Dana 2008-01-30 23:59, uzichanka je napisao: Citat: dana 2008-01-30 23:33, tufik je napisao: Citat: dana 2008-01-30 23:13, uzichanka je napisao: momak ti znas sta valja,ali nemoj se tako,nasa uzicka rasa ti je omrzena od strane ovog foruma [/quote] ej smoru moze pitanje jedno?poznajes li milana martinovica?uci medicinsku chetvrta godina [/quote] znam mitru odlicno,bas sam bliska sa njim,sta je on tebi?ja mogu biti sve osim smor,veruj mi. [/quote] Mora da se znate po travi.... Salim se ali MIX je car....On i ja odrasli na Zebinovcu...Pitaj ga za Suku i reci da sam ga pozraavio... _________________ Kada sam u pravu u pravu sam,a kada pogresim mogao sam da budem u pravu,pa sam ipak uvek u pravu... [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
dana 2008-01-30 23:33, tufik je napisao: Citat: dana 2008-01-30 23:13, uzichanka je napisao: momak ti znas sta valja,ali nemoj se tako,nasa uzicka rasa ti je omrzena od strane ovog foruma [/quote] ej smoru moze pitanje jedno?poznajes li milana martinovica?uci medicinsku chetvrta godina [/quote] znam mitru odlicno,bas sam bliska sa njim,sta je on tebi?ja mogu biti sve osim smor,veruj mi. [/quote] Mora da se znate po travi.... Salim se ali MIX je car....On i ja odrasli na Zebinovcu...Pitaj ga za Suku i reci da sam ga pozraavio... _________________ Kada sam u pravu u pravu sam,a kada pogresim mogao sam da budem u pravu,pa sam ipak uvek u pravu... [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
dana 2008-01-30 23:13, uzichanka je napisao: momak ti znas sta valja,ali nemoj se tako,nasa uzicka rasa ti je omrzena od strane ovog foruma [/quote] ej smoru moze pitanje jedno?poznajes li milana martinovica?uci medicinsku chetvrta godina [/quote] znam mitru odlicno,bas sam bliska sa njim,sta je on tebi?ja mogu biti sve osim smor,veruj mi. [/quote] Mora da se znate po travi.... Salim se ali MIX je car....On i ja odrasli na Zebinovcu...Pitaj ga za Suku i reci da sam ga pozraavio... _________________ Kada sam u pravu u pravu sam,a kada pogresim mogao sam da budem u pravu,pa sam ipak uvek u pravu... [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote]