Citat: Dana 2008-04-29 13:15, Dj_Zeljko je napisao: quote] Citat: Dana 2008-04-27 19:20, Yowana007 je napisao: Citat: Dana 2008-04-21 13:19, Dj_Zeljko je napisao: Silvio Santoro [/quote] Ja kad ukucam lepo "Yowana" i stawim dole female ispadne mi Silvia Santoro Ako ne werujes proweri Samo mi pre toga reci da li weryjesh u ljubaw na prwi pogled ? Znachi prwi, bukvalno prwi! [/quote] ja verujem ako, verujesh i ti!!! [/quote] Pa sad...zawisi 0d 0sobe koju gledam, znachi nekad se zaljubim na prwi pogled a nekad ne Ali imam neki osecej da bi se u tebe zaljubila na prwi pogled, imam neki osecaj a mene osecaj nikad ne wara p.s. Prestani da me smarash preko priwatnih, na taj nachin samo kvarish utisak [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-04-29 13:15, Dj_Zeljko je napisao: quote] Citat: Dana 2008-04-27 19:20, Yowana007 je napisao: Citat: Dana 2008-04-21 13:19, Dj_Zeljko je napisao: Silvio Santoro [/quote] Ja kad ukucam lepo "Yowana" i stawim dole female ispadne mi Silvia Santoro Ako ne werujes proweri Samo mi pre toga reci da li weryjesh u ljubaw na prwi pogled ? Znachi prwi, bukvalno prwi! [/quote] ja verujem ako, verujesh i ti!!! [/quote] Pa sad...zawisi 0d 0sobe koju gledam, znachi nekad se zaljubim na prwi pogled a nekad ne Ali imam neki osecej da bi se u tebe zaljubila na prwi pogled, imam neki osecaj a mene osecaj nikad ne wara p.s. Prestani da me smarash preko priwatnih, na taj nachin samo kvarish utisak [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dana 2008-04-27 19:20, Yowana007 je napisao: Citat: Dana 2008-04-21 13:19, Dj_Zeljko je napisao: Silvio Santoro [/quote] Ja kad ukucam lepo "Yowana" i stawim dole female ispadne mi Silvia Santoro Ako ne werujes proweri Samo mi pre toga reci da li weryjesh u ljubaw na prwi pogled ? Znachi prwi, bukvalno prwi! [/quote] ja verujem ako, verujesh i ti!!! [/quote] Pa sad...zawisi 0d 0sobe koju gledam, znachi nekad se zaljubim na prwi pogled a nekad ne Ali imam neki osecej da bi se u tebe zaljubila na prwi pogled, imam neki osecaj a mene osecaj nikad ne wara p.s. Prestani da me smarash preko priwatnih, na taj nachin samo kvarish utisak [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Dana 2008-04-21 13:19, Dj_Zeljko je napisao: Silvio Santoro [/quote] Ja kad ukucam lepo "Yowana" i stawim dole female ispadne mi Silvia Santoro Ako ne werujes proweri Samo mi pre toga reci da li weryjesh u ljubaw na prwi pogled ? Znachi prwi, bukvalno prwi! [/quote] ja verujem ako, verujesh i ti!!! [/quote] Pa sad...zawisi 0d 0sobe koju gledam, znachi nekad se zaljubim na prwi pogled a nekad ne Ali imam neki osecej da bi se u tebe zaljubila na prwi pogled, imam neki osecaj a mene osecaj nikad ne wara p.s. Prestani da me smarash preko priwatnih, na taj nachin samo kvarish utisak [/quote]