16 14:15, asmir89 je napisao:
Tacno je to da vi Srbi imate malo goru reputaciju,
|
То не значи да смо гори него да је то пропаганда рађена из више разлога.
1. Због православног порекла Срба
2. Због српског пркоса
3. Због жеље да се балскански простор разбије на нестабилне регионе а Србија је некако одувек ту била најодлучнија у борби контра а свакако је и била најјачи фактор на овом простору ако није и данас после свих недаћа "демократског" света
Citat:
Secas se onda kad si dosao sa onim snimkom gde je grupa mudzahedina ubila nekoliko srpskih vojnika, gde im je osekla glavu kao kaznu. Ako su ti vojnici silovali, ubijali civile i sl. onda su oni tu smrt zasluzili.
|
А сећаш ли се ти да си их онда бранио?
Citat:
Onda te iste mudzahedine treba kazniti, takodje smrtnom kaznom. Zar ne?
|
Ал вођа муџахедина и даље има азил у БиХ. Не размишљају ни да га протерају а камо ли да га казне.
Citat:
Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon.
|
Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности.
Citat:
Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile.
|
А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби.
Citat:
Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas?
|
Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни.
Citat:
Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo.
|
Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме.
|
16.03.2008. u 14:47 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3501 info
|
Citat: @Osvetnik: Па не знам шта да ти кажем. Ја сам некако увек више волео купку од сапуна |
Emo Gay Detected
Ovo ide u Greet 
|
16.03.2008. u 15:06 |
odgovor sa citatom
|
asmir89 Drug clan
(4.06/10)

Član od: 20.03.2007. Ukupno poruka: 1680 info
|
Citat:
То не значи да смо гори него да је то пропаганда рађена из више разлога.
1. Због православног порекла Срба
2. Због српског пркоса
3. Због жеље да се балскански простор разбије на нестабилне регионе а Србија је некако одувек ту била најодлучнија у борби контра а свакако је и била најјачи фактор на овом простору ако није и данас после свих недаћа "демократског" света
|
A sta je sa Grcima koji su od davno usli u EU? Nema te vi tako losu reputaciju zato sto ste pravoslavni, vec zato sto je Srbija zaratila sa svakom zemljom bivse Jugoslavije.
Citat:
А сећаш ли се ти да си их онда бранио?
|
To sam ti prkosio, kacili smo se previse..
Citat:
Ал вођа муџахедина и даље има азил у БиХ. Не размишљају ни да га протерају а камо ли да га казне.
|
Ista stvar i sa djeneralom, samo sto mu netreba azil.
Citat:
Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности.
|
A sta ako ti da naredbu da skocis sa zgrade?
Citat:
А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби.
|
Al moras ipak priznati da je tvoja ljubicica davala naredjenja svojim vojnicima da ubija civile. Ako to ne priznas onda ti ocito opravdavas njegove zlocine, samo sto to krijes. Nemoj mi okrecati pricu, daj mi konkretan odgovor i priznaj da je zlocinac.
[ Poruku promenio asmir89 dana 16-03-2008 ]
[ Poruku promenio asmir89 dana 16-03-2008 ]
|
16.03.2008. u 18:22 |
| |