Rođen je 15. februara 1952. u Kragujevcu. [b]Po zanimanju je gradjevinski tehnicar (znaci nema ni vishu)![/b] U Kragujevcu je studirao na Pravnom fakultetu, ali je školovanje prekinuo i zaposlio se. Karijeru je započeo u Građevinskom preduzeću "Žegrap". Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio je u Majdanpeku, Priboju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše Jugoslavije. U firmi "22. decembar" bio je šef investicija 12 godina, a dve godine i tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu.[/quote] I tako covek bez skole vec dva puta zamalo (nadam se) postaje predsednik Srbije. Bio je shef investicija 12 godina, obezbedio je ja mislim i svoje unuche... Menjao je radna mesta (i to kakva) kao carape. I evo dokle je dogurao. Vala i ovi radikali...pored toliko intelektualaca forsiraju ovog tehnicara... No dobro... Citat:Iako je Vojislav Šešelj u svom testamentu, kako je rekao, zakleo radikale da nikada, ni pod kojim uslovima i ni po koju cenu, ne sklapaju savez sa "izdajnicima Borisom Tadićem i Vojislavom Koštunicom", njegov zamenik Tomislav Nikolić je to prekršio, jer je, da bi bio izabran za predsednika parlamenta, ostvario saradnju sa DSS-om. Za novog predsednika Skupštine Srbije haški optuženik Vojislav Šešelj je najveći intelektualac koga je ikada upoznao. On mu je savetovao koje knjige da čita kako bi postao uspešan političar.[/quote] Da, on je tako citajuci knjige postao uspesan politicar. Pa Vojo sta si mu savetovao da cita..."Alisu u zemlji cuda", "Pepeljugu"...ili sta vec... Citat:I političku logiku preuzeo je od svog idejnog vođe, pa je postao poznat po kontroverznim izjavama o svojim političkim protivnicima. "Ako neko vidi Zorana Đinćića, recite mu i da je Tito pre smrti imao problem sa nogom", rekao je Nikolić svojevremeno na stranačkom skupu (jadno, zar ne).[/quote] Ovo je bilo nisko...secam se ove izjave, nemam reci. JAD! Citat:U decembru 2003. u Utisku nedelje ponovio je svoj stav o ubistvu Slavka Ćuruvije: "Nije mi žao što je ubijen, šta sad?"[/quote] Pa sad nista Citat:Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića: Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša? Nikolić: Potpuno. Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite? Nikolić: Zašto?[/quote] Olja je kraljica... Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript. Ova stranica generisana je za 0.015 sekundi. ©2002—2005 Nova Varoš Online Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.
Iako je Vojislav Šešelj u svom testamentu, kako je rekao, zakleo radikale da nikada, ni pod kojim uslovima i ni po koju cenu, ne sklapaju savez sa "izdajnicima Borisom Tadićem i Vojislavom Koštunicom", njegov zamenik Tomislav Nikolić je to prekršio, jer je, da bi bio izabran za predsednika parlamenta, ostvario saradnju sa DSS-om. Za novog predsednika Skupštine Srbije haški optuženik Vojislav Šešelj je najveći intelektualac koga je ikada upoznao. On mu je savetovao koje knjige da čita kako bi postao uspešan političar.[/quote] Da, on je tako citajuci knjige postao uspesan politicar. Pa Vojo sta si mu savetovao da cita..."Alisu u zemlji cuda", "Pepeljugu"...ili sta vec... Citat:I političku logiku preuzeo je od svog idejnog vođe, pa je postao poznat po kontroverznim izjavama o svojim političkim protivnicima. "Ako neko vidi Zorana Đinćića, recite mu i da je Tito pre smrti imao problem sa nogom", rekao je Nikolić svojevremeno na stranačkom skupu (jadno, zar ne).[/quote] Ovo je bilo nisko...secam se ove izjave, nemam reci. JAD! Citat:U decembru 2003. u Utisku nedelje ponovio je svoj stav o ubistvu Slavka Ćuruvije: "Nije mi žao što je ubijen, šta sad?"[/quote] Pa sad nista Citat:Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića: Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša? Nikolić: Potpuno. Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite? Nikolić: Zašto?[/quote] Olja je kraljica... Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
I političku logiku preuzeo je od svog idejnog vođe, pa je postao poznat po kontroverznim izjavama o svojim političkim protivnicima. "Ako neko vidi Zorana Đinćića, recite mu i da je Tito pre smrti imao problem sa nogom", rekao je Nikolić svojevremeno na stranačkom skupu (jadno, zar ne).[/quote] Ovo je bilo nisko...secam se ove izjave, nemam reci. JAD! Citat:U decembru 2003. u Utisku nedelje ponovio je svoj stav o ubistvu Slavka Ćuruvije: "Nije mi žao što je ubijen, šta sad?"[/quote] Pa sad nista Citat:Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića: Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša? Nikolić: Potpuno. Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite? Nikolić: Zašto?[/quote] Olja je kraljica... Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
U decembru 2003. u Utisku nedelje ponovio je svoj stav o ubistvu Slavka Ćuruvije: "Nije mi žao što je ubijen, šta sad?"[/quote] Pa sad nista Citat:Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića: Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša? Nikolić: Potpuno. Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite? Nikolić: Zašto?[/quote] Olja je kraljica... Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Ustašom je predsednika Srbije Borisa Tadića: Olja Bećković: Čekajte, Boris Tadić je ustaša? Nikolić: Potpuno. Olja Bećković: I ne osećate se glupo kad to izgovorite? Nikolić: Zašto?[/quote] Olja je kraljica... Citat:Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Ostala je upamćena njegova izjava povodom izbora Vuka Draškovića za šefa diplomatije, kao jedna od najnevaspitanijih: "E, ovakvo **ružna reč** ste vi izabrali za ministra", a obraćao se i rečima "Sram te bilo, džukelo jedna."[/quote] Ha, ha...ovde sam poceo i ja da se smejem. Ljudi, post mozda jeste dug, ali procitajte ga bicu vam zahvalan jer sam se dosta trudio oko njega. POZZ [/quote]