Dana 2008-02-11 20:46, bebanaman je napisao: Sta ih zezate.[/quote] Ko nas zeza Citat:Ljudi su se ozbiljno trudili.[/quote] Pa sad...nekad manje nekad vise...ali zadnjih dana se bas radilo Citat:Jedva cekam da vas vidim i da vidim tu pozadinu o kojoj sam cuo samo reci hvale... [/quote] Verujem ti . A pozadina je delo Ane Zoric kojoj se ovom prilikom zahvaljujem, stvarno je carica...rodjena umetnica Inace, zaboravio sam nesto vazno da kazem a to je da je scenario i rezija delo Ivane Sljukic (moje mame ) [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Ljudi su se ozbiljno trudili.[/quote] Pa sad...nekad manje nekad vise...ali zadnjih dana se bas radilo Citat:Jedva cekam da vas vidim i da vidim tu pozadinu o kojoj sam cuo samo reci hvale... [/quote] Verujem ti . A pozadina je delo Ane Zoric kojoj se ovom prilikom zahvaljujem, stvarno je carica...rodjena umetnica Inace, zaboravio sam nesto vazno da kazem a to je da je scenario i rezija delo Ivane Sljukic (moje mame ) [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Jedva cekam da vas vidim i da vidim tu pozadinu o kojoj sam cuo samo reci hvale... [/quote] Verujem ti . A pozadina je delo Ane Zoric kojoj se ovom prilikom zahvaljujem, stvarno je carica...rodjena umetnica Inace, zaboravio sam nesto vazno da kazem a to je da je scenario i rezija delo Ivane Sljukic (moje mame ) [/quote]