Osvetnik: Ја ипак мислим супротно од тебе. Можда би помислио другачије да си се потрудио да ми аргументујеш твој став. [b] А то да је Николић (тачније Шешељ) рекао да је и незнам ко гељао пред смрт мени није аргумет да га је Шешељ убио[/b]. Имали су прилику да у Сабљи похапсе толике људе а ни један радикал није био ухапшен ал су зато ухапшени и осуђени они код којих је Чедица одлазио у Шилерову да се башкари и да узима паре.[/quote] Nemam je nikakav argument da je Seselj ubio Djindjica, niti mislim da je on to uradio. Tokom vanrednog stanja posle Zoranove smrti pohapseno je mnogo ljudi za koje niko ne moze da tvrdi da li su bili tadasnji DOS-ovci ( ili Dosmanlije kako ih je zvao Seselj ) ili opozicija. Ja bih rekao da su oni bili ti koji su zeleli da sve vaznije institucije drze u svojim rukama (dakle ni jedno ni drugo,njih nije zanimala politika vec samo interesi) , na nasu zalost Dr Zoran Djindjic im to nije dozvolio i znamo kako je zavrsio. Ceda je cesto posecivao Silerovu, to nije tajna. Ali mislim da mi ne znamo sustinu. Ko zna? Mozda je bio u dilu sa njima (kako ti mislis), sa druge strane mozda im se on na taj nacin suprotstavljao. Bio je blizak pokojnom premijeru i ko zna sta su planirala njih dvojica, mozemo samo da nagadjamo. Citat:Generalni sekretar SRS-a [b]Aleksandar Vučić[/b], gostujući u utorak uveče u emisiji „Upitnik" na RTS-u, rekao je da je profesorka nemačkog jezika u XII beogradskoj gimnaziji Miroslava Jovanović šikanirala učenike koji su rekli da podržavaju SRS. Vučić je zatražio od nadležnih organa da istraže ovaj slučaj i kazne profesorku.[/quote] Citat:Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao šalu sa njom. Mnogi su se javili da su radikali samo da bi je iznervirali, jer ne vole njen predmet. Tek kad smo danas došli u školu, saznali smo da je to bilo na televiziji - rekao nam je jedan od učenika. [/quote] Veruj mi da cu pre poverovati jednom od ucenika nego Vucicu [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 30-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Generalni sekretar SRS-a [b]Aleksandar Vučić[/b], gostujući u utorak uveče u emisiji „Upitnik" na RTS-u, rekao je da je profesorka nemačkog jezika u XII beogradskoj gimnaziji Miroslava Jovanović šikanirala učenike koji su rekli da podržavaju SRS. Vučić je zatražio od nadležnih organa da istraže ovaj slučaj i kazne profesorku.[/quote] Citat:Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao šalu sa njom. Mnogi su se javili da su radikali samo da bi je iznervirali, jer ne vole njen predmet. Tek kad smo danas došli u školu, saznali smo da je to bilo na televiziji - rekao nam je jedan od učenika. [/quote] Veruj mi da cu pre poverovati jednom od ucenika nego Vucicu [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 30-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao šalu sa njom. Mnogi su se javili da su radikali samo da bi je iznervirali, jer ne vole njen predmet. Tek kad smo danas došli u školu, saznali smo da je to bilo na televiziji - rekao nam je jedan od učenika. [/quote] Veruj mi da cu pre poverovati jednom od ucenika nego Vucicu [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 30-01-2008 ] [/quote]