laMuerte: Dok sam jos studirao u Bg-u i ziveo na Karaburmi, bejahu to poslednji Milosevicevi dani.[/quote] Kao i poslednji dani tvog studiranja u pokusaju... Citat:U svoj onoj euforiji, cujemo da na spratu ima jedan student radikal.[/quote] U nedelju nece biti nijedan, svi odose kuci. Citat:Zdravo“- rekosmo mi, „culi smo da ovde ima jedan student radikal pa smo hteli da se slikamo sa njim ako nije problem“. [b]Covek se malo uplasio, da necemo da ga mlatimo...[/b][/quote] Znaci, bilo je i toga... A [url=http://www.novavaros.com/pages/forum/11/tema/1700]ovde[/url] prodajes pricu o studentima siledzijama u jos uvek truloj Srbiji. Citat:I draga mi je. [i]Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca.[/i] U istoj su kategoriji: “ Egzotika”.[/quote] Slika o kojoj je rec je ova: S desna na levo, laMuerte i magarac. Citat:Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? [b]Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.[/b][/quote] LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. [i]Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama.[/i] Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici... Pozdrav! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
U svoj onoj euforiji, cujemo da na spratu ima jedan student radikal.[/quote] U nedelju nece biti nijedan, svi odose kuci. Citat:Zdravo“- rekosmo mi, „culi smo da ovde ima jedan student radikal pa smo hteli da se slikamo sa njim ako nije problem“. [b]Covek se malo uplasio, da necemo da ga mlatimo...[/b][/quote] Znaci, bilo je i toga... A [url=http://www.novavaros.com/pages/forum/11/tema/1700]ovde[/url] prodajes pricu o studentima siledzijama u jos uvek truloj Srbiji. Citat:I draga mi je. [i]Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca.[/i] U istoj su kategoriji: “ Egzotika”.[/quote] Slika o kojoj je rec je ova: S desna na levo, laMuerte i magarac. Citat:Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? [b]Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.[/b][/quote] LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. [i]Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama.[/i] Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici... Pozdrav! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Zdravo“- rekosmo mi, „culi smo da ovde ima jedan student radikal pa smo hteli da se slikamo sa njim ako nije problem“. [b]Covek se malo uplasio, da necemo da ga mlatimo...[/b][/quote] Znaci, bilo je i toga... A [url=http://www.novavaros.com/pages/forum/11/tema/1700]ovde[/url] prodajes pricu o studentima siledzijama u jos uvek truloj Srbiji. Citat:I draga mi je. [i]Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca.[/i] U istoj su kategoriji: “ Egzotika”.[/quote] Slika o kojoj je rec je ova: S desna na levo, laMuerte i magarac. Citat:Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? [b]Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.[/b][/quote] LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. [i]Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama.[/i] Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici... Pozdrav! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
I draga mi je. [i]Stavio sam je pored one gde sam se kao mali u Sutomoru na plazi slikao pored magarca.[/i] U istoj su kategoriji: “ Egzotika”.[/quote] Slika o kojoj je rec je ova: S desna na levo, laMuerte i magarac. Citat:Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? [b]Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.[/b][/quote] LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. [i]Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama.[/i] Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici... Pozdrav! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Elem, ako bih danas hteo da se slikam u mojoj Varosi, pored svih silnih Nikadela, Dragana, Coachenaka, Pedrova, Osvetnika, nindzi, mindzi i poskoka, ne znam sta bih sa slikom!?! U koju kategoriju sa njom? Da je stavim sa ove dve pa da izvadim magarca ili sta? [b]Nekako mi batalise koncepciju. Skotovi, gadovi, sljam.[/b][/quote] LaMuerte, mnogo si negativan i frustriran lik. Najjajci odbrambeni mehanizam gubitnika je svaljivanje krivice na druge. [i]Stil ti se krajnje srozao. Tvoji postovi pocinju i zavrsavaju se uvredama.[/i] Tvoj zivot se zaustavio petog oktobra 2000, kada si se verovatno poslednji put osetio vaznim i znacajnim jer si bio deo neceg velikog. Pomislio da ce posle toga poteci med i mleko i da ce tvoju ulogu imati ko da ceni. To sto si ti izneveren i sto se nisi relizovao kao licnost, nije razlog da druge krivis i vredjas najpogrdnijim imenima. Morao si poci u pecalbu trbuhom za kruhom i predimenzionirani ego nije mogao lako podneti sudbinu neostvarenog gastarbajtera. Zato smo ti sada krivi ja, Dragane, Osvetnici, Nikadeli, javljaju ti se mindze posto si zagoreo, a becke kurve skupe. Za pocetak izbaci te guje i poskoke iz glave, a onda kreni odande gde si stao pre 8 godina. Sve se da stici... Pozdrav! [/quote]