Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Posao
Moderator: ivan, svp

Nova Varos Online Forum Index >> Posao >> Sezonski

Autor Sezonski
stranak
Drug clan
(1.98/10)

Član od: 25.06.2006.
Ukupno poruka: 27

info
ljudi, imate li neke informacije o sezonskom radu u Evropi! Mislim prvenstveno na studentske kampove...S obzirom da sam student natri meseca najvise itd. ko nesto zna neka se javi
 08.01.2007. u 17:57 odgovor sa citatom  
enis-ljacga-new
Drug clan
(3.3/10)

Član od: 01.12.2005.
Ukupno poruka: 286

info
Verovatno ces se nacekati za taj sezonski posao.Iskren savet -nepokusavaj preko posrednika narucito onih koji ti traze nekakav novac unapred!Krece rulja Rumuna i Bugara u evropu za poslom,naravno kad dobijaju radne dozvole bez problema jer su clanice,a mi cemo se malo nacekati.
 08.01.2007. u 20:27 odgovor sa citatom  
Dobroljid
Diplomata
(5.48/10)

Član od: 04.04.2006.
Ukupno poruka: 1450

info
Pa imas valjda na svom faksu neko obavestenje, na oglasnoj tabli, ako ne, onda u Savezu studenata. Potreban ti je, cini mi se, prosek iznad 8, zatim da poznajes engleski jezik donekle i nekih 2000$, zavisi gde ides. Ovo sam samo nachuo, ne drzi me za rec.
Ko god je otisao, od ovih sto poznajem, nije se pokajao, cak su u plusu bili po nekoliko hiljada.
 09.01.2007. u 01:02 odgovor sa citatom  
stranak
Drug clan
(1.98/10)

info
Tanasko pobogu! Ako nemas nesto konkretno nemoj da mlatis! Al nema veze, gledala sam neku finu emisiju o studentskim kampovima, al sam izgubila sve te informacije ! Studenti raznih zemalja! evo kazu mi da se zvala Dnevni boravak, ta emisija!To mi je bilo super! Ne mislim na ona sranja Work and travel i ostale prevare...Bila je izvesna Branka,koleginica recimo u Engleskoj na nekoj farmi , na 4 meseca! Ako se neko seca te emisije i konkretno tog saveza o kome sam pricala ,super nek napise. Emisija jw bila na b92! Pozdrav Tanasko i srecna ti godina nova

[ Poruku promenio stranak dana 17-01-2007 ]
 17.01.2007. u 17:29 odgovor sa citatom  
ZiZi
Drug clan
(2.34/10)

Član od: 02.01.2006.
Ukupno poruka: 14

info
Mislim da ti pricas o VOLONTERSKIM kampovima...

To je najlaksi i najdenostavniji nacin da odes negde jer su ti placeni sestaj i hrana. Neki kampovi nude i placene putne troskove ili pak troskove vadjenja vize.
Za uzvrat od tebe se ocekuje da taj smestaj zaradis. Uglavnom su laki poslovi i nema radnog vremena niti radnih obaveza. A kada skontas da se radi u drustvu i da ces upoznati dosta novih , mladih ljudi ... ne pada tesko. U stvari i ne osecas posao.

Za sada pogledaj na adresi www.zid.cg.yu !!!!

oni se bave Crnom Gorom ali mislim da te mogu progurati ili ako vec ne budem mogao onda cemo naci pandam njima u Srbiji.

Puno pozdrava.
 22.01.2007. u 14:17 odgovor sa citatom  
stranak
Drug clan
(1.98/10)

info
e hvala zizi. kolt
 22.01.2007. u 22:37 odgovor sa citatom  
delagic
Drug clan
(2.74/10)

Član od: 08.05.2005.
Ukupno poruka: 7

info
Organizacija Mladi istrazivaci Srbije, sa sedistem u Beogradu
( Bulevar umetnosti, 27 mislim , a o adresi se mozes i raspitati)
u ponudi ima 2700 kampova u 85 zemalja sveta.
Smestaj i hrana su obezbedjeni, ostalo su tvoji toskovi.
U principu se ne radi puno, ja nisam isla ali pricam
o utiscima ljudi koji su bili...
Da bi se dobila njihova ponuda, uplacuje se clanarina,
oko 4.000, din. godisnje.
Ili pogledaj www.mis.org.yu
njihov broj telefona je 011/311-1314 i 011/311-6663

22.01.2007. u 22:51 odgovor sa citatom  
ZiZi
Drug clan
(2.34/10)

Član od: 02.01.2006.
Ukupno poruka: 14

info
Mislim da je ovo naj naj najkorisniji topic na citavom forumu / site-u!!!

Jeste. Mladi Istrazivaci Srbije pokrivaju iste kampove kao i ZID u Crnoj Gori.
I kontakte si dobila i sve...
A da bi zaokruzili celinu evo ti (vam) jos jedan usefull link:
www.europa.eu.int/comm/youth/

E sad,
ako neko studira postoje varijante studijskih putovanja preko brojnih NVO koja su inace placena. Tj. student radi i zaradjuje.
Mogu pomoci sto se toga tice ali samo studentima u Crnoj Gori.
Koliko ja znam nema puno Varoskih studenata ovamo ali ...
evo neka posalju info na private i videcu sta mogu da uradim.
Konkurs je za CG otoren jos petnaestak dana. Mislim i da je za Srbiju kod I.A.E.S.T.E. - Serbia ista situacija, zato ako se nekom ide neka brzo radi na tome.

Pozdrav Svima

26.01.2007. u 14:20

Ova stranica generisana je za 0.103 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.