| Autor |
Evropesma |
S_E_L_M_A Drug clan
(2.44/10)

Član od: 16.02.2006. Ukupno poruka: 84 info
|
Pa najbolje resenje..(bar su se u tome slozili)..bolje da nas niko ne predstavlja nego tamo neka SNJ klasa!!!poz
|
15.03.2006. u 22:00 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1237 info
|
E tako nam i treba. To samo u Srbiji moze,nigde vise.
|
15.03.2006. u 22:26 |
odgovor sa citatom
|
surduklija Drug clan
(2.23/10)

Član od: 23.02.2006. Ukupno poruka: 17 info
|
Sreca u nesreci: ove godine ce nam se, verovatno, promeniti drzava pa nece nas uhvatiti ta kazna od 4 godine!
|
16.03.2006. u 04:22 |
odgovor sa citatom
|
Nenad Siva eminencija
(3.25/10)

Član od: 08.03.2005. Ukupno poruka: 225 info
|
Srbija do kosmosa!!!
|
16.03.2006. u 04:50 |
odgovor sa citatom
|
MERAN Drug clan
(2.44/10)

Član od: 25.11.2005. Ukupno poruka: 42 info
|
kazem ja Srbiju kosta njen inat i tvrdoglavost,nista time nisu dobili ni jedni ni drugi,nisu popustili al su propustili,drago mi je na kraju zbog toga,u svetu se to drugacije radi,politika nema mesta u muzici,i mogu vam reci da jedino pozitivno po cemu je SCG poznata to je po visokom plasiranom mestu na Evroviziji i sportistima a i to se zavrsava skandalom,ponos Srbije su mafijasi,i zlikovci koji ceo svet pljuje a mi okrivljujemo Hag i Evropu,daleko je Sunce za Srbiju da udje u Evropu,iskreno da kazem na zalost,divljastvu nije mesto u Evropu,nisu bili tako losi Crnogorci sa svojom pesmom mogli su otici da nas prestavljaju sa njihovom pesmom iako su igrali prljavo,sad nek se ta kvalitetna muzika plasira kod Sase Popovica jer nece imati priliku da pokazu Evropi svoj kvalitet!!!!
|
16.03.2006. u 14:35 |
odgovor sa citatom
|
enis-ljacga-new Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005. Ukupno poruka: 291 info
|
donekle nisam istomisljenik sa predhodnikom .Koliko se secam proslu evroviziju je pobedila Jelena Tomasevic,pa su otisli oni supci.Sasi mozemo samo zavideti on je osnivac Slatkog Greha koji je harao balkanom desetinama godina nije neki dziber i vrlo uspesno radi svoj posao.Crnogorci totalno nekorektni,tu nema dileme i treba ih ostraniti jer cine srbiju sa slepim crevom.
|
16.03.2006. u 16:33 |
odgovor sa citatom
|
brko_ Drug clan
(1.93/10)

Član od: 10.01.2006. Ukupno poruka: 89 info
|
Vala ako je Sasa kvalitetan muzicar, onda sam ja doktor nauka a ne precerivac uglja!
:-{
|
16.03.2006. u 21:08 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Sasa Popovic, pa jos i kvalitetan muzicar!!! Ne shvatljivo...
|
16.03.2006. u 21:33 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
Klinci niste se ni rodili kad je bio slatki greh mlatite bez veze niti cu vam odgovarati pisete samo da bi nesto napisali recite nesto konkretno i argumentovano.Eto vi ste neki muzicari pa napravite neki hit
|
16.03.2006. u 21:55 |
odgovor sa citatom
|
brko_ Drug clan
(1.93/10)

Član od: 10.01.2006. Ukupno poruka: 89 info
|
ljacga, nemo usi da ti izvucem-koga ti nazivas klincem! Ti ne znas kako je moja Vehka prosla samo zato sto mi je rekla da smanjim pivo...
Sasa Popovic je tesko seisse od muzicara i tacka!
|
16.03.2006. u 22:35 |
odgovor sa citatom
|
zarkorus Siva eminencija
(3.65/10)

Član od: 05.04.2004. Ukupno poruka: 32 info
|
****m li ti Vehku,javi se?
|
16.03.2006. u 22:42 |
odgovor sa citatom
|
MERAN Drug clan
(2.44/10)

