Oliver je napisao: Cinjenica da na forumu postoji covek koji ima disciplinovan recnik poput njega treba da nam sluzi na cast, a ne kao povod za podrugivanje. [/quote] Da, ako to sto zna koristi kako treba. Citat: Sa druge strane, cinjenica da je Bracko ispravio necije gramaticke greske tokom diskusije ne treba da bude inicijalna kapisla za beslovesno brbljanje sa ciljem omalovazavanja necijeg intelektualnog potencijala angazovanog na ovom forumu. [/quote] To nije omalovazavanje njegovog intelektualnog potencijala, taman posla, vec nacina na koji ga koristi. Citat: Pametan covek se na greskama uci, one mu sluze kao sredstvo za napredak, a budala se njima ponosi i namerno ih pravi. [/quote] Pametan covek ostaje pametan, budala ostaje budala. Nekoga u skoli nisu naterali da nauci pravopis, a sad se nadje pametan covek da ispravlja iste, onako, pred svima. To Bralu, mozda, odgovara - zadovoljava sujetu. Po mom misljenju, to je mlacenje prazne slame. Ako neko zeli da zna pravopis, nece ga nista spreciti. A isto tako, tesko ces nekoga naterati da ga nauci, ako on ne zeli, pa ne vidim bash svrhu Brackovog delanja. Citat: Da ne bi bilo kako sam se svrstao na jednu stranu, ipak mislim da nije bilo pametno da Bracko ispravlja necije pravopisne greske van teme koja je za to odredjena. [/quote] Ne vidim kakva je ovo potpuna podrska Bracku!? Citat: Stoga mislim da je uputnije da se otvori tema "Ceste pravopisne greske" na forumu i da se tu ukljuce pametni ljudi (poput Bracka) koji imaju vremena i volje da nam ukazu na propuste. Molio bih, kao moderator, radi podizanja opstekulturnog nivoa na ovom forumu, da Bracko pokrene i da vodi jednu takvu temu, na kojoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama koje nam se svima provlace. Licno sam zainteresovan da ucestvujem u takvoj temi, a nadam se da je i sa ostalim slucaj. [/quote] E, to je vec sasvim druga prica - kad postoji tema za pravopisne greske. Na njoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama... I ja cu se ukljuciti [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Sa druge strane, cinjenica da je Bracko ispravio necije gramaticke greske tokom diskusije ne treba da bude inicijalna kapisla za beslovesno brbljanje sa ciljem omalovazavanja necijeg intelektualnog potencijala angazovanog na ovom forumu. [/quote] To nije omalovazavanje njegovog intelektualnog potencijala, taman posla, vec nacina na koji ga koristi. Citat: Pametan covek se na greskama uci, one mu sluze kao sredstvo za napredak, a budala se njima ponosi i namerno ih pravi. [/quote] Pametan covek ostaje pametan, budala ostaje budala. Nekoga u skoli nisu naterali da nauci pravopis, a sad se nadje pametan covek da ispravlja iste, onako, pred svima. To Bralu, mozda, odgovara - zadovoljava sujetu. Po mom misljenju, to je mlacenje prazne slame. Ako neko zeli da zna pravopis, nece ga nista spreciti. A isto tako, tesko ces nekoga naterati da ga nauci, ako on ne zeli, pa ne vidim bash svrhu Brackovog delanja. Citat: Da ne bi bilo kako sam se svrstao na jednu stranu, ipak mislim da nije bilo pametno da Bracko ispravlja necije pravopisne greske van teme koja je za to odredjena. [/quote] Ne vidim kakva je ovo potpuna podrska Bracku!? Citat: Stoga mislim da je uputnije da se otvori tema "Ceste pravopisne greske" na forumu i da se tu ukljuce pametni ljudi (poput Bracka) koji imaju vremena i volje da nam ukazu na propuste. Molio bih, kao moderator, radi podizanja opstekulturnog nivoa na ovom forumu, da Bracko pokrene i da vodi jednu takvu temu, na kojoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama koje nam se svima provlace. Licno sam zainteresovan da ucestvujem u takvoj temi, a nadam se da je i sa ostalim slucaj. [/quote] E, to je vec sasvim druga prica - kad postoji tema za pravopisne greske. Na njoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama... I ja cu se ukljuciti [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Pametan covek se na greskama uci, one mu sluze kao sredstvo za napredak, a budala se njima ponosi i namerno ih pravi. [/quote] Pametan covek ostaje pametan, budala ostaje budala. Nekoga u skoli nisu naterali da nauci pravopis, a sad se nadje pametan covek da ispravlja iste, onako, pred svima. To Bralu, mozda, odgovara - zadovoljava sujetu. Po mom misljenju, to je mlacenje prazne slame. Ako neko zeli da zna pravopis, nece ga nista spreciti. A isto tako, tesko ces nekoga naterati da ga nauci, ako on ne zeli, pa ne vidim bash svrhu Brackovog delanja. Citat: Da ne bi bilo kako sam se svrstao na jednu stranu, ipak mislim da nije bilo pametno da Bracko ispravlja necije pravopisne greske van teme koja je za to odredjena. [/quote] Ne vidim kakva je ovo potpuna podrska Bracku!? Citat: Stoga mislim da je uputnije da se otvori tema "Ceste pravopisne greske" na forumu i da se tu ukljuce pametni ljudi (poput Bracka) koji imaju vremena i volje da nam ukazu na propuste. Molio bih, kao moderator, radi podizanja opstekulturnog nivoa na ovom forumu, da Bracko pokrene i da vodi jednu takvu temu, na kojoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama koje nam se svima provlace. Licno sam zainteresovan da ucestvujem u takvoj temi, a nadam se da je i sa ostalim slucaj. [/quote] E, to je vec sasvim druga prica - kad postoji tema za pravopisne greske. Na njoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama... I ja cu se ukljuciti [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Da ne bi bilo kako sam se svrstao na jednu stranu, ipak mislim da nije bilo pametno da Bracko ispravlja necije pravopisne greske van teme koja je za to odredjena. [/quote] Ne vidim kakva je ovo potpuna podrska Bracku!? Citat: Stoga mislim da je uputnije da se otvori tema "Ceste pravopisne greske" na forumu i da se tu ukljuce pametni ljudi (poput Bracka) koji imaju vremena i volje da nam ukazu na propuste. Molio bih, kao moderator, radi podizanja opstekulturnog nivoa na ovom forumu, da Bracko pokrene i da vodi jednu takvu temu, na kojoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama koje nam se svima provlace. Licno sam zainteresovan da ucestvujem u takvoj temi, a nadam se da je i sa ostalim slucaj. [/quote] E, to je vec sasvim druga prica - kad postoji tema za pravopisne greske. Na njoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama... I ja cu se ukljuciti [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Stoga mislim da je uputnije da se otvori tema "Ceste pravopisne greske" na forumu i da se tu ukljuce pametni ljudi (poput Bracka) koji imaju vremena i volje da nam ukazu na propuste. Molio bih, kao moderator, radi podizanja opstekulturnog nivoa na ovom forumu, da Bracko pokrene i da vodi jednu takvu temu, na kojoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama koje nam se svima provlace. Licno sam zainteresovan da ucestvujem u takvoj temi, a nadam se da je i sa ostalim slucaj. [/quote] E, to je vec sasvim druga prica - kad postoji tema za pravopisne greske. Na njoj cemo pisati o cestim pravopisnim greskama... I ja cu se ukljuciti [/quote]