Radikali su ultra desnica...[/quote] Niti su radikali ultra-desnica, niti ti znas sta je to. Citat:Imaju Cetnicke titule. Velicaju Cetnike a pritom nisu za Monarhiju a znamo ko su bili Cetnici(da ne bude zabune za mene veoma casni ljudi)i kome su bili odani do kraja.[/quote] Radiklaske cetnicke titule su obicna propaganda i surogat autenticnog cetnickog pokreta. Zasto nisu i ne treba da budu monarhisti postoje ozbiljni politicki i istorijski argumenti, a delom je to posledica cinjenice da je poistovecivanje sa cetnickom tradicijom samo deklarativne prirode. Citat:Generalni sekretar srs-a je sin zene koja je vedrila i oblacila za vreme komunista i na tudjoj muci je gradila karijeru. Ja bi se usima pokrio da je moja majka takve stvari radila a ne da nekome pricam o postenju.[/quote] Da li uopste ima potrebe komentarisati ovako glup argument? Citat:I tebi je vreme da odrastes, i da pocnes da citas radikalski casopis( velika Srbija) ali brojeve unazad, deset i vise godina da vidis kako sami sebe demantuju pa ce ti biti neke stvari jasnije.[/quote] Sto rece Seselj onom nesrecnom Obersalu, jesi ti stariji od mene dvadeste i kusur godina, ali si daleko od toga da bi mi mogao govoriti sta da citam. Nista ti pogresno nisi rekao kada kazes da su radikali sami sebe mnogo puta demantovali, samo sto od fenomena politicke nedoslednosti u Srbiji niko nije imun. Pogledaj ovaj interviju Zorana Djindjica iz '94. godine. Kada je to bilo profitabilno i on je furao imidz nacionalisticke stranke, zalago se za ideju "svi Srbi u jednoj drzavi", podrzavao radikalnog Babica, gostio se sa Karadzicem... [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Imaju Cetnicke titule. Velicaju Cetnike a pritom nisu za Monarhiju a znamo ko su bili Cetnici(da ne bude zabune za mene veoma casni ljudi)i kome su bili odani do kraja.[/quote] Radiklaske cetnicke titule su obicna propaganda i surogat autenticnog cetnickog pokreta. Zasto nisu i ne treba da budu monarhisti postoje ozbiljni politicki i istorijski argumenti, a delom je to posledica cinjenice da je poistovecivanje sa cetnickom tradicijom samo deklarativne prirode. Citat:Generalni sekretar srs-a je sin zene koja je vedrila i oblacila za vreme komunista i na tudjoj muci je gradila karijeru. Ja bi se usima pokrio da je moja majka takve stvari radila a ne da nekome pricam o postenju.[/quote] Da li uopste ima potrebe komentarisati ovako glup argument? Citat:I tebi je vreme da odrastes, i da pocnes da citas radikalski casopis( velika Srbija) ali brojeve unazad, deset i vise godina da vidis kako sami sebe demantuju pa ce ti biti neke stvari jasnije.[/quote] Sto rece Seselj onom nesrecnom Obersalu, jesi ti stariji od mene dvadeste i kusur godina, ali si daleko od toga da bi mi mogao govoriti sta da citam. Nista ti pogresno nisi rekao kada kazes da su radikali sami sebe mnogo puta demantovali, samo sto od fenomena politicke nedoslednosti u Srbiji niko nije imun. Pogledaj ovaj interviju Zorana Djindjica iz '94. godine. Kada je to bilo profitabilno i on je furao imidz nacionalisticke stranke, zalago se za ideju "svi Srbi u jednoj drzavi", podrzavao radikalnog Babica, gostio se sa Karadzicem... [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Generalni sekretar srs-a je sin zene koja je vedrila i oblacila za vreme komunista i na tudjoj muci je gradila karijeru. Ja bi se usima pokrio da je moja majka takve stvari radila a ne da nekome pricam o postenju.[/quote] Da li uopste ima potrebe komentarisati ovako glup argument? Citat:I tebi je vreme da odrastes, i da pocnes da citas radikalski casopis( velika Srbija) ali brojeve unazad, deset i vise godina da vidis kako sami sebe demantuju pa ce ti biti neke stvari jasnije.[/quote] Sto rece Seselj onom nesrecnom Obersalu, jesi ti stariji od mene dvadeste i kusur godina, ali si daleko od toga da bi mi mogao govoriti sta da citam. Nista ti pogresno nisi rekao kada kazes da su radikali sami sebe mnogo puta demantovali, samo sto od fenomena politicke nedoslednosti u Srbiji niko nije imun. Pogledaj ovaj interviju Zorana Djindjica iz '94. godine. Kada je to bilo profitabilno i on je furao imidz nacionalisticke stranke, zalago se za ideju "svi Srbi u jednoj drzavi", podrzavao radikalnog Babica, gostio se sa Karadzicem... [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
I tebi je vreme da odrastes, i da pocnes da citas radikalski casopis( velika Srbija) ali brojeve unazad, deset i vise godina da vidis kako sami sebe demantuju pa ce ti biti neke stvari jasnije.[/quote] Sto rece Seselj onom nesrecnom Obersalu, jesi ti stariji od mene dvadeste i kusur godina, ali si daleko od toga da bi mi mogao govoriti sta da citam. Nista ti pogresno nisi rekao kada kazes da su radikali sami sebe mnogo puta demantovali, samo sto od fenomena politicke nedoslednosti u Srbiji niko nije imun. Pogledaj ovaj interviju Zorana Djindjica iz '94. godine. Kada je to bilo profitabilno i on je furao imidz nacionalisticke stranke, zalago se za ideju "svi Srbi u jednoj drzavi", podrzavao radikalnog Babica, gostio se sa Karadzicem... [/quote]