Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Mediji
Moderator: ivan, svp, ZORZI

Nova Varos Online Forum Index >> Mediji >> Novosti

Autor Novosti
ivan
Administrator

Član od: 05.06.2002.
Ukupno poruka: 229

info
Pozdrav Zorzi,
Nisam video Zlatarske odavno, pa su se mozda i promenile, ali tesko da se nesto desilo, mislim na bolje.

Dacu predlog svp-u da postavi anketu na sajtu o tome da li posetioci sajta citaju Zlatarske novosti.

Cim si krenuo sa ovim post-om najverovatnije hoces da das neki komentar o novini. Pucaj

Pozdrav

P.S. Samo ovaj put oprezno. Poslednji put kad si komentarisao ove novine podleteo si pod masinu.
 28.05.2003. u 09:52 odgovor sa citatom  
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Cao drustvance.....ja sam do skoro dobijala "Zlatarske" ali....u njima nikakvih novina ni elasticnosti nema,te ih vise i neuzimam iz razloga sto me je jedino zanimao feljton na zadnjoj strani novina(M.Popovic),a posto ni toga vise nema onda nema ni svrhe citati maltene.Naslovi tipa:"Otcepljenje na leru"????"Popili 300 litara vina i rakije"????"Drumske kafane bez fajronta",Kafane cekaju kupca"Neizvesni dani kulture"???.Ovo su naslovi iz broja 463 od 23.januara 2003.godine,i covek samo kada bi letimicno pogledao naslove...STA BI IZABRAO DA PROCITA?Neznam koliko ste imali prilike u poslednje vreme da citate zlatarske ali moje misljenje je da je jedino vredeo taj feljton koji je pisao o istoriji vaseg naroda za vreme drugog svetskog rata,o dogadjajima pre i posle toga....zatim zanimljivosti tipa:"Bunar u kuci"-Kako u zaseoku Mandica Prlo u kuci Milojka Mandica tj u podrumu postoji bunar koji je slucajno iskopan kada je kopan podrum....i sto je zanimljivo kuca se nalazi na vrhu zaseoka,uz sam stenovit predeo za koji se verovalo da je bezvodan.Itd itd mogla bi da vam navedem jos par zanimljivih prica,elem htela sam da kazem da bi novine bile mnogo bolje da pisu vise o prirodinim bogatstvima koji plene i zrace da bi privukli ljude,da nas malo upoznaju sa svojim mestom.Jer mi koji neznamo nista o Novoj Varosi necemo ni hteti da znamo ako niko nenapise nista lepo o tom gradu.Da nebude da preterujem..meni je vas grad stvarno ostavio tako topao osecaj u srcu i ove godine cu ici na odmor tamo,ali je stvar u tome sto sam ga ja prosle godine sva sreca posetila a NE CITALA U NOVINAMA O NJEMU.Veliki i iskreni pozdravi svim varosanima puno vas ljubim i volim. Jelena
 28.05.2003. u 11:23 odgovor sa citatom  
svp
Administrator

Ukupno poruka: 177

info

Ja moram malo po babu malo po stricevima:

Zlatarske su blagi uzas sto se tice samih novina i tu se ocigledno niko zivi ne trudi da tu nesto promeni (osavremeni izgled i ponudi kvalitetniji sadrzaj), ali stanje je takvo kakvo je i mi nemamo drugi zvanicni izvor informacija iz naseg grada tako da se izgleda moramo pomiriti sa sudbinom: bolje ikakve novine nego nikakve.
 28.05.2003. u 18:31 odgovor sa citatom  
svp
Administrator

Ukupno poruka: 177

info

Pravicu se da nisam cuo ovo sa medjedima, vukovima i ostalim zivotinjama.

A sto se tice Zlatarskih pa necemo valjda svi da izvrsimo harakiri ???

