Citat: Dana 2008-02-27 17:56, fenix je napisao: quote] Citat: Dana 2008-02-23 21:30, Yowana007 je napisao: Citat: Vamp: Znaci ne sviraj ku.rcu!!!! Devojka tj. zena je stvarno lepa! [/quote] Oooooooooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa, ko nam je to ljubomoran!!!!!1 Sad kao kazes da je ona lepa a u stvari mislish isto shto i ja samo shto nemash petlju da to kazesh...jos si mala ODRASTI pa se jawi, do tad PALY [/quote] ???????????????????????????????????????????????????? strashno..... zgrozhen sam..... Drago mi sto si zgrozen To sam i htela,extra mi je drago sto sam uspela. Znachi a sve sto naumim to i uradim pa wi widitte [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-02-27 17:56, fenix je napisao: quote] Citat: Dana 2008-02-23 21:30, Yowana007 je napisao: Citat: Vamp: Znaci ne sviraj ku.rcu!!!! Devojka tj. zena je stvarno lepa! [/quote] Oooooooooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa, ko nam je to ljubomoran!!!!!1 Sad kao kazes da je ona lepa a u stvari mislish isto shto i ja samo shto nemash petlju da to kazesh...jos si mala ODRASTI pa se jawi, do tad PALY [/quote] ???????????????????????????????????????????????????? strashno..... zgrozhen sam..... Drago mi sto si zgrozen To sam i htela,extra mi je drago sto sam uspela. Znachi a sve sto naumim to i uradim pa wi widitte [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Dana 2008-02-23 21:30, Yowana007 je napisao: Citat: Vamp: Znaci ne sviraj ku.rcu!!!! Devojka tj. zena je stvarno lepa! [/quote] Oooooooooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa, ko nam je to ljubomoran!!!!!1 Sad kao kazes da je ona lepa a u stvari mislish isto shto i ja samo shto nemash petlju da to kazesh...jos si mala ODRASTI pa se jawi, do tad PALY [/quote] ???????????????????????????????????????????????????? strashno..... zgrozhen sam..... Drago mi sto si zgrozen To sam i htela,extra mi je drago sto sam uspela. Znachi a sve sto naumim to i uradim pa wi widitte [/quote]
Vamp: Znaci ne sviraj ku.rcu!!!! Devojka tj. zena je stvarno lepa! [/quote] Oooooooooooooooopppppppppaaaaaaaaaaa, ko nam je to ljubomoran!!!!!1 Sad kao kazes da je ona lepa a u stvari mislish isto shto i ja samo shto nemash petlju da to kazesh...jos si mala ODRASTI pa se jawi, do tad PALY [/quote] ???????????????????????????????????????????????????? strashno..... zgrozhen sam.....