Umri konjino neuracinjiva.jebo ti djeneral mater[/quote] Citat:Sikter skote kod djenerala pravo da duvate svecice zajedno. [/quote] Citat:Joj kako ce retardirana da ti se najebe majke koja te okotila.auuuuu nisi ni svestan.mozda necu stici ja,ali iam ko ce.smradu umesto sto drzis govor i ti i jos ti majmuni kao ti,bolje bi vam bilo da uradite nesto korisno za svoju ****nu srbiju.na gde su vam dela? smeje vam se citav svet,prostaciiiiiiii.[/quote] Citat:Vampircino,banuj baba svoga.Za normalne i pametne ljude uvek imam rezona i postovanja,a za takve kao ti nikad!Jebiga nemogu promeniti recnik.Obrisi prasinu sa kompa,pospremi sobu,izadji prosetaj malo,uzmi cistog zraka pa se vrati i sedi za kompj dako dodjes sebi.Salim se malo decki,nemoj ljutis!!!!!!!!!!!!![/quote] Dosta od mene p.s. Svidja mi se tema...posebno ovaj post: Citat:"Trebalo je jos da ga gazite dok ste bili klinci,sad je kasno.Mada,nikad nije kasno.Preporucujem da veceras radimo je8anje keve. Evo imam bensice,srpski univerzalni lek SUK. Najbolje je da krenemo putem bezzakonja,odemo kod tog sise i otmemo mu sve sto ima. Ne pa evo vidi mene,sta,nova jasa,nova maja,reci koji dingospo. Kapiram ja vas,dobra deca i te fore,ja sam u skoli bio vrlo dobar 4,al sam na vreme ukapirao,ili ides i zaboravis Srbiju ili ostajes. A ako ostajes onda vezbas jedini nacin a to je otimanje!"[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Sikter skote kod djenerala pravo da duvate svecice zajedno. [/quote] Citat:Joj kako ce retardirana da ti se najebe majke koja te okotila.auuuuu nisi ni svestan.mozda necu stici ja,ali iam ko ce.smradu umesto sto drzis govor i ti i jos ti majmuni kao ti,bolje bi vam bilo da uradite nesto korisno za svoju ****nu srbiju.na gde su vam dela? smeje vam se citav svet,prostaciiiiiiii.[/quote] Citat:Vampircino,banuj baba svoga.Za normalne i pametne ljude uvek imam rezona i postovanja,a za takve kao ti nikad!Jebiga nemogu promeniti recnik.Obrisi prasinu sa kompa,pospremi sobu,izadji prosetaj malo,uzmi cistog zraka pa se vrati i sedi za kompj dako dodjes sebi.Salim se malo decki,nemoj ljutis!!!!!!!!!!!!![/quote] Dosta od mene p.s. Svidja mi se tema...posebno ovaj post: Citat:"Trebalo je jos da ga gazite dok ste bili klinci,sad je kasno.Mada,nikad nije kasno.Preporucujem da veceras radimo je8anje keve. Evo imam bensice,srpski univerzalni lek SUK. Najbolje je da krenemo putem bezzakonja,odemo kod tog sise i otmemo mu sve sto ima. Ne pa evo vidi mene,sta,nova jasa,nova maja,reci koji dingospo. Kapiram ja vas,dobra deca i te fore,ja sam u skoli bio vrlo dobar 4,al sam na vreme ukapirao,ili ides i zaboravis Srbiju ili ostajes. A ako ostajes onda vezbas jedini nacin a to je otimanje!"[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Joj kako ce retardirana da ti se najebe majke koja te okotila.auuuuu nisi ni svestan.mozda necu stici ja,ali iam ko ce.smradu umesto sto drzis govor i ti i jos ti majmuni kao ti,bolje bi vam bilo da uradite nesto korisno za svoju ****nu srbiju.na gde su vam dela? smeje vam se citav svet,prostaciiiiiiii.[/quote] Citat:Vampircino,banuj baba svoga.Za normalne i pametne ljude uvek imam rezona i postovanja,a za takve kao ti nikad!Jebiga nemogu promeniti recnik.Obrisi prasinu sa kompa,pospremi sobu,izadji prosetaj malo,uzmi cistog zraka pa se vrati i sedi za kompj dako dodjes sebi.Salim se malo decki,nemoj ljutis!!!!!!!!!!!!![/quote] Dosta od mene p.s. Svidja mi se tema...posebno ovaj post: Citat:"Trebalo je jos da ga gazite dok ste bili klinci,sad je kasno.Mada,nikad nije kasno.Preporucujem da veceras radimo je8anje keve. Evo imam bensice,srpski univerzalni lek SUK. Najbolje je da krenemo putem bezzakonja,odemo kod tog sise i otmemo mu sve sto ima. Ne pa evo vidi mene,sta,nova jasa,nova maja,reci koji dingospo. Kapiram ja vas,dobra deca i te fore,ja sam u skoli bio vrlo dobar 4,al sam na vreme ukapirao,ili ides i zaboravis Srbiju ili ostajes. A ako ostajes onda vezbas jedini nacin a to je otimanje!"[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Vampircino,banuj baba svoga.Za normalne i pametne ljude uvek imam rezona i postovanja,a za takve kao ti nikad!Jebiga nemogu promeniti recnik.Obrisi prasinu sa kompa,pospremi sobu,izadji prosetaj malo,uzmi cistog zraka pa se vrati i sedi za kompj dako dodjes sebi.Salim se malo decki,nemoj ljutis!!!!!!!!!!!!![/quote] Dosta od mene p.s. Svidja mi se tema...posebno ovaj post: Citat:"Trebalo je jos da ga gazite dok ste bili klinci,sad je kasno.Mada,nikad nije kasno.Preporucujem da veceras radimo je8anje keve. Evo imam bensice,srpski univerzalni lek SUK. Najbolje je da krenemo putem bezzakonja,odemo kod tog sise i otmemo mu sve sto ima. Ne pa evo vidi mene,sta,nova jasa,nova maja,reci koji dingospo. Kapiram ja vas,dobra deca i te fore,ja sam u skoli bio vrlo dobar 4,al sam na vreme ukapirao,ili ides i zaboravis Srbiju ili ostajes. A ako ostajes onda vezbas jedini nacin a to je otimanje!"[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
"Trebalo je jos da ga gazite dok ste bili klinci,sad je kasno.Mada,nikad nije kasno.Preporucujem da veceras radimo je8anje keve. Evo imam bensice,srpski univerzalni lek SUK. Najbolje je da krenemo putem bezzakonja,odemo kod tog sise i otmemo mu sve sto ima. Ne pa evo vidi mene,sta,nova jasa,nova maja,reci koji dingospo. Kapiram ja vas,dobra deca i te fore,ja sam u skoli bio vrlo dobar 4,al sam na vreme ukapirao,ili ides i zaboravis Srbiju ili ostajes. A ako ostajes onda vezbas jedini nacin a to je otimanje!"[/quote] [/quote]