ovu sam temu postavio samo da vidim reakcije[/quote] Jesmo li mozda trebali da se odusevimo Citat:bez namere da provociram[/quote] Pa ovo je cista provokacija...i sam si rekao da te interesuju nase reakcije! Nadji preko cika Googla definiciju provokacije pa uporedi. Citat:a time sto sam rekao da je Prijepolje vece i razvijenije,mislim da vas nisam uvrijedio jer nisam rekao nista neistinito!!![/quote] jesi ¤ Coca Cola Ali dobro...sve ti je oprosteno, vidim ja da se tebi svidja Varos...da l' zbog Varosanki ili zbog neceg drugog ne znam ni sam [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
bez namere da provociram[/quote] Pa ovo je cista provokacija...i sam si rekao da te interesuju nase reakcije! Nadji preko cika Googla definiciju provokacije pa uporedi. Citat:a time sto sam rekao da je Prijepolje vece i razvijenije,mislim da vas nisam uvrijedio jer nisam rekao nista neistinito!!![/quote] jesi ¤ Coca Cola Ali dobro...sve ti je oprosteno, vidim ja da se tebi svidja Varos...da l' zbog Varosanki ili zbog neceg drugog ne znam ni sam [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
a time sto sam rekao da je Prijepolje vece i razvijenije,mislim da vas nisam uvrijedio jer nisam rekao nista neistinito!!![/quote] jesi ¤ Coca Cola Ali dobro...sve ti je oprosteno, vidim ja da se tebi svidja Varos...da l' zbog Varosanki ili zbog neceg drugog ne znam ni sam [/quote]