tako sto ce da baci karticu u kontejner jer je vec potrosio gratis kredit [/quote] Seljak je na Post Pade-u. Citat: nemoj samo da zakljucas temu joskoji dan dok je aktuelna [/quote] Otvorio sam je sa jednim bitnim razlogom, da vidim kakvi su ljudi ovde. I eto, ti i jos jedan od clanova ste se dokazali da ste potpuni pajseri. Da ne kazem nesto gore. Citat: a izvini, ti nisi moderator na ovoj temi, kako si mogao tako da se isaplish kad si je postavio [/quote] Ko je rekao da sam se u opste ispalio??? [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
nemoj samo da zakljucas temu joskoji dan dok je aktuelna [/quote] Otvorio sam je sa jednim bitnim razlogom, da vidim kakvi su ljudi ovde. I eto, ti i jos jedan od clanova ste se dokazali da ste potpuni pajseri. Da ne kazem nesto gore. Citat: a izvini, ti nisi moderator na ovoj temi, kako si mogao tako da se isaplish kad si je postavio [/quote] Ko je rekao da sam se u opste ispalio??? [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
a izvini, ti nisi moderator na ovoj temi, kako si mogao tako da se isaplish kad si je postavio [/quote] Ko je rekao da sam se u opste ispalio??? [/quote]