Nova Varos Online Logo
Zdravo Gost! Prijava | Registruj se »  Naslovna · Vesti · Forum · Foto galerija · Chat
Nova Varos Online: Forumi

Posao
Moderator: ivan, svp

Nova Varos Online Forum Index >> Posao >> Pitanje

Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )
Autor Pitanje
Johnny_taraba_9
Sparing partner
(2.18/10)

Član od: 13.10.2007.
Ukupno poruka: 707

info
Citat:

Dana 2007-11-02 13:17, Johnny_taraba_9 je napisao:
Nije KRADUCK'O!
Vidjen je kako donosi vodicu sa jezera u flasicama aqua viva-e od pola litra i od (cini mi se) litar i po!
A hrastovo drvece je nasledio. To je njegovo.
Nego, kako je platio majstore?

Sta li sam ja hteo da kazem ovde ???
 14.07.2008. u 01:19 odgovor sa citatom  
Coachenko
Moderator

Član od: 29.12.2006.
Ukupno poruka: 539

info
Da sad odes sa sajta i vratis se za neku godinu da procitas svoje postove nista ti ne bi bilo jasno...

To ti kazem malo iz iskustva a malo kao psiholog na osnovu virtualne empirijske procene tvoje licnosti...

14.07.2008. u 02:40 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 817

info
Citat:

Dana 2008-07-14 00:15, Brain je napisao:
Trebao ti je razmak izmedju ] i :

Joj super,samo da mehanizam nije poludeo!Mislio sam da su nam neprijatelji napali sajt.

SVP,sve je u redu!
 14.07.2008. u 13:44 odgovor sa citatom  
opstinar

Član od: 10.06.2008.
Ukupno poruka: 4

info
Gospodin Brane je uredno izmirio finansijske troškove, a javno ga optuživati da ˝krade˝, pre svega nije lepo naročito bez njegovog prisustva i znanja, a i moguće je pokretanje krivičnog postupka za uvredu časti. Zavaravate se ako mislite da na forumu www.novavaros.com možete govoriti šta želite, jer ˝Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta˝ (citat preuzet sa ovog sajta, pogledati tekst na dnu strane).
 16.07.2008. u 04:21 odgovor sa citatom  
Sablja
Moderator

Član od: 22.01.2006.
Ukupno poruka: 3526

info
Ta ti je dobra Opstinar, a jesi li ti cuo za Fast Clean topic?
 16.07.2008. u 11:28 odgovor sa citatom  
bracko
Master
(7.92/10)

Član od: 01.08.2002.
Ukupno poruka: 615

info
Citat:

Dana 2008-07-16 04:21, opstinar je napisao:
Gospodin Brane je uredno izmirio finansijske troškove, a javno ga optuživati da ˝krade˝, pre svega nije lepo naročito bez njegovog prisustva i znanja, a i moguće je pokretanje krivičnog postupka za uvredu časti. Zavaravate se ako mislite da na forumu http://www.novavaros.com možete govoriti šta želite, jer ˝Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta˝ (citat preuzet sa ovog sajta, pogledati tekst na dnu strane).

Mi ti se, prikane, ovde uopste ne tuzimo (ili retko). Ko je jaci preti da ce da lomi noge, pa kad ufati ovog drugog, odvali ga od batina, ako se ne sazali. Ima tu i drugih metoda, tipa: polivanje pivom (mala uvreda), vinom (velika), cicak ili zvaka u kosu, makaze protiv lastike za gace i tako ti se mi druzimo... Nemoj, molim te, unositi zabunu, inace cemo da te tuzimo sto kvaris omladinu i ne verujes u principe u koje citav forum veruje...
 16.07.2008. u 19:47 odgovor sa citatom  
Histrion
Drug clan
(2.94/10)

Član od: 27.02.2007.
Ukupno poruka: 817

info
Citat:

Gospodin Brane je uredno izmirio finansijske troškove, a javno ga optuživati da ˝krade˝, pre svega nije lepo naročito bez njegovog prisustva i znanja, a i moguće je pokretanje krivičnog postupka za uvredu časti. Zavaravate se ako mislite da na forumu http://www.novavaros.com možete govoriti šta želite, jer ˝Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta˝ (citat preuzet sa ovog sajta, pogledati tekst na dnu strane).

Brane Dilpara je bio nosilac jedna ozbiljne funkcije, i pored svih ustavom i zakonom ustanovljenih mehanizama kontrole njegovog rada,mora postojati i izvesna kontrola od strane javnog mnjenja koja daje jak stimulans u cilju usmeravanja njegovog delovanja ka ostvarivanju opshteg interesa.
 16.07.2008. u 20:23 odgovor sa citatom  
tufik
Svemirski pitomac
(1.93/10)

Član od: 20.11.2007.
Ukupno poruka: 323

info
Cak Noris(B.D.)je svuda oko nas i mi smo svuda oko njega
 27.07.2008. u 18:08 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

Član od: 25.04.2007.
Ukupno poruka: 185

info
quote]
Citat:

Dana 2008-07-16 20:23, Histrion je napisao:
Citat:

Brane Dilpara je bio nosilac jedna ozbiljne funkcije, i pored svih ustavom i zakonom ustanovljenih mehanizama kontrole njegovog rada,mora postojati i izvesna kontrola od strane javnog mnjenja koja daje jak stimulans u cilju usmeravanja njegovog delovanja ka ostvarivanju opshteg interesa.
[/quote] Okle ovo prepisa?Brane care,Brane care,Varosani ti klicu.Sidji sa planine,kupi cobanicu pusti ovce neka pasu na Miru

Borova suma,borova suma,borova suma velika plaza duhova puna,borova suma,...

28.07.2008. u 11:06 odgovor sa citatom  
Excalibur
Rekreativac

Član od: 12.01.2008.
Ukupno poruka: 78

info
Citat:

Dana 2008-07-16 11:28, Sablja je napisao:
Ta ti je dobra Opstinar, a jesi li ti cuo za Fast Clean topic?

hahahah zju...chini mi se da nije...hahahaahhahahahahahahaha
 28.07.2008. u 18:46 odgovor sa citatom  
smradojko_tip
Persona
(1.32/10)

Član od: 25.04.2007.
Ukupno poruka: 185

info
Meni se cini da je na pomolu jedno novo prijateljstvo.Kolko li ce trajati?A,rajaski?

Borova suma,borova suma,borova suma velika plaza duhova puna,borova suma,...

30.07.2008. u 12:50
Idi na stranu ( << prethodne strane 1 | 2 | 3 )

Ova stranica generisana je za 0.140 sekundi.

©2002—2005 Nova Varoš Online
Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović
Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić

Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.