Citat: Dana 2008-02-02 19:18, Osvetnik je napisao: Citat: Martin: Mnogo si kontradiktoran u svojim izjavama, opet kazem prijatelju, jer mislim da svi treba da budemo [b]braca i prijatelji[/b]. [/quote] Опет братство јединство... Тешко нама! Citat: Martin: Uzmi citaj nesto i [b]prosiruj vidike[/b]. Pa onda dodji ovde i napisi nesto [b]smisleno i racionalno[/b], pa cemo o tome analiticki da raspravljamo. A ne ovako bez argumenata. [/quote] Не браним овог лика. Његов пост стварно нема потребе коментарисати. То треба да се искорени. Али мене твој пост по мало подсећа на његов. Вређаш и ти њега као и он тебе само што ти то радиш мало суптилније, завијаш у обланду да се лакше прогута. Али то не мења чињеницу да га вређаш. Што и не би било страшно (бар на овом форуму и бар у овој земљи) да не помену ово братство и јединство коме стремиш. Остај ми с Богом и све најбоље! [ Poruku promenio Osvetnik dana 02-02-2008 ] A ko kaze da sam ja za bratstvo i jedinstvo? Govorim o jednoj drugoj vrsti prijateljstva. Na kraju,svi smo ljudi, zar ne? A zasto mislis da je vredjanje ako nekom preporucis da procita nesto? I da argumentovano prica? Ostaj mi zdravo. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-02-02 19:18, Osvetnik je napisao: Citat: Martin: Mnogo si kontradiktoran u svojim izjavama, opet kazem prijatelju, jer mislim da svi treba da budemo [b]braca i prijatelji[/b]. [/quote] Опет братство јединство... Тешко нама! Citat: Martin: Uzmi citaj nesto i [b]prosiruj vidike[/b]. Pa onda dodji ovde i napisi nesto [b]smisleno i racionalno[/b], pa cemo o tome analiticki da raspravljamo. A ne ovako bez argumenata. [/quote] Не браним овог лика. Његов пост стварно нема потребе коментарисати. То треба да се искорени. Али мене твој пост по мало подсећа на његов. Вређаш и ти њега као и он тебе само што ти то радиш мало суптилније, завијаш у обланду да се лакше прогута. Али то не мења чињеницу да га вређаш. Што и не би било страшно (бар на овом форуму и бар у овој земљи) да не помену ово братство и јединство коме стремиш. Остај ми с Богом и све најбоље! [ Poruku promenio Osvetnik dana 02-02-2008 ] A ko kaze da sam ja za bratstvo i jedinstvo? Govorim o jednoj drugoj vrsti prijateljstva. Na kraju,svi smo ljudi, zar ne? A zasto mislis da je vredjanje ako nekom preporucis da procita nesto? I da argumentovano prica? Ostaj mi zdravo. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Martin: Mnogo si kontradiktoran u svojim izjavama, opet kazem prijatelju, jer mislim da svi treba da budemo [b]braca i prijatelji[/b]. [/quote] Опет братство јединство... Тешко нама! Citat: Martin: Uzmi citaj nesto i [b]prosiruj vidike[/b]. Pa onda dodji ovde i napisi nesto [b]smisleno i racionalno[/b], pa cemo o tome analiticki da raspravljamo. A ne ovako bez argumenata. [/quote] Не браним овог лика. Његов пост стварно нема потребе коментарисати. То треба да се искорени. Али мене твој пост по мало подсећа на његов. Вређаш и ти њега као и он тебе само што ти то радиш мало суптилније, завијаш у обланду да се лакше прогута. Али то не мења чињеницу да га вређаш. Што и не би било страшно (бар на овом форуму и бар у овој земљи) да не помену ово братство и јединство коме стремиш. Остај ми с Богом и све најбоље! [ Poruku promenio Osvetnik dana 02-02-2008 ] A ko kaze da sam ja za bratstvo i jedinstvo? Govorim o jednoj drugoj vrsti prijateljstva. Na kraju,svi smo ljudi, zar ne? A zasto mislis da je vredjanje ako nekom preporucis da procita nesto? I da argumentovano prica? Ostaj mi zdravo. [/quote]
Martin: Uzmi citaj nesto i [b]prosiruj vidike[/b]. Pa onda dodji ovde i napisi nesto [b]smisleno i racionalno[/b], pa cemo o tome analiticki da raspravljamo. A ne ovako bez argumenata. [/quote] Не браним овог лика. Његов пост стварно нема потребе коментарисати. То треба да се искорени. Али мене твој пост по мало подсећа на његов. Вређаш и ти њега као и он тебе само што ти то радиш мало суптилније, завијаш у обланду да се лакше прогута. Али то не мења чињеницу да га вређаш. Што и не би било страшно (бар на овом форуму и бар у овој земљи) да не помену ово братство и јединство коме стремиш. Остај ми с Богом и све најбоље! [ Poruku promenio Osvetnik dana 02-02-2008 ]