Osvetnik: И на све ове моје постове ти си написао да верујеш више ученику него Вучићу а ни сам ученик није рекао нешто супротно Вучићевој тврдњи.[/quote] Kako nije rekao nista suprotno... Citat:Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić rekao je da je profesorka nemačkog jezika [b]šikanirala[/b] učenike koji su rekli da podržavaju SRS.[/quote] ako ovo Vuciceva izjava nije suprotna od ove Citat:Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao [b]šalu[/b] sa njom.[/quote] onda ne znam sta je Dakle, ucenici posle casa nisu bili uplaseni (niti sikanirani), oni su jednostavno napravili salu sa profesorkom koja je ocito bila uspesna i brzo je odjeknula kroz citavu skolu. Medjutim, jedini problem u ovoj prici je taj sto je ona dospela do radikala koji su procenili da bi im ovaj dogadjaj mogao doneti koji dragoceni glas i od svega su napravili opstu zbrku. To je po meni ocit primer vodjenja prljave kampanje. Citat:Osvetnik: Опет ми ниси одговорио какве везе имају Шешељ и Николић са обрисом убијеног човека на улици?[/quote] Mislim da se nismo razumeli. Oni verovatno nemaju nikakve veze sa tim obrisom ali nije u redu da Toma na taj nacin proziva protivkandida. Postoji mnogo efektnijih nacina...pardon, sjebo sam se...za njegovu ciljnu grupu upravo je ovaj nacin najefektniji ! U svakom slucaju, posle ovih izbora nam nece svanuti. Iskombinovacu Omcin i Lamuertov post. Citat:e sad je cim od dva zla izabrati manje ako je uopste i jedan manje zlo[/quote] Citat: Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript. Ova stranica generisana je za 0.013 sekundi. ©2002—2005 Nova Varoš Online Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.
Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić rekao je da je profesorka nemačkog jezika [b]šikanirala[/b] učenike koji su rekli da podržavaju SRS.[/quote] ako ovo Vuciceva izjava nije suprotna od ove Citat:Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao [b]šalu[/b] sa njom.[/quote] onda ne znam sta je Dakle, ucenici posle casa nisu bili uplaseni (niti sikanirani), oni su jednostavno napravili salu sa profesorkom koja je ocito bila uspesna i brzo je odjeknula kroz citavu skolu. Medjutim, jedini problem u ovoj prici je taj sto je ona dospela do radikala koji su procenili da bi im ovaj dogadjaj mogao doneti koji dragoceni glas i od svega su napravili opstu zbrku. To je po meni ocit primer vodjenja prljave kampanje. Citat:Osvetnik: Опет ми ниси одговорио какве везе имају Шешељ и Николић са обрисом убијеног човека на улици?[/quote] Mislim da se nismo razumeli. Oni verovatno nemaju nikakve veze sa tim obrisom ali nije u redu da Toma na taj nacin proziva protivkandida. Postoji mnogo efektnijih nacina...pardon, sjebo sam se...za njegovu ciljnu grupu upravo je ovaj nacin najefektniji ! U svakom slucaju, posle ovih izbora nam nece svanuti. Iskombinovacu Omcin i Lamuertov post. Citat:e sad je cim od dva zla izabrati manje ako je uopste i jedan manje zlo[/quote] Citat: Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Čuo smo od drugova šta se događalo na časovima nemačkog, ali oni nisu bili uplašeni, već su to predstavili kao [b]šalu[/b] sa njom.[/quote] onda ne znam sta je Dakle, ucenici posle casa nisu bili uplaseni (niti sikanirani), oni su jednostavno napravili salu sa profesorkom koja je ocito bila uspesna i brzo je odjeknula kroz citavu skolu. Medjutim, jedini problem u ovoj prici je taj sto je ona dospela do radikala koji su procenili da bi im ovaj dogadjaj mogao doneti koji dragoceni glas i od svega su napravili opstu zbrku. To je po meni ocit primer vodjenja prljave kampanje. Citat:Osvetnik: Опет ми ниси одговорио какве везе имају Шешељ и Николић са обрисом убијеног човека на улици?[/quote] Mislim da se nismo razumeli. Oni verovatno nemaju nikakve veze sa tim obrisom ali nije u redu da Toma na taj nacin proziva protivkandida. Postoji mnogo efektnijih nacina...pardon, sjebo sam se...za njegovu ciljnu grupu upravo je ovaj nacin najefektniji ! U svakom slucaju, posle ovih izbora nam nece svanuti. Iskombinovacu Omcin i Lamuertov post. Citat:e sad je cim od dva zla izabrati manje ako je uopste i jedan manje zlo[/quote] Citat: Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Osvetnik: Опет ми ниси одговорио какве везе имају Шешељ и Николић са обрисом убијеног човека на улици?[/quote] Mislim da se nismo razumeli. Oni verovatno nemaju nikakve veze sa tim obrisom ali nije u redu da Toma na taj nacin proziva protivkandida. Postoji mnogo efektnijih nacina...pardon, sjebo sam se...za njegovu ciljnu grupu upravo je ovaj nacin najefektniji ! U svakom slucaju, posle ovih izbora nam nece svanuti. Iskombinovacu Omcin i Lamuertov post. Citat:e sad je cim od dva zla izabrati manje ako je uopste i jedan manje zlo[/quote] Citat: Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
e sad je cim od dva zla izabrati manje ako je uopste i jedan manje zlo[/quote] Citat: Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Jadna je zemlja u kojoj, uopste, moze da postoji ovakva dilema.[/quote] Osvetnice, ne vredi ni meni ni tebi nista ova diskusija kada smo jadni...jadni smo jer smo prinudjeni da biram izmedju dva zla [/quote]