29.05.2003. u 00:59 odgovor sa citatom  
Chexy
Siva eminencija
(4.97/10)

Član od: 22.05.2003.
Ukupno poruka: 39

info
Moram da vam kažem da su Zlatarske **ružna reč**. Imaju samo 4 lista (mada koliki je grad ne mogu ni novine biti veće). Meni je se jedino svidela prica o četnicima koja je štampana na zadnjoj strani novina. Ne znam da li i sada postoji ( mislim na priču, ne na stranu).
 25.06.2003. u 14:38 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 343

info
Odavno nisam imao u rukama Zlatarske novosti,tako da ne znam kakva je sada situacija,ali rec kojom bih opisao njihova ranija izdanja bila bi UZAS!!!(rec je mozda cak i suvise blaga).Ne znam u cijoj je nadleznosti pomenuti list(mislim da je Skupstine opstine Nova Varos,ali nisam siguran).Svestan sam da se nema novca,ali i te cetri strane bi mogle da se kvalitetno urade,da se napise nesto zanimljivije,a ne price tipa kao iz Zone sumraka(sacuvaj Boze):"U zaseoku tom i tom izleglo se pile sa tri noge..."Ili o stolaru koji je istovremeno i zubar,pa tako vadi ljudima zube usput kada nema sta drugo da radi.Ma strasno ljudi,sta da vam kazem.
I meni se najvise svidja taj feljton na poslednjoj strani,ali izgleda da su ga "braca" ukinula.Da li to pocinju ponovo price o politickoj nepodobnosti?Nije mi jasno,zaista.Moglo bi bolje,samo kada bi se htelo....
 27.06.2003. u 10:42 odgovor sa citatom  
vranic
Moderator

Član od: 25.11.2002.
Ukupno poruka: 89

info
Ja sam citao poslednji broj Zlatarskih, koji je po meni veoma los. Nista zanimljivo, mislim da se vise informacija moze dobiti na pijaci ponedeljkom, ili mozda u poseti kod nekog od varoskih frizera. Nesto bas i ne objavljujemo gluposti.
Inace, kao administrator sajta sam se dogovorio sa direktorom novina, da oni nama salju novine u elektronskom obliku, a da mi imamo besplatnu reklamu na prvoj strani n ovina, tj. da postanemo njihov zvanicni sajt gde bi se sve vesti morale staviti u potpunom opsirnom tekstu na nas sajt. Ajde, tada ja sam na to pristao, mada je cela stvar zakocila jer se tekstovi kucaju u Prijepolju, a kuca ih neki lik koji nema modem, nema ni od kuda da posalje mail, a naravno nema ni rezac da bi nam novine snimio na CD. Tako da je stvar ostala na tome da im mi saljemo 10-15 disketa u Prijepolje busom, a da nam oni to vrate za nekoliko dana sa vestima, jer kao u Prijepolju nigde nema da se kupe diskete. Strasno. Onda smo Ivan i ja jurili tog lika medjutim od svega toga nema nista.
Vesti na sajtu smo dobijali i dobijamo i dalje od mog oca Ljubivoja Vranica i od gospodina Dragoljuba Gagricica dopisnika Vecernjih novosti. Posto je RTS u Novoj Varosi zvanicno zatvoren zahvaljujuci vecnoj uzickoj ljubavi prema Novoj Varosi, jer oni nas vole, ali ipak su oni veci grad i Srbiji nije potrebna vest iz Varosi, Prijepolja, Priboja i Sjenice, jer se po njima Srbija proteze do Djetinje, a juzno su pasivni krajevi, onda su i informacije na sajtu malo redje, jer nema vise terena i nema ekskluzivnih fotografija.
Ono sto smo mi uradili u medjvremenu je da smo opremili dopisnistvo sajta u N.V. sa digitalnim fotoaparatom i jednim racunarom, pa ocekujemo da od 1. septembra imamo prave dnevne vesti.
Da se jos nadovezem na pricu o Zlatarskim. Videli ste na sajtu fotografije sa rukometne utakmice i paraglajdinga. Tom prilikom sam u NV bio iz drugih razloga jer mi se drug, inace moderator foruma na sajtu, ozenio. Sreo sam predsednika opstine, i pokrenuli smo celokupno pitanje sajta. Kaze da smo mi malo pozurili sa sajtom i da opstina nije stala iza nas jer ih nismo ni pitali. Mislim, da smo ih pitali, ne verujem ni da bi bilo nista od nas. Nas sajt je lepsi, to je on rekao, ali nije zvanican. Kao rekao je da treba o tome da jos porazgovaramo.
Pomenut je i moj drug Zorzi, cesto vidjen na forumima, da nije korektan jer je rekao da Zlatarske novosti nisu dobre novine. Kada mu je predsednik rekao da mu zena radi u Z.Novostima, Zorzi je se "ispricao jer nije znao za to".
Mislim sve su to varoske price, i realno je istina da nije bilo mene da zauzmem ovaj domen (koji je u prici SPS dala meni?!? da bi oni kontrolisali sajt, a istina je da je sajt registrovan na neku petnaestu firmu iz BGD-a) i Ivana i Doche koji su se bez dinara mucili da sve ovo izgleda kako izgleda, nista od celog ovog sajta ne bi ni bilo.

