Dana 2008-01-28 01:24, uzichanka je napisao: Citat: Dana 2008-01-27 23:42, tufik je napisao: Citat: Dana 2008-01-27 18:14, uzichanka je napisao: izgleda mi da ti ne znas sta znaci koji znak interpukcije..... zalosno zaista [/quote] Zapitas li kad sebe zasto uvek ogledalo puca kad stanes ispred njega?Sigurno je od lepote? [/quote] a ti kao znas koliko sam ja lepa pa tako pricas,a?Dete idi kuci i obrisi dupe,nemoj ovde da kakis!Mnogo smrdis. [/quote] A ti bi mogla da zatvoris malo ta usta jer toliko smrdi ko da ti je neko umro u njima. [ Poruku promenio Head dana 28-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-01-27 23:42, tufik je napisao: Citat: Dana 2008-01-27 18:14, uzichanka je napisao: izgleda mi da ti ne znas sta znaci koji znak interpukcije..... zalosno zaista [/quote] Zapitas li kad sebe zasto uvek ogledalo puca kad stanes ispred njega?Sigurno je od lepote? [/quote] a ti kao znas koliko sam ja lepa pa tako pricas,a?Dete idi kuci i obrisi dupe,nemoj ovde da kakis!Mnogo smrdis. [/quote] A ti bi mogla da zatvoris malo ta usta jer toliko smrdi ko da ti je neko umro u njima. [ Poruku promenio Head dana 28-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Dana 2008-01-27 18:14, uzichanka je napisao: izgleda mi da ti ne znas sta znaci koji znak interpukcije..... zalosno zaista [/quote] Zapitas li kad sebe zasto uvek ogledalo puca kad stanes ispred njega?Sigurno je od lepote? [/quote] a ti kao znas koliko sam ja lepa pa tako pricas,a?Dete idi kuci i obrisi dupe,nemoj ovde da kakis!Mnogo smrdis. [/quote] A ti bi mogla da zatvoris malo ta usta jer toliko smrdi ko da ti je neko umro u njima. [ Poruku promenio Head dana 28-01-2008 ] [/quote]