Citat: Dana 2008-01-18 03:22, Coachenko je napisao: Nemoj tako, Sabljo, sad ni meni nista nije jasno. Prvo kazes: Citat:[b]Rock pobedjuje[/b] na **ružna reč**st nacin.[/quote] a onda Citat:[b]Poenta je. Metal razvaljuje Rock 'n' Roll[/b][/quote]. Potpuno si kontradiktoran, pojasni malo! Prvo odslusajte pesmu sa linka sto vam poslah. Dolazite do zakljucka da Tenacious D (pravi bend u odnosu na bend kojeg je Satana predstavila) nema blage veze a na kraju svojim smaranjem pobedjuje(Dzek Blek, baca se na stranu mladog Kejdz Gas-a, kako bi mu spasio bulju od munje i onda sta, munja se odbija od gitaru Dzi Bija i pogadja Satanu u Rog-isti mu otkida, na kraju recitovanje baf-a odnosno kletve koja odvlaci Necastivog u ponore Pakla). Scenario je totalno glup Ko moze Satanu da pobedi (ukoliko postoji) sam Smrtnik nema sanse ukoliko nema pomocj nekog od Andjela smaracha(ukoliko takodje postoje) BtW. Nisam napomenuo da je scena iz istoimenog filma Tenacious D - Pick of Destiny. Imas Google Coa pa pretrazi, saznaj malo vise o tome. A ti Relja, nemoj da lozis co'eka:) Potpisasmo primirije krvlju. Elem, zbunio me je Tanasko [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-01-18 03:22, Coachenko je napisao: Nemoj tako, Sabljo, sad ni meni nista nije jasno. Prvo kazes: Citat:[b]Rock pobedjuje[/b] na **ružna reč**st nacin.[/quote] a onda Citat:[b]Poenta je. Metal razvaljuje Rock 'n' Roll[/b][/quote]. Potpuno si kontradiktoran, pojasni malo! Prvo odslusajte pesmu sa linka sto vam poslah. Dolazite do zakljucka da Tenacious D (pravi bend u odnosu na bend kojeg je Satana predstavila) nema blage veze a na kraju svojim smaranjem pobedjuje(Dzek Blek, baca se na stranu mladog Kejdz Gas-a, kako bi mu spasio bulju od munje i onda sta, munja se odbija od gitaru Dzi Bija i pogadja Satanu u Rog-isti mu otkida, na kraju recitovanje baf-a odnosno kletve koja odvlaci Necastivog u ponore Pakla). Scenario je totalno glup Ko moze Satanu da pobedi (ukoliko postoji) sam Smrtnik nema sanse ukoliko nema pomocj nekog od Andjela smaracha(ukoliko takodje postoje) BtW. Nisam napomenuo da je scena iz istoimenog filma Tenacious D - Pick of Destiny. Imas Google Coa pa pretrazi, saznaj malo vise o tome. A ti Relja, nemoj da lozis co'eka:) Potpisasmo primirije krvlju. Elem, zbunio me je Tanasko [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
[b]Rock pobedjuje[/b] na **ružna reč**st nacin.[/quote] a onda Citat:[b]Poenta je. Metal razvaljuje Rock 'n' Roll[/b][/quote]. Potpuno si kontradiktoran, pojasni malo! Prvo odslusajte pesmu sa linka sto vam poslah. Dolazite do zakljucka da Tenacious D (pravi bend u odnosu na bend kojeg je Satana predstavila) nema blage veze a na kraju svojim smaranjem pobedjuje(Dzek Blek, baca se na stranu mladog Kejdz Gas-a, kako bi mu spasio bulju od munje i onda sta, munja se odbija od gitaru Dzi Bija i pogadja Satanu u Rog-isti mu otkida, na kraju recitovanje baf-a odnosno kletve koja odvlaci Necastivog u ponore Pakla). Scenario je totalno glup Ko moze Satanu da pobedi (ukoliko postoji) sam Smrtnik nema sanse ukoliko nema pomocj nekog od Andjela smaracha(ukoliko takodje postoje) BtW. Nisam napomenuo da je scena iz istoimenog filma Tenacious D - Pick of Destiny. Imas Google Coa pa pretrazi, saznaj malo vise o tome. A ti Relja, nemoj da lozis co'eka:) Potpisasmo primirije krvlju. Elem, zbunio me je Tanasko [/quote]
[b]Poenta je. Metal razvaljuje Rock 'n' Roll[/b][/quote]. Potpuno si kontradiktoran, pojasni malo!