Ja sam malo "nasiroko" objasnio sve nase probleme, ali samo da znate da se sajt finansira iskljucivo iz nasih dzepova.
Hvala vam sto Vas ima toliko i zbog Vas smo tu gde smo. Medju 100 sajtova u Srbiji.

[ Poruku promenio vranic dana 28-06-2003 ]

[ Poruku promenio vranic dana 01-07-2003 ]
 28.06.2003. u 22:51 odgovor sa citatom  
MARTIN
Siva eminencija
(7.36/10)

Član od: 14.11.2002.
Ukupno poruka: 343

info
Ljudi,svaka vam cast za ovo sto radite:i tebi Sasa,i Slavoljubu i Ivanu.znam koliko je tesko uskladiti svoje privatne obaveze sa ovim.
Nego,nije mi jasno zasto su Zoku napadali.Stani,zar mi nismo "demokraska zemlja" gde svako moze da iznese svoje misljenje?I sta znaci to da neciji tata,mama ili ,na kraju,zena radi negde,pa ta "firma" ne sme da se komentarise?Valjda se ocenjuje kvalitet necijeg rada.Sto neko ovaj sajt ne iskomentarise na taj nacin?
Ipak smo mi grupa mladih ljudi koji znaju sta hoce u zivotu,i koji uvek idu na to da budu najojji u onome cime se bave.Kada neki ljudi to budu shvatili,i pocnu da se ponasaju tako,onda ce i ovoj zemlji biti bolje.Do tada,trudimo se bar mi da nesto poboljsamo i dignimo glas protiv svih nepravilnosti.
Veliki pozdrav administratorima i svim korisnicima sajta.
 01.07.2003. u 10:11 odgovor sa citatom  
jelena
Siva eminencija
(5.74/10)

Član od: 09.10.2002.
Ukupno poruka: 85

info
Pozdravljam Martine tvoj stav i cestitke administratorima sajta,veliki je trud koji ulazu u sve to.S obzirom koliko su ljudi "placeni" i koju "podrsku" imaju rade fantasticno i iz toga se vidi da jos postoje ljudi sa dusom iskrenom i neiskvarenom.Jednostavno rade ono sto vole i zele da podstaknu i nas da krenemo tom linijom.Moram da priznam da ja verovatno to nebi izdrzala ili mozda i bi ali veoma teeeesko.Stanovati u domovima,ici u citaonice,rac.centre,uciti,raditi,misliti na svoje koji su daleko...ma ljudi svaka svaka vam cast!!!
 01.07.2003. u 11:39 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 213.22.162.*
Ova poruka zauvek je izgubljena zbog neprofesionalnosti našeg bivšeg provajdera VeratNet-a. Naravoučenije: Nikad ne postavljajte sajt kod Verata.
 21.03.2005. u 01:01 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 213.244.196.*
naj bolje su
 22.12.2005. u 21:28 odgovor sa citatom  
Gost
Neregistrovan

IP: 212.200.134.*
u varosi se nikad nista nece promeniti iz varosi treba bezati
 23.12.2005. u 21:48 odgovor sa citatom  
bjela
Siva eminencija
(6.09/10)

Član od: 23.10.2002.
Ukupno poruka: 78

info
Citat:

