| Autor |
Evrovizija |
MERAN Drug clan
(2.44/10)

Član od: 25.11.2005. Ukupno poruka: 42 info
|
Koje razocarenje,al nista novo tako je pocelo tako se zavrsilo,skandal na Beoviziji,pa i u Atini ona djavolska pesma Aleluja i oni MONSTRUMI da ponesu titulu pobedniks,katastrofa,sve gopvori kako se svet sve vise okrece satani nego Bogu,ono je prestavljanje pakla,Hariju i Zeljku svaka cast za pesmu i pevanju,ipak su na trecem mestu. :cry: :cry:
|
21.05.2006. u 21:46 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

Član od: 22.01.2006. Ukupno poruka: 3544 info
|
Dosljace, dozvoli mi da ti objasnim nesto u par koraka ako je moguce, sve zavisi od toga da li ce to tvoj zakzljali mozak shvatiti kako treba.
Ti "satanisti" su veoma uceni ljudi i imaju doooosta iskustva na tom polju, da istina sviraju Heavy metal, odlicno sviraju i u opste se ne okrecu satani...prvo, da bi polemisali o tim stvarima moramo naravno dovoljno da znamo. Sta se desava. Otvorila/o si poruku, bog te pita ko si...i pocinjes da nam solis pamet...i pravo da ti kazem veoma tesko je svirati gitaru, nije jednostavno i nije prosto...uzeti elektricnu koju ti je otac kupio za 2000 erua i razvaljivati je dan-noc.
Pocetni koraci...pretraga na google.com "Pocetni koraci za mladog gitaristu" i dobices sve sto ti treba.
Neka su pobedili, konacno su ljudi prepoznali kvalitet.
|
21.05.2006. u 22:45 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006. Ukupno poruka: 1230 info
|
Stvarno ne znam zasto uvek neko kada vidi rnr ili heavy metal grupu,odmah ih proglasi satanistima a da cak i ne poslusa pesmu ili procita tekst,vec prosudjuje na osnovu izgleda ljudi u bendu?
|
21.05.2006. u 23:05 |
odgovor sa citatom
|
matori Drug clan
(1.73/10)

Član od: 11.05.2006. Ukupno poruka: 18 info
|
Finland yea!!!!!!!
dobri su mada im kostimi sugerisu da su preterano gledali ratove zvezda...........yea!!!!
|
21.05.2006. u 23:48 |
odgovor sa citatom
|
Korgan Drug clan
(2.69/10)

Član od: 31.03.2006. Ukupno poruka: 158 info
|
Djole, svaka ti zlata vredi. Ako si mu rek'o!!!!!!!!
Nego, zovi one tvoje gusare za HOMM V, ovi moji josh nemaju.
:zelenismajlikojisekezi:
|
22.05.2006. u 00:31 |
odgovor sa citatom
|
bilby Siva eminencija
(6.8/10)

Član od: 17.11.2004. Ukupno poruka: 928 info
|
dobrim muzicarima maska nije potrebna,ali maskiranje je dobar nacin da se prikrije neznanje a sto se tice pobednika sa maskama svaka cast jer biznis je biznis. pevam shlager i narodnu,dobro se isplati, stavicu i masku ko je lud nek platiii
.ljuljaj snajka
|
22.05.2006. u 08:56 |
odgovor sa citatom
|
Humanbeing Moderator