Član od: 25.11.2005. Ukupno poruka: 42 info
|
Enise jel ti Norveska pomutila mozak,u vreme kad je Sasa Popovic to jes Slatki greh harao bivsom Jugoslavijomnarodu je dosadilo gledati Lepu Lukic,Merimu Njegomir,Miroslava Ilica zato su se svi zapalili za njih i Brenine noge oni jesu napravili bum u svoje vreme izveli su nesto novo tad,da im nije bilo Brene nikad i niko nebi cuo za njih sve koji su se nakupili para zahvaljujuci Breni i pre svega njenom sarmu i stasu a tek posle glasu,sad Sasa moze samo da ucenjuje tamo neke \"pevacice\" da bi snimile neki \"hit\"a pre hita ide K...,kaze Sale!!!!!!
|
17.03.2006. u 15:24 |
odgovor sa citatom
|
Zi Drug clan
(2.44/10)

Član od: 07.02.2006. Ukupno poruka: 7 info
|
Posto vec pominjete izjave koje-kakvih "kompetentnih" ljudi nazovi muzicara... mislim da bi najbolje bilo da negde pronadjete Rambovu izjavu radiju Slobodna Evropa.
Sljam od publike je znao za pravila glasanja i pravila igre. Pristali su na to jos odavno i sada kada su Crnogorci maestralno postavili Stevana Faddya (pobednika Montevizije) za trojanskog konja, dozvoljavajuci srbijanskom delu zirija da proguta blef o njemu kao favoritu a onda glasavsi po SVOM NAHODJENJU i ISTO kako srpskii ziri glasa zadnje tri godine, neko se ljuti....
A dragi Zuba (pravi nadimak jos od osnovne skole a ne neki tamo Frenky), od Crne Gore i tezgarenja po primorju je mogao dve kuce sagraditi... Ujeo je ruku koja ga hrani, pa neka laje po Srbiji i prosipa jeftine price... U CG vise ne sme.
******** od Tijanica je prica za sebe...
I ne treba da se ide u Atinu.
Kasno ce biti kada Srbija shvati da Crna Gora moze, mora i ide bez nje u Evropu.
Vidimo se 21. maja.....
|
17.03.2006. u 16:27 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Bas tako brate! Ceka se 21.maj! A onda konacno sloboda!
|
17.03.2006. u 19:58 |
odgovor sa citatom
|
surduklija Drug clan
(2.23/10)

|
Citat:
Dana 2006-03-17 16:27, Zi je napisao:
Posto vec pominjete izjave koje-kakvih "kompetentnih" ljudi nazovi muzicara... mislim da bi najbolje bilo da negde pronadjete Rambovu izjavu radiju Slobodna Evropa.
Sljam od publike je znao za pravila glasanja i pravila igre. Pristali su na to jos odavno i sada kada su Crnogorci maestralno postavili Stevana Faddya (pobednika Montevizije) za trojanskog konja, dozvoljavajuci srbijanskom delu zirija da proguta blef o njemu kao favoritu a onda glasavsi po SVOM NAHODJENJU i ISTO kako srpskii ziri glasa zadnje tri godine, neko se ljuti....
A dragi Zuba (pravi nadimak jos od osnovne skole a ne neki tamo Frenky), od Crne Gore i tezgarenja po primorju je mogao dve kuce sagraditi... Ujeo je ruku koja ga hrani, pa neka laje po Srbiji i prosipa jeftine price... U CG vise ne sme.
******** od Tijanica je prica za sebe...
I ne treba da se ide u Atinu.
Kasno ce biti kada Srbija shvati da Crna Gora moze, mora i ide bez nje u Evropu.
Vidimo se 21. maja.....
|
To ti mislis da ce sama ici u Evropu, ja mislim da u Crnoj Gori ima vise ljudi koji smatraju da je prirodno i bolje biti sa Srbijom u zajednici.
Ljudi, ono sa evrop(j)esmom je obicna provokacija i potez rezima Mila Djukanovica-nemojmo nasedati na to! On zeli da mi kazemo "ko je8e Crnogorce" i bas zato ne smemo to reci!
Ne dozvolimo da dva bratska naroda (neki misle da je to jedan narod)zavadi pasce i kriminalac kakav je Milo, jer ko budemo mrzeli Crnogorce-Milo je pobedio!
Pamet u glavu-ne dajte da vam drugi pomute pamet!
|
17.03.2006. u 21:11 |
odgovor sa citatom
|
svetozar Drug clan
(2.28/10)

