To što u trenutku pijanstva razbijamo bircuz, nema puno dalekosežnih posledica. Iste smo stvari na psihološkom planu već doživljavali, znamo posledice pijanstava. Reakcija je instrumentalizirana odozgo, a kod mladog sveta bez zaposlenja ima puno frustracija. Pa ako ne može da se ventilira na fudbalskoj utakmici, može i ovako. [/quote] Ovo je tako licemerno i nije vredno komentarisanja.... Citat:Sprečili su tako izložbu jednog albanskog slikara, dvaput prekidali javno snimanje emisije "Peščanik" na Radiju B92, itd. Malo je neprijatno što sve to veoma podseća na izvesne jurišne odrede, ako me razumete...[/quote] Neka su ga sprechili.Doshao shaban u jeku protiv-pravnog procesa odvajanja Kosova da u Beogradu izlaze shiptarskog teroristu.Kao umetnost ovo-ono.Chista bezobrazna provokacija. Citat:Ako gledate suštinu predmeta, ljudi koji godinama vode ovu nacionalističku srpsku politiku i stalno optužuju druge za secesiju i srbofobiju, morali bi da se pitaju šta je to zbog čega se drugi stalno odvajaju od nas. Pitao me jedan sused u Americi, kad sam tamo živeo, šta je to. Rekao sam mu da se prosto u Srbiji pojavio jedan besni ludak, i da je sve to deo istog procesa, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo... Svi žele da se odcepe.[/quote] Ovo je smeshno.Ja ne mogu da verujem da ovakve banalnosti pricha jedan advokat pa taman mu i Sveto Puric napisao diplomu. Citat:- Što mislite o tendenciji odcjepljenja većinskih srpskih općina na sjeveru Kosova? - Njihovo odcepljenje bilo bi nerazumno. Što ne znači da se neće dalje ponavljati isti scenario, ali kao farsa, rekao bi Marx... Nagovaranje da se odcepe je neodgovorno prema ljudima koji moraju tamo da žive, a sve se tobože radi zbog njih, kako se radilo i s onima u Kninu. Učinili su im život tamo nemogućim. Njih je malo ostalo, i neće moći da se uklope u kosovski život jer im to odavde, iz Beograda, ne dopuštaju.[/quote] Na kraju zachin.Kad god Srbi pomisle da se od nekog odvoje(u ovom sluchaju od dela svoje teritorije,shto je daje ton krajnjeg licemerja) to je u startu nemoguce.I shta vlasti u Beogradu su krive shto Srbi ne mogu da se integrishu medj Shiptare.Prijatelju za razliku od Srbije(slobodno mogu reci,najdemoktatskije zemlje sveta) ne Kosovu ti ako si Srbin mozesh da prezivish samo ako gajih shargarepu u dvorishtu jer posla za tebe nema iz prostog razloga jer si sSrbin. Dakle ovo je chisto Sra.nje.Mole se chlanovi foruma da u buduce chitaju shta postavljaju ili josh bolje uopshte ne postavljaju neshto slichno. [ Poruku promenio Histrion dana 23-02-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Sprečili su tako izložbu jednog albanskog slikara, dvaput prekidali javno snimanje emisije "Peščanik" na Radiju B92, itd. Malo je neprijatno što sve to veoma podseća na izvesne jurišne odrede, ako me razumete...[/quote] Neka su ga sprechili.Doshao shaban u jeku protiv-pravnog procesa odvajanja Kosova da u Beogradu izlaze shiptarskog teroristu.Kao umetnost ovo-ono.Chista bezobrazna provokacija. Citat:Ako gledate suštinu predmeta, ljudi koji godinama vode ovu nacionalističku srpsku politiku i stalno optužuju druge za secesiju i srbofobiju, morali bi da se pitaju šta je to zbog čega se drugi stalno odvajaju od nas. Pitao me jedan sused u Americi, kad sam tamo živeo, šta je to. Rekao sam mu da se prosto u Srbiji pojavio jedan besni ludak, i da je sve to deo istog procesa, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo... Svi žele da se odcepe.[/quote] Ovo je smeshno.Ja ne mogu da verujem da ovakve banalnosti pricha jedan advokat pa taman mu i Sveto Puric napisao diplomu. Citat:- Što mislite o tendenciji odcjepljenja većinskih srpskih općina na sjeveru Kosova? - Njihovo odcepljenje bilo bi nerazumno. Što ne znači da se neće dalje ponavljati isti scenario, ali kao farsa, rekao bi Marx... Nagovaranje da se odcepe je neodgovorno prema ljudima koji moraju tamo da žive, a sve se tobože radi zbog njih, kako se radilo i s onima u Kninu. Učinili su im život tamo nemogućim. Njih je malo ostalo, i neće moći da se uklope u kosovski život jer im to odavde, iz Beograda, ne dopuštaju.