Dana 2008-02-10 00:33, Sablja je napisao: Citat: Dana 2008-02-08 19:55, Sablja je napisao: Ajd da igramo Kvejk 1n1 u pakovanje durexa ??? ili bilo koju pucacinu, moze??? 111 [/quote] Citat: Fendza rece: ako malo izvrnemo redosled rechi u sabljinom postu zakljuchicjemo da hocje da ga neko puca u dupe sa durexom..... 222 [/quote] Ako malo izvrnemo redosled rechi u Sabljinom postu dobicemo bas ono sto si ti rekao...stim sto postoji jedna mana, propust, bag...ja dupe u opste nisam pomenuo, to na sta si mislio nemam pojma i ne zanimaju me tvoje vlazne zelje. Ako si nezadovoljan devojkom [ili obratno verujem] nemoj ovde plakati. Popricaj malo sa njom, vidi sta hoce, sta zeli...i potrudi se da nju pucas durexom a ne Sablju kojeg u zivotu nisi video. Cjaos. [/quote] ma zezam se bre..... hvala na savetu.... [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-02-08 19:55, Sablja je napisao: Ajd da igramo Kvejk 1n1 u pakovanje durexa ??? ili bilo koju pucacinu, moze??? 111 [/quote] Citat: Fendza rece: ako malo izvrnemo redosled rechi u sabljinom postu zakljuchicjemo da hocje da ga neko puca u dupe sa durexom..... 222 [/quote] Ako malo izvrnemo redosled rechi u Sabljinom postu dobicemo bas ono sto si ti rekao...stim sto postoji jedna mana, propust, bag...ja dupe u opste nisam pomenuo, to na sta si mislio nemam pojma i ne zanimaju me tvoje vlazne zelje. Ako si nezadovoljan devojkom [ili obratno verujem] nemoj ovde plakati. Popricaj malo sa njom, vidi sta hoce, sta zeli...i potrudi se da nju pucas durexom a ne Sablju kojeg u zivotu nisi video. Cjaos. [/quote] ma zezam se bre..... hvala na savetu.... [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Fendza rece: ako malo izvrnemo redosled rechi u sabljinom postu zakljuchicjemo da hocje da ga neko puca u dupe sa durexom..... 222 [/quote] Ako malo izvrnemo redosled rechi u Sabljinom postu dobicemo bas ono sto si ti rekao...stim sto postoji jedna mana, propust, bag...ja dupe u opste nisam pomenuo, to na sta si mislio nemam pojma i ne zanimaju me tvoje vlazne zelje. Ako si nezadovoljan devojkom [ili obratno verujem] nemoj ovde plakati. Popricaj malo sa njom, vidi sta hoce, sta zeli...i potrudi se da nju pucas durexom a ne Sablju kojeg u zivotu nisi video. Cjaos. [/quote] ma zezam se bre..... hvala na savetu.... [/quote]