Za Nikadela: Znas li ti ljubicice 2 da sam sa Bajnobastanima (Srbima. Hriscanima) proveo uzastopno tri leta zajedno i da nikad nisam osetio nista neprijatno, a bio sam sa njima na Rajcu, Rastistu, Mitrovcu, u gradu vise od 150 dana zajedno? mora da nisi ni ti iz BB, vec iz neke pecine! i kod vas poceo Ponedeljak da bude svaki dan? [/quote] Ne,ja imam kucu.Vi ste vehabije koje zivite po pecinama i vukojeb!nama.Sta da vam covek radi... Citat: E,ti mom ocu mozhesh samo da se sagnesh jer je x puta weci chowek nego ti i mentalno a i fizichki [/quote] E prica se nadaleko o njegovoj dobroti...Svi jedva cekaju da dodje u NV da mu "zahvale" za dobrotu... Citat: ....sinak,iskreno,ti Srbina wideo nisi,a ne neshto drugo... [/quote] A ti jesi?Ko su Srbi? Da li se oni druze sa ljudima koji su ih porobljavali 500 godina? **ružna reč!**,zbog njih smo unazadjeni milion godina!A ti im se i dalje ulizuj i ljubi ih u cmar,ko te je*e. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
E,ti mom ocu mozhesh samo da se sagnesh jer je x puta weci chowek nego ti i mentalno a i fizichki [/quote] E prica se nadaleko o njegovoj dobroti...Svi jedva cekaju da dodje u NV da mu "zahvale" za dobrotu... Citat: ....sinak,iskreno,ti Srbina wideo nisi,a ne neshto drugo... [/quote] A ti jesi?Ko su Srbi? Da li se oni druze sa ljudima koji su ih porobljavali 500 godina? **ružna reč!**,zbog njih smo unazadjeni milion godina!A ti im se i dalje ulizuj i ljubi ih u cmar,ko te je*e. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
....sinak,iskreno,ti Srbina wideo nisi,a ne neshto drugo... [/quote] A ti jesi?Ko su Srbi? Da li se oni druze sa ljudima koji su ih porobljavali 500 godina? **ružna reč!**,zbog njih smo unazadjeni milion godina!A ti im se i dalje ulizuj i ljubi ih u cmar,ko te je*e. [/quote]