Dana 2008-01-31 21:27, maki22 je napisao: Citat: Dana 2008-01-31 20:42, uzichanka je napisao: Citat: Dana 2008-01-31 15:49, DraganaJadzic89 je napisao: Pa ljudi vi niste normalni! Delite ljude po tome iz kog je grada!Ako cete bas tako onda su Varosanke najbolje, meni je to u oci reklo vishe ljudi. I sad ne treba niko da se stidi sto nije iz Varosi i da to znaci da nije najbolji. To uopste ne mora da znaci. Svaki grad je prica za sebe i ima i jednih i drugih. Inace, o Uzicankama ne mislim nista posebno, samo to da su nam komsinke. Pozdrav za sve Uzicanke i posebno UZICANE!!! [/quote] hoces da ti pozdravim nekog posebno,ili onako uopsteno si rekla?Jel' poznajes ti Andriju sto zivi u Radojnji? [/quote] Znam ja...znam ja [/quote] znam da se ti lozis na njega,zar ne? [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-01-31 20:42, uzichanka je napisao: Citat: Dana 2008-01-31 15:49, DraganaJadzic89 je napisao: Pa ljudi vi niste normalni! Delite ljude po tome iz kog je grada!Ako cete bas tako onda su Varosanke najbolje, meni je to u oci reklo vishe ljudi. I sad ne treba niko da se stidi sto nije iz Varosi i da to znaci da nije najbolji. To uopste ne mora da znaci. Svaki grad je prica za sebe i ima i jednih i drugih. Inace, o Uzicankama ne mislim nista posebno, samo to da su nam komsinke. Pozdrav za sve Uzicanke i posebno UZICANE!!! [/quote] hoces da ti pozdravim nekog posebno,ili onako uopsteno si rekla?Jel' poznajes ti Andriju sto zivi u Radojnji? [/quote] Znam ja...znam ja [/quote] znam da se ti lozis na njega,zar ne? [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Dana 2008-01-31 15:49, DraganaJadzic89 je napisao: Pa ljudi vi niste normalni! Delite ljude po tome iz kog je grada!Ako cete bas tako onda su Varosanke najbolje, meni je to u oci reklo vishe ljudi. I sad ne treba niko da se stidi sto nije iz Varosi i da to znaci da nije najbolji. To uopste ne mora da znaci. Svaki grad je prica za sebe i ima i jednih i drugih. Inace, o Uzicankama ne mislim nista posebno, samo to da su nam komsinke. Pozdrav za sve Uzicanke i posebno UZICANE!!! [/quote] hoces da ti pozdravim nekog posebno,ili onako uopsteno si rekla?Jel' poznajes ti Andriju sto zivi u Radojnji? [/quote] Znam ja...znam ja [/quote] znam da se ti lozis na njega,zar ne? [ Poruku promenio Head dana 31-01-2008 ] [/quote]