Да ли су ово заповест и озбиљна претња? Надам се да си се само шалио, у супротном, боље би ти било да промениш начин нервирања и вређања. [/quote] Naravno da mi nije bila namera da te uvredim i isprovociram ili jedno od ta dva. Samo, ne volim da se ljudi dotichu mojih postova i grade nove kojima su izvor lose predrasude. Citat: Ово је исувише озбиљно и због тога те најљубазније молим да се извиниш јавно како би могли и надаље да пишемо. [/quote] Izvinjavam se Javno. Citat: Jа у твојим годинама нисам седео за рачунаром и нисам стварао виртуални свет већ сам излазио и проводио се тако квалитетно да ти то никада нећеш схватити ако се не отканеш те бесмислене квејк арене и сличних сајбер лудорија које су те заробиле. [/quote] Ja u svojim godinama nemam gde da izadjem moram u Beograd da idem cak da bih bio na nekom koncertu ili izasao u KST i sreo ljude svog profila, kao sto znas klub je zatvoren ostala je smrdljiva diskoteka. A da menjam nacin zivota i interese zbog provoda ne pada mi na pamet. Ja cu naci uvek nacina kako cu da se provedem bilo na ovaj ili onaj nachin. Citat: Изађи мало на ваздух. Види како је леп свет око тебе. Није све тако црно како ти мислиш, а није још увек црно ни како ја пишем. Као гест помирења желим да ти кажем да и ти убудуће игноришеш моје постове. [/quote] Kad je lepo vreme kao danas i slicno danasnjem, izacjicu i nije tvoj problem da li cu izacji nekad, zar ne?. Da nije ove shume OKO mene vrisnuo bih od asvalta. Moje negativno razmisljanje me je odvelo znate vec cemu... to je proslost, nece se ponoviti. Mnogo sam iz toga naucio, vise nego sto mozes u opste biti svestan. Nisu mi samo vene otvorene, ne brini... drugacije gledam na ovaj svet kao da sam se ponovo rodio. Citat: Поздрав и срећно у животу. [/quote] Hvala, takodje! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Ово је исувише озбиљно и због тога те најљубазније молим да се извиниш јавно како би могли и надаље да пишемо. [/quote] Izvinjavam se Javno. Citat: Jа у твојим годинама нисам седео за рачунаром и нисам стварао виртуални свет већ сам излазио и проводио се тако квалитетно да ти то никада нећеш схватити ако се не отканеш те бесмислене квејк арене и сличних сајбер лудорија које су те заробиле. [/quote] Ja u svojim godinama nemam gde da izadjem moram u Beograd da idem cak da bih bio na nekom koncertu ili izasao u KST i sreo ljude svog profila, kao sto znas klub je zatvoren ostala je smrdljiva diskoteka. A da menjam nacin zivota i interese zbog provoda ne pada mi na pamet. Ja cu naci uvek nacina kako cu da se provedem bilo na ovaj ili onaj nachin. Citat: Изађи мало на ваздух. Види како је леп свет око тебе. Није све тако црно како ти мислиш, а није још увек црно ни како ја пишем. Као гест помирења желим да ти кажем да и ти убудуће игноришеш моје постове. [/quote] Kad je lepo vreme kao danas i slicno danasnjem, izacjicu i nije tvoj problem da li cu izacji nekad, zar ne?. Da nije ove shume OKO mene vrisnuo bih od asvalta. Moje negativno razmisljanje me je odvelo znate vec cemu... to je proslost, nece se ponoviti. Mnogo sam iz toga naucio, vise nego sto mozes u opste biti svestan. Nisu mi samo vene otvorene, ne brini... drugacije gledam na ovaj svet kao da sam se ponovo rodio. Citat: Поздрав и срећно у животу. [/quote] Hvala, takodje! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Jа у твојим годинама нисам седео за рачунаром и нисам стварао виртуални свет већ сам излазио и проводио се тако квалитетно да ти то никада нећеш схватити ако се не отканеш те бесмислене квејк арене и сличних сајбер лудорија које су те заробиле. [/quote] Ja u svojim godinama nemam gde da izadjem moram u Beograd da idem cak da bih bio na nekom koncertu ili izasao u KST i sreo ljude svog profila, kao sto znas klub je zatvoren ostala je smrdljiva diskoteka. A da menjam nacin zivota i interese zbog provoda ne pada mi na pamet. Ja cu naci uvek nacina kako cu da se provedem bilo na ovaj ili onaj nachin. Citat: Изађи мало на ваздух. Види како је леп свет око тебе. Није све тако црно како ти мислиш, а није још увек црно ни како ја пишем. Као гест помирења желим да ти кажем да и ти убудуће игноришеш моје постове. [/quote] Kad je lepo vreme kao danas i slicno danasnjem, izacjicu i nije tvoj problem da li cu izacji nekad, zar ne?. Da nije ove shume OKO mene vrisnuo bih od asvalta. Moje negativno razmisljanje me je odvelo znate vec cemu... to je proslost, nece se ponoviti. Mnogo sam iz toga naucio, vise nego sto mozes u opste biti svestan. Nisu mi samo vene otvorene, ne brini... drugacije gledam na ovaj svet kao da sam se ponovo rodio. Citat: Поздрав и срећно у животу. [/quote] Hvala, takodje! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Изађи мало на ваздух. Види како је леп свет око тебе. Није све тако црно како ти мислиш, а није још увек црно ни како ја пишем. Као гест помирења желим да ти кажем да и ти убудуће игноришеш моје постове. [/quote] Kad je lepo vreme kao danas i slicno danasnjem, izacjicu i nije tvoj problem da li cu izacji nekad, zar ne?. Da nije ove shume OKO mene vrisnuo bih od asvalta. Moje negativno razmisljanje me je odvelo znate vec cemu... to je proslost, nece se ponoviti. Mnogo sam iz toga naucio, vise nego sto mozes u opste biti svestan. Nisu mi samo vene otvorene, ne brini... drugacije gledam na ovaj svet kao da sam se ponovo rodio. Citat: Поздрав и срећно у животу. [/quote] Hvala, takodje! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Поздрав и срећно у животу. [/quote] Hvala, takodje! [/quote]