Član od: 05.11.2005. Ukupno poruka: 1038 info
|
Lordi- Devil Is A Loser
You wanted power and you begged for fame
You wanted everything the easy way
You wanted gain without pain
Now your bills is in the mail
You got stronger but your mind got weak
You made a promise you couldn't keep
You had it all - You lost more
It's all there in the fee
Via hell incorporated (regeneration)
1st you love it then you hate it (you're such a saint)
And now you're never gonna make it (bad situation)
Get on get on down
there's hell to pay 'cause
The devil is a loser and he's my bitch
For better or for worse and you don't care which
The devil is a loser and he's my bitch
Runnin' into trouble you skitch
He's my bitch
You wanted riches and license to kill
Yuo got poverty and then you got ill
You got poor and you lost your will
All your dreams unfulfilled
I get my kicks when you blow your fuse
No-one got killed but that's no excuse
Hands up, I let you know when it's done
I've got the only gun
And there were no refunds
Just failing guarantees
Confess your sins, son
Said the preacher on TV
You got yourself some greasepaint
Set of white and black
All you got was laughter and
Gene Simmons on your back
|
22.05.2006. u 13:46 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 194.106.187.* |
iskreno nisam se nadala da ce biti ONAAAKO dobro prihvaceni!!!Izgledali su onako kako im muzika koji izvode nalaze to!!hehe...mnogo dobro odradjeno!!!Inace favorit mi je bila grkinja Ana zbog svog glasaaa!!!!E da...a jos cinjenica da ''devojka'' ima 49 godina a onako peva(boga mi i izgleda)..svaka chast!!!Pozdrav od Selme!!!
|
22.05.2006. u 20:22 |
odgovor sa citatom
|
MERAN Drug clan
(2.44/10)

Član od: 25.11.2005. Ukupno poruka: 42 info
|
Nemam ja nista protiv rok muzike i sama je slusam,protiv Metalike i hard roka takodje,nekad sam i ja slusala to dok nisam dosla sebi da stetim svoj sluh,svaka cast kad su imali hrabrosti da se pojave maskirani nadaj boze ni za Halowin nisam vidjala onakve unikatne maske,bljak,pesma za slusanje svaka cas,a one djavole negledale moje oci vise,nesolim ja nikom pamem kazem to sto mislim a ti prihvati ili zaboravi,ukusi su razliciti,za mene steta sto Hari nije pobedio,uzzgred cu te pozdraviti,moj skolski druze slsali smo istu muziku.pozdrav veliki za tebe i sve moje osane drage.
|
22.05.2006. u 22:45 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Slusacemo Lordi...od danas pa do kraja vremena, inace ja nisam ljubitelj heavy metala...vec death i black metala.
Da i Lordi je nekako mek...inace ni meni se ne-svidja ali mi je drago sto je metal prihvacen kao umetnost kod mase koja ga sama po sebi i ne slusa.
|
23.05.2006. u 20:25 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Bas tako Djole evo ja ni sada ne mogu da se nacudim kako ih je masa onako prihvatila. Uostalom Meran je dobro rekao(la),ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati. Nek slusa ko sta hoce!
|
24.05.2006. u 12:36 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 649 info
|
Dajte, bwe, ljudi, pesma uopste nije neki kvalitet. Nekakva srednja klasa, bruka za "obe strane". Niti je dobra pesma za Evroviziju, niti je dobra za metal krugove. Pravi pride bwe! A glas je ocajan, kao i ritam. Samo o tekstu ne znam nista, da ne gresim dusu, mozda su tu "uboli". Ne iznenadjuju me ljudi koji vole Harija, ali Djole i Dejan ili kako se vec potpisujete, zar ne mislite da su "Lordi" kvalitet, da bi se probili na drugi nacin. Eksperimenta radi, zamislite Iron Maiden na Evroviziji - BRUKA I SRAMOTA! I oprostite mi zbog zadnje recenice i prikazivanja Maiden-a u tako "niskom" kontekstu. Mene to prvog boli.
|
24.05.2006. u 18:39 |
odgovor sa citatom
|
Gost Neregistrovan
 IP: 212.200.208.* |
E ljudi jeste li znali da LORDI ima bubnjarku,a ne bubnjara,pa mozda je dala onima u ziriju pa ono,zlatna medalja za vaginu.To ti je kao neka razmena dobara!!!!!!!!!!!
|
24.05.2006. u 21:53 |
odgovor sa citatom
|
Head Spam king
(5.23/10)

Član od: 16.02.2006. Ukupno poruka: 1406 info
|
E ljudi ovo sam ja gore napisao ali me neshto s j ebalo...ko josh moze na ovom chatu da pricha o bubnju sem mene....he he....poz za Bracka.
@Bracko-Hocemo li na Centar ili Panoramu a?
|
24.05.2006. u 21:56 |
odgovor sa citatom
|
SPRDNJA Drug clan
(1.78/10)

