Dana 2008-03-16 14:15, asmir89 je napisao: Tacno je to da vi Srbi imate malo goru reputaciju, [/quote] То не значи да смо гори него да је то пропаганда рађена из више разлога. 1. Због православног порекла Срба 2. Због српског пркоса 3. Због жеље да се балскански простор разбије на нестабилне регионе а Србија је некако одувек ту била најодлучнија у борби контра а свакако је и била најјачи фактор на овом простору ако није и данас после свих недаћа "демократског" света Citat: Secas se onda kad si dosao sa onim snimkom gde je grupa mudzahedina ubila nekoliko srpskih vojnika, gde im je osekla glavu kao kaznu. Ako su ti vojnici silovali, ubijali civile i sl. onda su oni tu smrt zasluzili. [/quote] А сећаш ли се ти да си их онда бранио? Citat: Onda te iste mudzahedine treba kazniti, takodje smrtnom kaznom. Zar ne? [/quote] Ал вођа муџахедина и даље има азил у БиХ. Не размишљају ни да га протерају а камо ли да га казне. Citat: Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon. [/quote] Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности. Citat: Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. [/quote] А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби. Citat: Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript. Ova stranica generisana je za 0.036 sekundi. ©2002—2005 Nova Varoš Online Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.
Secas se onda kad si dosao sa onim snimkom gde je grupa mudzahedina ubila nekoliko srpskih vojnika, gde im je osekla glavu kao kaznu. Ako su ti vojnici silovali, ubijali civile i sl. onda su oni tu smrt zasluzili. [/quote] А сећаш ли се ти да си их онда бранио? Citat: Onda te iste mudzahedine treba kazniti, takodje smrtnom kaznom. Zar ne? [/quote] Ал вођа муџахедина и даље има азил у БиХ. Не размишљају ни да га протерају а камо ли да га казне. Citat: Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon. [/quote] Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности. Citat: Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. [/quote] А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби. Citat: Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript. Ova stranica generisana je za 0.036 sekundi. ©2002—2005 Nova Varoš Online Programiranje i održavanje: Ivan Kurćubić i Slavoljub Popović Zakup domena 2000—2004: Aleksandar Vranić Ovaj sajt koristi phpnuke º apache º php º mysql Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.novavaros.com sajta i autora tekstova. Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Korišćenjem sajta www.novavaros.com smatra se da ste pročitali ove uslove i da ste saglasni sa njima.
Onda te iste mudzahedine treba kazniti, takodje smrtnom kaznom. Zar ne? [/quote] Ал вођа муџахедина и даље има азил у БиХ. Не размишљају ни да га протерају а камо ли да га казне. Citat: Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon. [/quote] Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности. Citat: Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. [/quote] А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби. Citat: Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Imalo je dosta vojnika koji su verovali svojim generalima misleci da je njihova naredba zakon. [/quote] Њихова наредба и јесте закон. Једноставно тако функционише војска у свакој земљи. Али се зато не суди војницима него чиновницима по командној одговорности. Citat: Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. [/quote] А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби. Citat: Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Мoras priznati da je tvoja ljubicica davala naredbe da ubija civile. [/quote] А јел се сећаш оног филма Босна или како се већ зваше са Антонијом Бандерасом када дете крене за козом преко моста као да је врати па на српске положаје баци кашикару? А онда новинске агенциеје дођу па сликају јадно недужно мртво дете убили га Срби. Citat: Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Pa zar ga nisi cuo kako je govorio javno da ce Muslimanski narod nestati??? Jeli i to opravdavas? [/quote] Наравно да га не оправдавам. Али морам да приметим да има случајева и да је један генерал то само говорио а један други, гле ли чуда, ћутао и план овог истог спроводио само на опречној страни. Citat: Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Pre nego sto mi odgovoris treba da znas da ja ne stojim iza bilo kojeg zlocina, bilo to sa muslimanske ili srpske strane. Meni je najvise zao civile koji su stradali! ovo ti ozbiljno kazem, kao covek coveku, nemam nameru da pokazem da sam nesto poseban nego da stvarno kazem sta mislim. Zelim da mi odgoviris na sva moja pitanja, da bih i ja znao koliko se razlikujemo. [/quote] Ни ја не оправдавам ни један злочин. Нисам нигде ни написао то. Ако јесам подсети ме. [/quote]