Sablja: Funkcija duplih naloga samo na OVOM forumu je dozvoljena...[/quote] Sta znaci ova recenica? Sta znaci kada je [i]funkcija (duplih naloga) dozvoljena[/i]? Citat:Osnovna funkcija duplih naloga je jedinstvena: Pretrpavati forum bezveznim postovima koji ce ga dovesti do kolapsa ukoliko Administratori ne odreaguju.[/quote] Za to uopste nisu potrebni dupli nalozi, dovoljan je samo jedan, standardni nalog i da se Forum usvinji tuga da te uhvati. Najbolji dokaz za to ste ti, Osman, Teky, Penis i sl. Citat:Ono sto sam ja radio sa 6 naloga 2000 i neke godine i ovo sada je potpuno isto, stim sto je kod mene bilo extremno a ovde sporo i suptilno[/quote] Mislis da ces to sto si infantilan skrajnuti po strani kada naglasis da si ti aktuelne fore sa duplim nalozima prerastao jos pre 8 godina. Sad si kao zreliji i pametniji. Majko moja, kakav li si tad bio kad si sad 'vaki. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Osnovna funkcija duplih naloga je jedinstvena: Pretrpavati forum bezveznim postovima koji ce ga dovesti do kolapsa ukoliko Administratori ne odreaguju.[/quote] Za to uopste nisu potrebni dupli nalozi, dovoljan je samo jedan, standardni nalog i da se Forum usvinji tuga da te uhvati. Najbolji dokaz za to ste ti, Osman, Teky, Penis i sl. Citat:Ono sto sam ja radio sa 6 naloga 2000 i neke godine i ovo sada je potpuno isto, stim sto je kod mene bilo extremno a ovde sporo i suptilno[/quote] Mislis da ces to sto si infantilan skrajnuti po strani kada naglasis da si ti aktuelne fore sa duplim nalozima prerastao jos pre 8 godina. Sad si kao zreliji i pametniji. Majko moja, kakav li si tad bio kad si sad 'vaki. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Ono sto sam ja radio sa 6 naloga 2000 i neke godine i ovo sada je potpuno isto, stim sto je kod mene bilo extremno a ovde sporo i suptilno[/quote] Mislis da ces to sto si infantilan skrajnuti po strani kada naglasis da si ti aktuelne fore sa duplim nalozima prerastao jos pre 8 godina. Sad si kao zreliji i pametniji. Majko moja, kakav li si tad bio kad si sad 'vaki. [/quote]