Član od: 23.05.2006. Ukupno poruka: 12 info
|
nije samo bubanjgirl, onde ima jos jedna cavka.ma ono su neki izgubljeni likovi,deca PROPALIH ROCKERA,ja sto vam kazem.slusajte adzo sprdnju i to je to.a jeste culi jos ovu zanimljivu vest,da je glavni malac ekipe ''LORDI'' pljunuo nasu SEVE zbog nekih njenih prozivkih,brooooka brateeeee!to da je neko snimio.
|
24.05.2006. u 22:19 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
A od kada je to seve nasa?
|
24.05.2006. u 23:11 |
odgovor sa citatom
|
BLACKICON Kavgadzija
(3.3/10)

|
Citat:
Dana 2006-05-24 18:39, bracko je napisao:
Dajte, bwe, ljudi, pesma uopste nije neki kvalitet. Nekakva srednja klasa, bruka za "obe strane". Niti je dobra pesma za Evroviziju, niti je dobra za metal krugove. Pravi pride bwe! A glas je ocajan, kao i ritam. Samo o tekstu ne znam nista, da ne gresim dusu, mozda su tu "uboli". Ne iznenadjuju me ljudi koji vole Harija, ali Djole i Dejan ili kako se vec potpisujete, zar ne mislite da su "Lordi" kvalitet, da bi se probili na drugi nacin. Eksperimenta radi, zamislite Iron Maiden na Evroviziji - BRUKA I SRAMOTA! I oprostite mi zbog zadnje recenice i prikazivanja Maiden-a u tako "niskom" kontekstu. Mene to prvog boli.
|
Brale,druze da se razumemo: Ja ne slusam Lordi niti mi se svidja njihova muzika pogotovu sto predstavljaju parodiju na Black Metal,ali mi je veoma drago sto je jedan hard'n'heavy band pobedio na eurosongu pored svih onih ostalih izlizanih pesama!
@Korgan
Porucio sam HOMM 5,stize sutra ili prekosutra!!!
|
24.05.2006. u 23:17 |
odgovor sa citatom
|
Sablja Moderator

|
Bracko, Iron Maidenu nikada ne bi dozvolili da na Evroviziji zastupaju svoju zemlju, bas kao sto je bio slucaj sa Nightwishom...Iron Maiden je isuvuse jak za Evroviziju.
|
25.05.2006. u 00:51 |
odgovor sa citatom
|
bracko Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002. Ukupno poruka: 649 info
|
Citat:
Dana 2006-05-25 00:51, Sablja je napisao:
Bracko, Iron Maidenu nikada ne bi dozvolili da na Evroviziji zastupaju svoju zemlju, bas kao sto je bio slucaj sa Nightwishom...Iron Maiden je isuvuse jak za Evroviziju.
|
Sta znaci to "jak"? Mislim, nece svirati koncert nego jednu pesmu, a tu moze svasta da se uradi. Imaju oni pesama i za ples. No, rekao sam da zamislite, a ne da bi to bilo dobro, ili da treba - samo poredjenja radi. Da ne vucem vise ime Maiden-a po blatu, ostavimo se toga. Inace, nedelja, 21.05.2006. - Iron Maiden Night - Voodoo. Kvalitet
@brat (ili administratori)
Sta je ovo?! Ja znam da brat misli da je zanimljiv, ali ne treba ga bas pustati da se razmase.
@head
NaCentar cemo za mesecak ili tako nesto.
|
25.05.2006. u 02:53 |
odgovor sa citatom
|
SPRDNJA Drug clan
(1.78/10)

Član od: 23.05.2006. Ukupno poruka: 12 info
|
Citat:
Dana 2006-05-24 23:11, BLACKICON je napisao:
A od kada je to seve nasa?
|
Od kad je snimila filmic..ovo NASA ne mora da znaci nasa-SRPSKA.sto ste vi politicki zakoreli,majku mu.
|
25.05.2006. u 11:11 |
odgovor sa citatom
|