Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI

Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> In Memoriam-Tose Proeski

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )
Autor In Memoriam-Tose Proeski
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Nema svrhe pricati o ovoj temi, sazaljenjem ne mozemo vratiti voljene iz mrtvih, mozemo ih se secati po dobrim i losim delima sto u sustini cini coveka.

In Memoriam - Tose Proeski sayes: Pustite me na miru da pocivam i ne zelim biti zaboravljen u Vasim secanjima!
 22.10.2007. u 19:59 odgovor sa citatom  
Omca
Astronaut
(2.94/10)

Član od: 24.06.2007.
Ukupno poruka: 812

info
ode covek sta vise da se kaze
 22.10.2007. u 20:45 odgovor sa citatom  
DraganaJadzic89
Persona

Član od: 18.10.2007.
Ukupno poruka: 73

info
Ja nisam bas volela Tosheta, ali otkad sam cula da je pomagao u gradnji crkava i manastira, pa cak i da je sam gradio, da je pomagao bolesnima i onima koji nemaju, pokupio je sve moje simpatije. Covek je stvarno andjeo i bice mi bas drago ako ga proglase za sveca. To je zasluzio svojim skromnim zivotom. Ja sam hriscanka i verujem u Boga i znam sta to znaci.
Toshe,pocivaj u miru!

[ Poruku promenio DraganaJadzic89 dana 23-10-2007 ]
 23.10.2007. u 16:47
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Ova stranica generisana je za 0.114 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.