Dana 2008-01-28 14:11, Johnny_taraba_9 je napisao: Citat: dana 2008-01-28 14:04, maki22 je napisao: Citat: dana 2008-01-28 01:28, uzichanka je napisao: Citat: dana 2008-01-27 18:17, maki22 je napisao: a meni izgleda da ti mnogo kenjas.....pitala si nas.....a ja sam ti odgovorila.....izvini neko je morao da ti kaze istinu u oci [/quote] a ti si ta cura koja ne zna sta je akcenat,a sta naglasak,zar ne?i to isto,bolje se zabavi sviojim malim sisama,nego mojim komentarima,jer ti se odmah vidi da vuces ooogrooman kompleks.mada donekle te i razumem,u kakvom okruzenju zivis,dobro si i takva kakva si! [/quote] pa posto vidim da spremas prijemni iz knjizevnosti valjda bi trebala da znas da se za naglasak moze reci akcenat......ali dobro...ti si glupa pa ne znas.a sto se tice kompleksa tebe kad cujem svi moji odmah nestanu......a sto se tice moje sredine gde zivim......nemoj devojko vise da kenjas majke ti.....ti bas kao da zivis u njujorku a ne u posranoj rupetini od uzica iz koje verujem nosinu svoju nisi pomolila....hajde(sa izrazajno h)sad ish.....sto rece aki [/quote] @faraon jesam ajmo da sjebemo i ovu stranicu . ja sam poceo a vi nastavite. citirajte dunjin post sa predhodne strane jer ima najvise plavetnila joj sto mi je dobar post obuhvatio sam celu stranicu! ako mi ne verujete, pogledajte @ Head Molim te pokusaj da ispravis ovaj post i ove masne quote-ove. Ako ti uspe imas 200 dinara od mene. Ako ne nikom nista [/quote] _________________ bad boy [ Poruku promenio Head dana 30-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
dana 2008-01-28 14:04, maki22 je napisao: Citat: dana 2008-01-28 01:28, uzichanka je napisao: Citat: dana 2008-01-27 18:17, maki22 je napisao: a meni izgleda da ti mnogo kenjas.....pitala si nas.....a ja sam ti odgovorila.....izvini neko je morao da ti kaze istinu u oci [/quote] a ti si ta cura koja ne zna sta je akcenat,a sta naglasak,zar ne?i to isto,bolje se zabavi sviojim malim sisama,nego mojim komentarima,jer ti se odmah vidi da vuces ooogrooman kompleks.mada donekle te i razumem,u kakvom okruzenju zivis,dobro si i takva kakva si! [/quote] pa posto vidim da spremas prijemni iz knjizevnosti valjda bi trebala da znas da se za naglasak moze reci akcenat......ali dobro...ti si glupa pa ne znas.a sto se tice kompleksa tebe kad cujem svi moji odmah nestanu......a sto se tice moje sredine gde zivim......nemoj devojko vise da kenjas majke ti.....ti bas kao da zivis u njujorku a ne u posranoj rupetini od uzica iz koje verujem nosinu svoju nisi pomolila....hajde(sa izrazajno h)sad ish.....sto rece aki [/quote] @faraon jesam ajmo da sjebemo i ovu stranicu . ja sam poceo a vi nastavite. citirajte dunjin post sa predhodne strane jer ima najvise plavetnila joj sto mi je dobar post obuhvatio sam celu stranicu! ako mi ne verujete, pogledajte @ Head Molim te pokusaj da ispravis ovaj post i ove masne quote-ove. Ako ti uspe imas 200 dinara od mene. Ako ne nikom nista [/quote] _________________ bad boy [ Poruku promenio Head dana 30-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
dana 2008-01-28 01:28, uzichanka je napisao: Citat: dana 2008-01-27 18:17, maki22 je napisao: a meni izgleda da ti mnogo kenjas.....pitala si nas.....a ja sam ti odgovorila.....izvini neko je morao da ti kaze istinu u oci [/quote] a ti si ta cura koja ne zna sta je akcenat,a sta naglasak,zar ne?i to isto,bolje se zabavi sviojim malim sisama,nego mojim komentarima,jer ti se odmah vidi da vuces ooogrooman kompleks.mada donekle te i razumem,u kakvom okruzenju zivis,dobro si i takva kakva si! [/quote] pa posto vidim da spremas prijemni iz knjizevnosti valjda bi trebala da znas da se za naglasak moze reci akcenat......ali dobro...ti si glupa pa ne znas.a sto se tice kompleksa tebe kad cujem svi moji odmah nestanu......a sto se tice moje sredine gde zivim......nemoj devojko vise da kenjas majke ti.....ti bas kao da zivis u njujorku a ne u posranoj rupetini od uzica iz koje verujem nosinu svoju nisi pomolila....hajde(sa izrazajno h)sad ish.....sto rece aki [/quote] @faraon jesam ajmo da sjebemo i ovu stranicu . ja sam poceo a vi nastavite. citirajte dunjin post sa predhodne strane jer ima najvise plavetnila joj sto mi je dobar post obuhvatio sam celu stranicu! ako mi ne verujete, pogledajte @ Head Molim te pokusaj da ispravis ovaj post i ove masne quote-ove. Ako ti uspe imas 200 dinara od mene. Ako ne nikom nista [/quote] _________________ bad boy [ Poruku promenio Head dana 30-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
dana 2008-01-27 18:17, maki22 je napisao: a meni izgleda da ti mnogo kenjas.....pitala si nas.....a ja sam ti odgovorila.....izvini neko je morao da ti kaze istinu u oci [/quote] a ti si ta cura koja ne zna sta je akcenat,a sta naglasak,zar ne?i to isto,bolje se zabavi sviojim malim sisama,nego mojim komentarima,jer ti se odmah vidi da vuces ooogrooman kompleks.mada donekle te i razumem,u kakvom okruzenju zivis,dobro si i takva kakva si! [/quote] pa posto vidim da spremas prijemni iz knjizevnosti valjda bi trebala da znas da se za naglasak moze reci akcenat......ali dobro...ti si glupa pa ne znas.a sto se tice kompleksa tebe kad cujem svi moji odmah nestanu......a sto se tice moje sredine gde zivim......nemoj devojko vise da kenjas majke ti.....ti bas kao da zivis u njujorku a ne u posranoj rupetini od uzica iz koje verujem nosinu svoju nisi pomolila....hajde(sa izrazajno h)sad ish.....sto rece aki [/quote] @faraon jesam ajmo da sjebemo i ovu stranicu . ja sam poceo a vi nastavite. citirajte dunjin post sa predhodne strane jer ima najvise plavetnila joj sto mi je dobar post obuhvatio sam celu stranicu! ako mi ne verujete, pogledajte @ Head Molim te pokusaj da ispravis ovaj post i ove masne quote-ove. Ako ti uspe imas 200 dinara od mene. Ako ne nikom nista [/quote] _________________ bad boy [ Poruku promenio Head dana 30-01-2008 ] [/quote]