Ajde, tada ja sam na to pristao, mada je cela stvar zakocila jer se tekstovi kucaju u Prijepolju, a kuca ih neki lik koji nema modem, nema ni od kuda da posalje mail, a naravno nema ni rezac da bi nam novine snimio na CD. Tako da je stvar ostala na tome da im mi saljemo 10-15 disketa u Prijepolje busom, a da nam oni to vrate za nekoliko dana sa vestima, jer kao u Prijepolju nigde nema da se kupe diskete. Strasno. Onda smo Ivan i ja jurili tog lika medjutim od svega toga nema nista.
Ono sto smo mi uradili u medjvremenu je da smo opremili dopisnistvo sajta u N.V. sa digitalnim fotoaparatom i jednim racunarom, pa ocekujemo da od 1. septembra imamo prave dnevne vesti.
Da se jos nadovezem na pricu o Zlatarskim. Videli ste na sajtu fotografije sa rukometne utakmice i paraglajdinga. Tom prilikom sam u NV bio iz drugih razloga jer mi se drug, inace moderator foruma na sajtu, ozenio. Sreo sam predsednika opstine, i pokrenuli smo celokupno pitanje sajta. Kaze da smo mi malo pozurili sa sajtom i da opstina nije stala iza nas jer ih nismo ni pitali. Mislim, da smo ih pitali, ne verujem ni da bi bilo nista od nas. Nas sajt je lepsi, to je on rekao, ali nije zvanican. Kao rekao je da treba o tome da jos porazgovaramo.
Pomenut je i moj drug Zorzi, cesto vidjen na forumima, da nije korektan jer je rekao da Zlatarske novosti nisu dobre novine. Kada mu je predsednik rekao da mu zena radi u Z.Novostima, Zorzi je se "ispricao jer nije znao za to".
Mislim sve su to varoske price, i realno je istina da nije bilo mene da zauzmem ovaj domen (koji je u prici SPS dala meni?!? da bi oni kontrolisali sajt, a istina je da je sajt registrovan na neku petnaestu firmu iz BGD-a) i Ivana i Doche koji su se bez dinara mucili da sve ovo izgleda kako izgleda, nista od celog ovog sajta ne bi ni bilo.

Ja mislim Saša da se vi razbacujete parama od naroda, zasto vi saljete diskete autobusom i to saljete po 10-15, kad je jeftinije da idete peške do Prijepolja (preko Zlatara) i da nosite jednu po jednu disketu...Ja sam isto tako cuo da ti je Ivica Dačić na 5 sjednici SPS-a koja je odrzana u Hali na Novom Beogradu, dodelio ovaj domen i da preko tebe kontrolisu ovaj "strateški" kraj u Srbiji, tako da preko ovog sajta "ubira" stotine hiljada glasova za svoju stranku. Poznato je da su se svi izbori "lomili" u Novoj Varosi, sta Varosani odluče to je tako...s toga me i ne čudi tolika "zainteresovanost" svih političkih partija za ovo biračko telo. Voleo bih kad bi ta "zainteresovanost" malo popustila, mozda bi i onaj autoput prošao negde blizu Varoši,možda bi se nesto ulozilo u Zlatar, a ako ne popuste sa "tolikom brigom" za ovaj kraj. Mislim da ce se autoput iz Beograda ici preko Niša,Skoplja,Tirane pa do Budve.
I kao sto neko nekad reče: " Varoš je totalna dubioza, tamo ni pametan zec neće zanoćiti"
Da nije ovih momaka, koje slobodno mozemo nazvati entuzijasti, koji ovaj sajt održavaju za dzaba,i troskove snose iz svojih dzepova, ne bi od ovog sajta bilo nista, pa tako ne bi ni razno-razni čobani (citaj: predsednik opstine) imali povoda da daju komentare. Pozdravite mi puno Predsednika Opštine (eksperta iz oblasti proizvodnje čačkalica), i recite mu da se vrati na selo da čuva ovce nije za njega internet. I umesto što vodi računa o tudjima stvarima (sajt www.novavaros.co.yu), bolje da radi ono zašto je plaćen, da završava onu ski stazu koju je obećao, da obezbedi normalno snadbevanje vodom tokom cele godine, da organizuje zimske sluzbe da se ne dodje do kolapsa saobracaja kad padne sneg od 5 cm, da napravi plan uredjenja obala jezera i da izadje na trziste sa nekom ponudom, da pokusa da promovira neke druge proizvode (npr. zlatarski sir,itd..), a ne da se osnovni prihodi svode na seču šume i zaradu od toga, ili presipanje iz šupljeg u prazno.

p.s. Pozdav momcima administratorima ovog sajta, i NEMOJTE MOLIM VAS, DA VAS OPŠTINA PODRŽAVA I SPONZORIRA, inače ostadosmo i bez ovog sajta, koji je nekima, jedina veza sa svojim rodnim gradom.

p.s.s. Preporucio bih takodje, da u vestima iz Nove Varoši, budete malo kritičniji prema vlastima u gradu, da iznesete ono sto ne valja, da pohvalite ono sto valja. Vi ste glas naroda...
 26.12.2005. u 15:52

Ova stranica generisana je za 0.200 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.