Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI

Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> Neka je proklet naš mali grad...

Autor Neka je proklet naš mali grad...
Gost
Neregistrovan

IP: 213.244.208.*
Perjanica nase intelektualne snage otelotvorena u liku naseg sugradjanina Brdja je u upravnom odboru direkcije za zemljiste i izgradnju Nove Varosi! Cestitamo i blago nama!
 25.12.2005. u 10:39 odgovor sa citatom  
oliver
Moderator

Član od: 10.11.2002.
Ukupno poruka: 515

info
Mozda je naslov teme ipak previse sumoran i nije bas u skladu sa namerom ovog sajta, koji upravo treba da popularise, a ne da proklinje nas mali grad.
A sto se Brdja tice, ne vidim zasto bi on bio perjanica intelektualne elite, jer pomenuta direkcija cije je clan nije ni akademska niti pak kulturna ustanova, vec ustanova tipicno lukrativnog karaktera. To sto su Rupert Mardok ili Morton Abramovic vlasnici ko zna cega i clanovi ko zna kojih udruzenja ne stavlja ih automatski medju intelektualce, zar ne?
A da budemo otvoreni, nije dovoljno ni imati doktorat, pa da covek bude intelektulac - nije intelektualac covek koji ima velike skole (to bi mogao biti enciklopedista) niti koji mnogo zna (to bi bio obavestajac), vec pre svega covek koji se kriticki odnosi prema realnosti koristeci svoj intelekt.
Sto se samo Brdja kao coveka tice, malo je ruzno govoriti o nekom coveku, ma ko to bio, a zaklanjati se iza neregistrovanog naloga. Pogotovo ako se vredja neka licnost naseg grada, koju zna najveci broj ljudi. Pa cak i time se ne resava nista, jer se covek moze registrovati pod ko zna kakvim pseudonimom, ili cak i tudjim imenom, pa pricati sve i svasta. A ako se vec govori kao neregistrovan clan, onda je umesno i ne navoditi ime coveka o kome se diskutuje, vec navesti samo nesto karakteristicno, to bi bilo fer i korektno.
I da ne bude zabune, nije mi ni na kraj pameti da stitim Brdja, ali itekako mi je stalo da se postuju osnovna pravila lepog ponasanja na sajtu.

Pozdrav svima
Oliver
 25.12.2005. u 17:15 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 195.252.86.*
istina!
slazem se i sa olijem i sa gostom gore.
a...lichno nemam nishta protiv tog shaba samo
mislim da je lik pavijan, pavke, pavkovic...

neko drugi se verovatno nebi ni probio do tog mesta

poz, SHabo
shabovanny@yahoo.com
 25.12.2005. u 22:00 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 213.240.4.*
Da su za vreme TITE ljudi govorili javno sta misle, danas mnogih omladinaca ne bi ni bilo.

Anonymus
 25.12.2005. u 22:28 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

Bio sam ironican. Svestan sam njegovog intelekta. Smatram da ne bih bio bezbedan ako bih se potpisao. Covek je ipak bokser. Sa druge strane, ljudi treba da znaju koliko srljamo, zar ne?! Ne mogu da hvalim i promovisem nesto sto ne valja samo zato sto je moje!
 25.12.2005. u 23:02 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 80.203.31.*
Nemojte tako ljudi.Jako glupo receno....NEK JE PROKLET NAS MALI GRAD....nije lepo,ipak je to nas grad gde smo odrasli.I moze da se kaze na neki drugi nacin.Lepsi,bolji.Zar ne?POZDRAV SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
 26.12.2005. u 00:49 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 194.106.165.*
Covek mora, izgleda, da ima fax da bi posta neka civija!
Da li je to pravilo kapitalizma ili komunizma ili neceg treceg...
 26.12.2005. u 02:54 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

Citat:

Dana 2005-12-26 00:49, Gost je napisao:
Nemojte tako ljudi.Jako glupo receno....NEK JE PROKLET NAS MALI GRAD....nije lepo,ipak je to nas grad gde smo odrasli.I moze da se kaze na neki drugi nacin.Lepsi,bolji.Zar ne?POZDRAV SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proklet u smislu da nam se ne da da profunkcionisemo normalno. Nisam mislio da ga sprzi neka vatra sa neba!
 26.12.2005. u 08:07 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

Citat:

Dana 2005-12-26 02:54, Gost je napisao:
Covek mora, izgleda, da ima fax da bi posta neka civija!
Da li je to pravilo kapitalizma ili komunizma ili neceg treceg...

