Dana 2007-11-15 12:16, Coachenko je napisao: Citat:Dana 2007-11-14 22:34, Humanbeing je napisao: Nemoj tako sa Nikadelom,on je gimnasticar(vidi avatar )! [/quote] Citat: Head, 17.09.2007. u 17:20: U temi vicevi, nalazilo se pregrsht viceva o Isusu, svi su obrisani iako nisu bili pogrdni za Isusa. Zashto? Zato shto se pominje On. E tako i ti nemash pravo da piskarash svashta o Allahu i Muhamedu. Za postove ne znam ali topik sam ti ja izbrisao, i shta cemo sad?![/quote] I, sta cemo sad? Gde je pravdoljubiva moderatorska intervencija? [/quote] I dalje stojim iza toga da Pishtolj nije nishta pogrdno rekao. Pogledaj film "Dva sata kvalitetnog show programa", nasha stara komedija. Veruj mi da cesh znati o chemu se radi a i garantujem da cesh se nasmejati, a ako ne, tuzi reditelja zbog bogohuljenja. PozZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2007-11-14 22:34, Humanbeing je napisao: Nemoj tako sa Nikadelom,on je gimnasticar(vidi avatar )! [/quote] Citat: Head, 17.09.2007. u 17:20: U temi vicevi, nalazilo se pregrsht viceva o Isusu, svi su obrisani iako nisu bili pogrdni za Isusa. Zashto? Zato shto se pominje On. E tako i ti nemash pravo da piskarash svashta o Allahu i Muhamedu. Za postove ne znam ali topik sam ti ja izbrisao, i shta cemo sad?![/quote] I, sta cemo sad? Gde je pravdoljubiva moderatorska intervencija? [/quote] I dalje stojim iza toga da Pishtolj nije nishta pogrdno rekao. Pogledaj film "Dva sata kvalitetnog show programa", nasha stara komedija. Veruj mi da cesh znati o chemu se radi a i garantujem da cesh se nasmejati, a ako ne, tuzi reditelja zbog bogohuljenja. PozZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Head, 17.09.2007. u 17:20: U temi vicevi, nalazilo se pregrsht viceva o Isusu, svi su obrisani iako nisu bili pogrdni za Isusa. Zashto? Zato shto se pominje On. E tako i ti nemash pravo da piskarash svashta o Allahu i Muhamedu. Za postove ne znam ali topik sam ti ja izbrisao, i shta cemo sad?![/quote] I, sta cemo sad? Gde je pravdoljubiva moderatorska intervencija? [/quote] I dalje stojim iza toga da Pishtolj nije nishta pogrdno rekao. Pogledaj film "Dva sata kvalitetnog show programa", nasha stara komedija. Veruj mi da cesh znati o chemu se radi a i garantujem da cesh se nasmejati, a ako ne, tuzi reditelja zbog bogohuljenja. PozZ [/quote]