Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI
Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> Evrovizija

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )
Autor Evrovizija
Srbin
Drug clan
(2.54/10)

Član od: 07.04.2006.
Ukupno poruka: 4

info
Citat:

Dana 2006-05-21 22:45, Sablja je napisao:
Dosljace, dozvoli mi da ti objasnim nesto u par koraka ako je moguce, sve zavisi od toga da li ce to tvoj zakzljali mozak shvatiti kako treba.

Ti "satanisti" su veoma uceni ljudi i imaju doooosta iskustva na tom polju, da istina sviraju Heavy metal, odlicno sviraju i u opste se ne okrecu satani...prvo, da bi polemisali o tim stvarima moramo naravno dovoljno da znamo. Sta se desava. Otvorila/o si poruku, bog te pita ko si...i pocinjes da nam solis pamet...i pravo da ti kazem veoma tesko je svirati gitaru, nije jednostavno i nije prosto...uzeti elektricnu koju ti je otac kupio za 2000 erua i razvaljivati je dan-noc.

Pocetni koraci...pretraga na google.com "Pocetni koraci za mladog gitaristu" i dobices sve sto ti treba.

Neka su pobedili, konacno su ljudi prepoznali kvalitet.

Seljaku jedan novovaroski, prestani da pricas o kvalitetu i o razvoju mozga. Odavno su ljudi rekli da se ukusi razlikuju. I to sto je gitaru od 2000 eura tesko svirati ne znaci da samim tim svakom mora da se svidja njen zvuk. Od vas satanista, anarhista, quraca i palaca se nista bolje i ne ocekuje.

Postoji jedna zanimljiva stvar. Me(n)talci ne smetaju nikome a me(n)talcima smetaju svi drugi koji slusaju neku drugu vrstu muzike. Imao sam prilike i to da osetim na svom primeru. Koji vam je... Daj resite svoje probleme, ostavite druge da sa svojim "zakrzljalim mozgovima" rade sta misle da je najbolje i da u tome budu bolji od nekih...
 26.05.2006. u 19:32 odgovor sa citatom  
Srbin
Drug clan
(2.54/10)

Član od: 07.04.2006.
Ukupno poruka: 4

info
E da zaboravih da te pitam sta po tebi znaci uceni?
 26.05.2006. u 19:37 odgovor sa citatom  
BLACKICON
Kavgadzija
(3.3/10)

Član od: 14.01.2006.
Ukupno poruka: 1214

info
E ovde cu morati da te ispravim,ja slusam heavy metal a boli me qrac sta ce drugi da slusaju. A metalcima niko ne smeta vec oni smetaju svima,pogotovu u sredinama kao sto je usranA Varos. Veruj mi osetio sam na svojoj kozi. E,u vecim sredinama je skroz druga prica. Svakog boli qrac za sve,i sta ce ko da slusa i kako se oblaci...Niko ne je8e sistem. E kad bi ljudi u N.V.bili takvi sve bi bilo drugacije i bolje naravno.

26.05.2006. u 21:40 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Odgovor za Srbina: Prijatelju, ti se nesto nadje blagos meni uvredjen??? Vidis, poznajem administratore na ovom forumu i bez problema mozes biti odstranjen sa njega. Ne zelim da se svadjam, pogotovo sa nekim ko ima tako plitko razmisljanje. Istina je da se o ukusu po pitanje muzike ne raspravlja ali ti to reci onome ko je podigao ovu temu, i sada mi reci da svadja nije bila neminovana??? Molim te decko postedi me te filozofije i razmisljaj realno.

Shabana na ovom sajtu ima na gomile, vasa sreca sto nisam administrator-nije mi problem da to postanem, a isto tako negde kada mu pukne film pozabavicu se vasim privatnim zivotima i napraviti zestoko **ružna reč**.

Novu varos definitivno treba zapaliti, novovaroski forum treba zatvoriti jer je postao neozbiljan-pogledajte samo kakve su teme!!!

Fuck the System, Hack the Planet!!!

Ah da, zaboravio sam na nesto...Uceni ljudi, to znaci da su marljivo radili, vezbali i imaju sluha...znaci ne postoji ne saglasnost u njihovom bendu i svi se nalaze u muzici.

Decko...Imam sluha za muziku, hvala bogu...moj otac je bio jedan od najboljih gitarista Sandzaka, ostavio je to i predao se teskom poroku alkoholu iz razloga sto danas svaka shusa ima svoj bend a ne zna kolekvu metala, zatim...imao je svoj bend, raspao se...clanovi imaju svoje zivote, poslove i porodicu...to im nije dozvoljavalo takvu karijeru.

A ti Srbine reci ko si...nemoj da se krijes iza glupog nadimka, mozda ga ne zasluzujes.
 27.05.2006. u 00:51 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Da dodam sa postovanjem bio je i poznati gitarista Beogradskog pashaluka...ako se nastavi ovaj trip izmedju tebe i mene bicu prinudjen da se obratim administratorima, pa ce ti oni ocitati pravila ponasanja na ovom forumu.

Srecno.
 27.05.2006. u 00:54
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 )

Ova stranica generisana je za 0.116 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.