Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI

Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> POMOC BOJANI VUJOVIC

Autor POMOC BOJANI VUJOVIC
Gost
Neregistrovan

IP: 65.54.97.*
Postovani,

Zelim da pomognem porodici Vujovic, a da bih to uradio potreban mi jekarski recept, sa kojim bi podigao lekove i poslao Ljubisi i Bojani, naravno potrebna mi je i njihova adresa.

Moja adresa je;

Sinisa Cvetkovic
405 Barbour Road # 112
Morehead City,
North Carolina,28557
USA
telefon 252-247-4804
e/mail; sinisa17@msn.com

Pozdrav i hvala

Sinisa

Ps. javite mi e/mailom sta treba da radim dalje?

27.12.2005. u 14:18 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 70.50.115.*
Sinisa,ja se nalazim u Totonu,kada sam cula da je bojani potreban taj lek,odmah sam obisal par farmacija gde su mi rekli da lek ne mogu da mi izdaju bez ontariskog recepta,sto znaci da recept iz srbije ne vazi.Takodje verujem da je tako i kod tebe.Ja sam onda prelistala onaj srpski biznis info i nasla broj jedne nase apoteke,i zena mi rece da moze bez problema da mi izda lek i bez recepta,valjda nekako to izvede,takodje moju doktorku sam pitala da mi prepise taj lek kao za mene,ali to nece da uradi ni pod razno.Eto moj savet,potrazi neku apoteku koju drze nasi ljudi,i javi koliko taj lek kosta kod tebe.Ja cu ovih dana zvati opet ovu ovde,jer su ovde trenutno praznisi pa nerade,javljam cim saznam.
ivana
 27.12.2005. u 19:59

Ova stranica generisana je za 0.067 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.