[/quote] Na kraju zachin.Kad god Srbi pomisle da se od nekog odvoje(u ovom sluchaju od dela svoje teritorije,shto je daje ton krajnjeg licemerja) to je u startu nemoguce.I shta vlasti u Beogradu su krive shto Srbi ne mogu da se integrishu medj Shiptare.Prijatelju za razliku od Srbije(slobodno mogu reci,najdemoktatskije zemlje sveta) ne Kosovu ti ako si Srbin mozesh da prezivish samo ako gajih shargarepu u dvorishtu jer posla za tebe nema iz prostog razloga jer si sSrbin. Dakle ovo je chisto Sra.nje.Mole se chlanovi foruma da u buduce chitaju shta postavljaju ili josh bolje uopshte ne postavljaju neshto slichno. [ Poruku promenio Histrion dana 23-02-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Ako gledate suštinu predmeta, ljudi koji godinama vode ovu nacionalističku srpsku politiku i stalno optužuju druge za secesiju i srbofobiju, morali bi da se pitaju šta je to zbog čega se drugi stalno odvajaju od nas. Pitao me jedan sused u Americi, kad sam tamo živeo, šta je to. Rekao sam mu da se prosto u Srbiji pojavio jedan besni ludak, i da je sve to deo istog procesa, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo... Svi žele da se odcepe.[/quote] Ovo je smeshno.Ja ne mogu da verujem da ovakve banalnosti pricha jedan advokat pa taman mu i Sveto Puric napisao diplomu. Citat:- Što mislite o tendenciji odcjepljenja većinskih srpskih općina na sjeveru Kosova? - Njihovo odcepljenje bilo bi nerazumno. Što ne znači da se neće dalje ponavljati isti scenario, ali kao farsa, rekao bi Marx... Nagovaranje da se odcepe je neodgovorno prema ljudima koji moraju tamo da žive, a sve se tobože radi zbog njih, kako se radilo i s onima u Kninu. Učinili su im život tamo nemogućim. Njih je malo ostalo, i neće moći da se uklope u kosovski život jer im to odavde, iz Beograda, ne dopuštaju.[/quote] Na kraju zachin.Kad god Srbi pomisle da se od nekog odvoje(u ovom sluchaju od dela svoje teritorije,shto je daje ton krajnjeg licemerja) to je u startu nemoguce.I shta vlasti u Beogradu su krive shto Srbi ne mogu da se integrishu medj Shiptare.Prijatelju za razliku od Srbije(slobodno mogu reci,najdemoktatskije zemlje sveta) ne Kosovu ti ako si Srbin mozesh da prezivish samo ako gajih shargarepu u dvorishtu jer posla za tebe nema iz prostog razloga jer si sSrbin. Dakle ovo je chisto Sra.nje.Mole se chlanovi foruma da u buduce chitaju shta postavljaju ili josh bolje uopshte ne postavljaju neshto slichno. [ Poruku promenio Histrion dana 23-02-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
- Što mislite o tendenciji odcjepljenja većinskih srpskih općina na sjeveru Kosova? - Njihovo odcepljenje bilo bi nerazumno. Što ne znači da se neće dalje ponavljati isti scenario, ali kao farsa, rekao bi Marx... Nagovaranje da se odcepe je neodgovorno prema ljudima koji moraju tamo da žive, a sve se tobože radi zbog njih, kako se radilo i s onima u Kninu. Učinili su im život tamo nemogućim. Njih je malo ostalo, i neće moći da se uklope u kosovski život jer im to odavde, iz Beograda, ne dopuštaju.[/quote] Na kraju zachin.Kad god Srbi pomisle da se od nekog odvoje(u ovom sluchaju od dela svoje teritorije,shto je daje ton krajnjeg licemerja) to je u startu nemoguce.I shta vlasti u Beogradu su krive shto Srbi ne mogu da se integrishu medj Shiptare.Prijatelju za razliku od Srbije(slobodno mogu reci,najdemoktatskije zemlje sveta) ne Kosovu ti ako si Srbin mozesh da prezivish samo ako gajih shargarepu u dvorishtu jer posla za tebe nema iz prostog razloga jer si sSrbin. Dakle ovo je chisto Sra.nje.Mole se chlanovi foruma da u buduce chitaju shta postavljaju ili josh bolje uopshte ne postavljaju neshto slichno. [ Poruku promenio Histrion dana 23-02-2008 ] [/quote]