Pa koja je onda poenta skolovanja? Je li ponuda za plac koji je cova dobio bila javna? Jesmo li mogli da konkurisemo i ti i ja? Je li se taj covek javio na nekakav konkurs pa ispunio potrebne uslove za svoje novo radno mesto? Je li uvidjas koliko smo zabrazdili i kuda idemo?
 26.12.2005. u 08:20 odgovor sa citatom  
bjela
Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002.
Ukupno poruka: 78

info
Ne ulazeci u kvalifikovanost pomenutog coveka za radno mesto koje obavlja, mislim da se komentari i njemu kao pojedincu su smešni, jer je problem daleko veci, od odbora za urbanizam i izgradnju. Riba smrdi od glave, ako niste čuli za tu izreku. Revolucija 5. Oktobra je dovela na vlast "ekspertske timove", i gledajuci sa njihovog stanovista, koji su na neki nacin ugnjetavati od strane "Milosevicevog rezima" , sad je doslo i njihovih 5 minuta da uzmu sta im ne pripada, da otmu sto nisu zaradili. Uz sve ovo ide i pitanje: Zasto se gospodo bunite, pa VI ste glasali za njih, ili niste nikako izasli na izbore pa su oni sami sebe izabrali. I zasto se sada bunite ? Gde ste sad na protestima ? Autobusima ste ishli u Beograd 5. oktobra, sto se sad ne prebrojite sta imate, a sta nemate? Da ne bi doslo do zabune, mogao bi neko pomisliti da prizivam "mracno doba" Srbije iz vremena dinastije Mire Markovic, al jednostavno osecam se iznevereno, prevareno od strane "ekspertskih timova" , koji se bave minornim stvarima, i gledaju ko ce vise docepati u ovoj privatizaciji, ko ce dobiti kakvu firmu za 500 dinara, ko ce kome nabaciti koji posao i za koju proviziju. Draga gospodo, kralo se i za vreme Milosevica, al imali su svi ponesto da ukradu, a danas samo kradu pojedinci, ostalim nista ne ostane. Nece jos dugo vremena proci kad ce se Nova Varos vratiti u doba feudalizma, koji putem idu preduzeca u gradu, i ko ce biti njihovi vlasnici u skorije vreme. Pa ce onda po starom dobrom obicaju zvanom "nepotizam" u istim firmama raditi samo rodbina i prijatelji od onog sto je kupio tu firmu. Svedoci ste vi koji zivite tamo, kojim putem ide "Sloga" "Plastika" "Inex" "Ugostiteljstvo" "Gumara" "Inova"...pa vi opet nemojte izaci na izbore, pa ce Vam opet biti neko drugi kriv, sto je ni kriv ni duzan dosao do neke pozicije na vlasti....
 27.12.2005. u 00:25 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 320

info
A jel mislis da je sve to samo stvar izbora,prijatelju?Ja mislim da su koreni mnogo dublje.I za koga da glasamo uopste,po tvom misljenju,kad su svi "mnogo isti"?A mnogo nas je razocaranih,istina je.Al davno neko lepo rece da "revolucija jede svoju decu".Pa ne znam ni sam sta sam ocekivao.U stvari,znam-da u 2005.bar budemo na beloj sengenskoj listi,pa da putujem kao covek,i normalno zivim od svog rada.Al nista od toga.Jos koju deceniju.....
Samo me cudi sto posiljalac prvog posta nije naslovio temu sa " Sodoma i Gomora",jer kad izadjem na beogradske ulice,sve me podseca upravo na tu biblijsku pricu.Apokalipsa se,izgleda,tek zahuktava.
pozdrav,zemljaci
Martin
 29.12.2005. u 10:58

Ova stranica generisana je za 0.081 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.