Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Dijaspora
Moderator: svp

Nova Varos Online Forum Index >> Dijaspora >> Nostalgija!

Autor Nostalgija!
Sapko_Seceragic
Drug clan
(3.1/10)

Član od: 09.05.2005.
Ukupno poruka: 39

info
Ne znam kako ostali moji zemljaci,ali mene kroz muziku ubi nostalgija!
Sedim tako uz casu "crnog" slusam Kemu,Lea Martina,Dzinovica,Haustor,Dugmice,Djoku,Parni Valjak,Prljavo Kazaliste,Bajagu...i jos mnoge,mnoge,mnoge,i "s...a" se do daske!
Zato me interesuje ima li leka?
Recepte mogu slati svi koji ne zive u Varosi,a i oni koji zive tu,ali su s`vremena na vreme na privremenom odsustvu van grada,a bogami i dalje!

16.02.2008. u 23:36 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Mozda ti ne odgovara ta vrsta muzike koju trenutno slusas Probaj sa drugim pravcima, verujem da ces naici na nesto sto bi ti se svidelo.
 16.02.2008. u 23:39 odgovor sa citatom  
Sapko_Seceragic
Drug clan
(3.1/10)

info
Ma nije problem u vrsti muzike,cak sta vise prvoklasna je!Ali me totalno s...a!A sa druge strane mozda si i upravu,mozda ne bih trebao da slusam muziku!
 16.02.2008. u 23:44 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 294

info
spusti se u oslo i proci ce te odma
 17.02.2008. u 00:16 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 904

info
Nostalgija cudna boljka... nema leka, osim skupis hiljadu eura i kuci na mesec dana...
 17.02.2008. u 11:14 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 817

info
Zivot u Novoj Varoshi

Ustajesh iz kreveta tek kad si potpuno siguran da ti se ne vrti u glavi i da necesh da bljujesh.Jedesh neshto da nebi umro i odesh na kafu sa chokoladicom u Ateljet.Kad se ta kafana isprazni odesh u Art ili Eju na josh jednu kafu.Potom bacish krug po gradu.
Dolazish kuci,opet jedesh i onda odesh u Eju na pivo jedno,drugo...peto.Potom odlazish u Atelje na turbo folk zurku i tu uzivash uz charobne zvuke:U diskoteci pravo ludilo....Nedaj se kraljice...Shjedni me pao sam....Skini tu aljinu....Ozeni me i shvaticu te ozbilo i smijesh se ljudima koji mrtvi ozbiljni igraju i ribama kojima se u ochima vidi da je svaki stih prozivljen i komshinici mojoj kojoj se ruke zamotaju u kosu....i posle te noge same odnesu kucji.Povremeno odesh do Beograda na studije tek da se uzelish ovog raja i da ne upadnesh u kolotechinu.

Zato je u Varoshi zivot zakon!

Ko vas je shibo po ushima da idete iz najbolje zemlje na planetu.
Shta josh da vam velim evo neznam ni ja.Shjedni me pao sam

18.02.2008. u 15:17 odgovor sa citatom  
Sapko_Seceragic
Drug clan
(3.1/10)

info
Hahahaha!
Dobar
 18.02.2008. u 18:41 odgovor sa citatom  
izvidjac
Moderator

Član od: 19.12.2005.
Ukupno poruka: 904

info
A Boga ti Histrion kako mi je komsinica Najla? i ima li kakvih novih komsinica? "Komsinice srce ti mi nedas mira dok moj drug armoniku svira!!!"
 19.02.2008. u 12:48

Ova stranica generisana je za 0.112 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.