Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI

Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> БОЈАНА

Autor БОЈАНА
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Можда би могли посетиоци сајта да предложе како помоћи породици Вујовић.
Ја мислим да би можда могле да се поставе кутије за добровољни прилог по продавницама на најпрометнијим местима,биоскопима ,пошти биоскопу,па чак би можда могао да се организује неки школски час деци-попут онога што су направила деца у Београду за Марка коме је требало срце.Можда неки концерти са минималним ценама улазница и...предложите и ви
Поздрав
 26.12.2005. u 14:37 odgovor sa citatom  
oliver
Moderator

Član od: 10.11.2002.
Ukupno poruka: 515

info
Dovoljno je da se javi neko medju nama ko ima pristup medijima, pa da se pokrene akcija. A moze i ovako, da inicijativa krene od nas, spontano, pa da privucemo paznju medija. U svakom slucaju podrzavam predlog i zeleo bih da se prikljucim akciji.
 26.12.2005. u 15:30 odgovor sa citatom  
BELI
Siva eminencija
(5.38/10)

Član od: 19.10.2002.
Ukupno poruka: 91

info
Zasto neko ne preduzme u opstini i otvore coveku devizni i dinarski bankovni racun da bi mi iz dijaspore mogli uplacivati jednu izvesnu svotu.Taj devizni i dinarski racun prikazati na ovom sajtu.(Svima nama kojima je kompjuter dostupan).A mogli bi i u opstini povesti kakvu akciju da se obezbede lekovi.
Pa ljudi gde nam je humanost nije valjda i humanost nestala zajedno sa drzavom Yugoslavijom.Pa ljudi pa gotovo svi mi imamo sestre i majke i neznamo(nedaj boze)sta moze biti sa njima.Pomozimo uvjek coveku u nevolji bez obzira koje smo nacijonalnosti jer bolest nepita za nacijonalnost.
Molio bih nekoga ko zivi u Novoj Varosi a dostupan mu je kompjuter da se malo angazuje oko ovog mog prijedloga.
Pozdrav svim ljudima dobre volje. BELI
 26.12.2005. u 16:02 odgovor sa citatom  
bjela
Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002.
Ukupno poruka: 78

info
Tuzno je i veoma mi je zao, sto ovo moram reci, al evidentno je da je u Novoj Varosi stupanj humanosti daleko ispod nivoa Homo Sapiens-a. U Varosi ljudi nemaju sluha za humanost (cast izuzetcima), u Varosi ljudima nisu interesantne teme u kojima se moze iskazati humanosti, oni vise vole da se nasladjuju tudjom nevoljom, ebiga to ti je mentalitet male sredine....
 26.12.2005. u 16:05 odgovor sa citatom  
BELI
Siva eminencija
(5.38/10)

Član od: 19.10.2002.
Ukupno poruka: 91

info
OK! Ako je to tako sta mozemo.
Nego dijasporo da vidimo sad nasu humanu stranu?
Znaci cekamo neko da iz opstine otvori bankovniziro racun.(DEVIZNI)
A vec ce nas neko obavestiti o racunu preko sajta.
BELI
 26.12.2005. u 18:09 odgovor sa citatom  
mvvv
Drug clan
(2.34/10)

Član od: 03.12.2005.
Ukupno poruka: 2

info
Vazno je ne doziveti ovu vest kao senzaciju koja se plasira u cilju sticanja sto veceg auditorijuma.Nama("flash" radiju)situacija je poznata i stojimo na raspolaganju u cilju pomoci da se sto veci broj ljudi upozna sa situacijom i pokrene inicijativa za prikupljanje novca.Bez problema nadjite kontakt osobu i javite se(flashradio@beotel.yu)
 27.12.2005. u 02:53 odgovor sa citatom  
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Хајде варошани има ли неко да оде до Општине да поприча са неким око отварања рачуна ...
Или би можда најбоље било да неко оде до оца Бојаниног и да му каже да отвори човек сам рачун у банци ПА ДАААА то ће бити најбрже.
И после тога да се рачуни девизни и динарски објаве на сајту и истовремено да локални радио подсећа људе на то.
Има ли неко ко може да оде до породице?
 27.12.2005. u 13:09 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 229

info

U Opštini su nam dali telefon Bojaninog oca da se raspitamo za račune. Oni nisu imali informaciju da li žiro-račun postoji, ali ako čovek nema otvorene žiro-račune mislim da će nam gradska vlast izaći u susret i otvoriti posebne žiro-račune za Bojanu.

Čim dobijemo brojeve žiro-računa napravićemo posebnu stranicu koja će biti posvećena samo prikupljanju pomoći i novim informacijama.

Pozdrav
 27.12.2005. u 13:56 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 70.50.115.*
ja sam vec pisala da je lek u Kanadi naj jeftiniji,meni je mama trenutno u poseti,vraca se 11 marta.I sama sam vec ucestvovala u prikupljanju novca,a mislim da otacPrvoslav Puric je upoznat takodje,kontaktiracu ga i videcu koliko i sta mozemo da ucinimo.
A to sto se tice tih dobrovoljnih koncerata po varoskim kaficima i diskotekama je super ideja.
Ivana
 27.12.2005. u 19:52 odgovor sa citatom  
oliver
Moderator

Član od: 10.11.2002.
Ukupno poruka: 515

info
Citat:

Dana 2005-12-27 13:09, jelena je napisao:
Хајде варошани има ли неко да оде до Општине да поприча са неким око отварања рачуна ...
Или би можда најбоље било да неко оде до оца Бојаниног и да му каже да отвори човек сам рачун у банци ПА ДАААА то ће бити најбрже.
И после тога да се рачуни девизни и динарски објаве на сајту и истовремено да локални радио подсећа људе на то.
Има ли неко ко може да оде до породице?