Član od: 26.01.2006. Ukupno poruka: 3 info
|
Narode nemojte se zemlacivati zajednistvom,to odavno postoji samo na papiru,kazem vam to iz licnog iskustva.Ta grupa NO NAME je grupa klinaca koji se koriste samo kao mesije da sire gluposti o mocnoj CG.Oni ako se odvoje od Srbije ima da ih Shiptari rasture za tili cas.Ali neka tako im i treba kad su im Hrvati,Bosanci i Siptari bolji od Srba.U CG jedino jedan deo starijih ljudi kao i oni koji studiraju u Srbiji imaju pozitivno misljenje o Srbima.A sto se tice Mila taj covek u CG moze da sredi sta god pozeli pa i izbore, samo ako mu evropa dozvoli ,a ja se nadam da nas nece prisiljavati i uslovljavati zajednicom.Ruku na srce i nije imalo neke mnogo dobre pesme na izboru za evroviziju mada je pesma Flamingosa tip pesme koja ima dobru prodju na takmicenjima kao sto je Evrovizija.
|
17.03.2006. u 23:30 |
odgovor sa citatom
|
surduklija Drug clan
(2.23/10)

|
Ja jos uvek mislim da je to maslo svecera Mila-pa ljudi, do pre 5 godina nismo pravili nikakve razlike izmedju Srba i Crnogoraca a onda je Milo isprva stidljivo a nakon toga nasilnicki poceo da propagira ideju nezavisne CG. Nekako u isto vreme i istim tempom smo i mi poceli da gajomo negativna osecanja prema Crnogorcima-kazem vam sve je to on ucinio svojom propagandom a mi smo naseli kao curke! Ne mrzite Crnogorce-mrzecete sebe!
|
18.03.2006. u 02:27 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Pazi,ako Crna gora zeli da se odvoji(pod Crnom gorom mislim Milo i ostali CG kriminalci)nek se odvoje. Mi(obican narod) tu ne mozemo nista. Ali tek kasnije docice im(Milu) iz B U LJ E u glavu. Ali tad ce biti kasno. Ali jedno moramo shvatiti:Srbija bez CG moze CG bez Srbije NE!!!
|
18.03.2006. u 03:09 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
Citat:
Dana 2006-03-16 22:35, brko_ je napisao:
ljacga, nemo usi da ti izvucem-koga ti nazivas klincem! Ti ne znas kako je moja Vehka prosla samo zato sto mi je rekla da smanjim pivo...
Sasa Popovic je tesko seisse od muzicara i tacka!
| Predstavi se za mene si niko i nista dok neznam ko si.To koce kome usi da izvuce je pitanje.
|
20.03.2006. u 19:07 |
odgovor sa citatom
|
(3.3/10)

|
Citat:
Dana 2006-03-17 15:24, MERAN je napisao:
Enise jel ti Norveska pomutila mozak,u vreme kad je Sasa Popovic to jes Slatki greh harao bivsom Jugoslavijomnarodu je dosadilo gledati Lepu Lukic,Merimu Njegomir,Miroslava Ilica zato su se svi zapalili za njih i Brenine noge oni jesu napravili bum u svoje vreme izveli su nesto novo tad,da im nije bilo Brene nikad i niko nebi cuo za njih sve koji su se nakupili para zahvaljujuci Breni i pre svega njenom sarmu i stasu a tek posle glasu,sad Sasa moze samo da ucenjuje tamo neke "pevacice" da bi snimile neki "hit"a pre hita ide K...,kaze Sale!!!!!!
| Postoji mogucnost da mi je Norveska pomutila mozak kad iz jednog nenormalnog drustva dodjem u jednu civilizaciju koja totalno drugacije razmislja od te dole,pa dobro sam ziv!
|
20.03.2006. u 19:18 |
odgovor sa citatom
|