Uspostavljen je kontakt sa porodicom Vujovic, sve informacije (ukljucujuci broj deviznog racuna) su preuzete i uskoro ce Ivan sve to postaviti na jednu posebnu stranu. Sto se Interneta tice, ko god ima pristup nekom ozbljnom sajtu, neka postavi baner za taj link posto isti bude kreiran. To je vec prvi korak.
Uporedo i nezavisno sa ovim treba da tece medijska akcija za analogne elektronske medije (TV, radio), kao i stampane medije, svakako (Zorzi je vec donekle pokrenuo deo akcije - svaka cast, Zorzi, pravi si novinar). I naravno, ko god je u mogucnosti da direktno uplati na taj racun ili cak i da kupi i posalje lek na adresu koja ce biti postavljena, neka to radi direktno (prethodno ce moci da stupi u kontakt sa Ljubisom Vujovicem, preko telefona koji ce takodje biti postavljen), jer tako ce sredstva i lek najbrze doci do tih ljudi.

To je to, neka svako uradi sto do njega stoji i uspeh nece izostati
Pozdrav svima
Oliver
 27.12.2005. u 21:54 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 80.203.31.*
Moze li neko malo blize da mi objasni ko je ta Bojana?
 28.12.2005. u 00:14 odgovor sa citatom  
Humanbeing
Moderator

Član od: 05.11.2005.
Ukupno poruka: 1036

info
Sve ti lepo pise u vestima.
 28.12.2005. u 01:24 odgovor sa citatom  
MERAN
Drug clan
(2.44/10)

Član od: 25.11.2005.
Ukupno poruka: 42

info
Zar je bitno ko je Bojana????Neko kome je potrbno pomoci sad kada je potrebno.

[ Poruku promenio MERAN dana 29-12-2005 ]
 29.12.2005. u 15:27 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 80.203.31.*
Ja nisam mislila lose sa tim sto sam pitala KO JE BOJANA,zanimalo me da li mozda znam devojku od ranije?Cisto informativno.I naravno da cu pomoci.Ali mnogi od vas jedva cekaju da neko nesto pita ili napise nesto sto vama neodgovara da bi imali aduta da napadate.Nisam mislila nista lose.Kako taj lek da sa posalje iz inostanstva,tj.ako ga nadjem u apoteci,jeli na njenu kucnu adresu?Koja je njena tacna adresa?Pozdrav za sve!!!!!
 30.12.2005. u 00:39 odgovor sa citatom  
djox
Drug clan
(2.64/10)

Član od: 15.04.2005.
Ukupno poruka: 6

info
Porodicu Vujović možete kontaktirati putem ove adrese:

Vujović Ljubomir

31318 Kokin Brod, Rutoši

Serbia And Montenegro

ili telefonom:

Vujović Ljubomir

+381 64 3880 365

Ako te jos nesto zanima-na naslovnoj strani je "reklama- "Pomozite Bojani!".
 30.12.2005. u 02:13 odgovor sa citatom  
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 229

info
Citat:

Dana 2005-12-27 19:52, Gost je napisao:
ja sam vec pisala da je lek u Kanadi naj jeftiniji,meni je mama trenutno u poseti,vraca se 11 marta.I sama sam vec ucestvovala u prikupljanju novca,a mislim da otacPrvoslav Puric je upoznat takodje,kontaktiracu ga i videcu koliko i sta mozemo da ucinimo.
A to sto se tice tih dobrovoljnih koncerata po varoskim kaficima i diskotekama je super ideja.
Ivana

Ivana,
Na posebnoj strani koju smo otvorili za Bojanu www.novavaros.com/bojana/ jedan od posetilaca je zatražio adresu sveštenika koji prikuplja pomoć za Bojanu. Da li je to otac Prvoslav Purić i da li imaš njegovu adresu? Mogli bi smo i nju da ostavimo na Kontakt strani tako da naši ljudi u Kanadi mogu direktno njemu slati pomoć.

Pozdrav,
Ivan
 30.12.2005. u 09:29 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 195.252.85.*
Pohvala svim varosanima,

Lepo je videti da se ovoliko ljudi zainteresovalo za Bojaninu bolest i da postoji dobra volja da se pomogne.

Onoliko koliko ja znam vec je znacajan broj ljudi iz Srbije i inostranstva poslao novac ili lekove.

Najvise je pomoci stiglo iz Francuske i Kanade, a i Naarodna kancelarija predsedna Srbije Borisa Tadica je poslala 2.000 EU.

Iako znam za vecinu dobrotvora njihova imena necu navoditi da ne bih nekoga preskocio.

Lecenje jos nije zavrseno, trajace jos najmanje dve godine, i svacija dalja pomoc bice dragocena.

P.S. Izvinjavam se na anonimnosti.
 25.01.2006. u 22:22 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3542

info
Devojka je bila sa mnom u odelenju "Tehnicha Skola"...dajem materijalnu i moralnu podrsku porodici Vujovicj.

Pozdrav!
Djordje Shunejvaricj
 22.02.2006. u 02:47

Ova stranica generisana je za 0.191 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.